کد خبر: ۵۳۶۳۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵

الزام رگولاتوری به اپراتور‌های ارتباطی برای تامین باتری‌های پشتیبان و ژنراتور

روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: در راستای حفاظت از حقوق کاربران و حفظ پایداری شبکه ارتباطی در شرایط قطعی برق، اپراتور‌ها موظف شده اند باتری‌های سایت‌های مخابراتی و لینک‌های ارتباطی پشتیبان را تامین کرده و ژنراتور‌های کاربردی در مراکز مخابراتی را بهینه سازی کنند.
الزام رگولاتوری به اپراتور‌های ارتباطی برای تامین باتری‌های پشتیبان و ژنراتور

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: با توجه به تاثیرگذاری قطعی برق در همه امور از جمله حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، علاوه بر الزام اپراتورها، رگولاتوری برای حفظ پایداری کیفیت شبکه در هنگام رخداد‌های مختلف از جمله قطعی برق، مانیتورینگ لحظه‌ای شبکه را ایجاد کرده است و علاوه بر رصد لحظه‎‌ای، به صورت مستمر و ماهیانه نسبت به انجام بازدید‌های میدانی از سایت‌های اپراتور‌ها برای بررسی وضعیت پایداری و تاب‌آوری باتری‌ها و انعکاس جهت رفع مشکلات اقدام می‌کند.

در ادامه این گزارش آمده است: با توجه به الزام اپراتور‌ها برای تامین باتری پشتیبان از تولیدات داخل امیدواریم تولیدکنندگان با تامین به موقع سفارشات و بهبود کیفیت از جمله طول عمر باتری‌ها، اپراتور‌های ارتباطی را در مسیر پایداری شبکه همیاری کنند.

براساس این گزارش، چالش سرقت مکرر باتری‌ها در سایت‌های مخابراتی بعضاً بر پایداری شبکه ارتباطی تاثیر می‌گذارد و بار مالی و عملیاتی زیادی را بر اپراتور‌ها تحمیل می‌کند. اپراتور‌ها برای حل این موضوع علاوه بر تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر خود، نیازمند همکاری نهاد‌های مختلف از جمله نیروی انتظامی و شورا‌های تأمین برای حفاظت و تأمین امنیت سایت‌ها هستند.

در گزارش سازمان تنظیم تاکید شده است: به منظور حل این مشکلات، با هماهنگی رگولاتوری، سایت‌ها را با توجه به میزان ترافیک و شاخص‌های کیفی شبکه اولویت‌بندی کرده‌اند تا باتری‌های موجود به سایت‌های پرترافیک و هاب اختصاص یابد. این راهکار، در زمان قطعی به حفظ پایداری ارتباطات در مناطق پرکاربرد و کاهش اثرات قطعی‌های برق بر سرویس‌دهی به کاربران کمک می‌کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پرواز زیبای فلامینگو‌ها بر فراز دریاچه مهارلو پرواز زیبای فلامینگو‌ها بر فراز دریاچه مهارلو
مهارلو دریاچه‌ای فصلی است که در اواخر تابستان، بخش عمده آن خشک و دوباره با بارش باران در فصل پاییز و زمستان آبگیری می‌شود. این دریاچه در جنوب کشور یکی از زیستگاه‌های اصلی فلامینگو و گونه‌های مختلف پرندگان است.
بازیگری که از ایران خارج شدنش پشیمان است بازیگری که از ایران خارج شدنش پشیمان است
حمید فرخ نژاد: از ایران اومدم بیرون، مخاطبام و درآمدم از دست رفت، ایران شاهانه زندگی می‌کردم
چرا زندان صیدنایا از مخوفترین زندان‌های خاورمیانه شناخته می‌شود؟ چرا زندان صیدنایا از مخوفترین زندان‌های خاورمیانه شناخته می‌شود؟
زندان صیدنایا، واقع در ۳۰ کیلومتری شمال دمشق، پایتخت سوریه، در منطقه ریف، از زمان آغاز جنگ داخلی در این کشور به یکی از بدنام‌ترین و مخوف‌ترین زندان‌های جهان تبدیل شده است.
درآمد ماهیانه ۴۰۰ میلیونی یک فیلترشکن‌فروش در کرج واقعیت دارد؟ درآمد ماهیانه ۴۰۰ میلیونی یک فیلترشکن‌فروش در کرج واقعیت دارد؟
فیلترینگ اینترنت در ایران یکی از موضوعات بحث‌برانگیز روز است که تأثیرات عمیقی بر زندگی روزمره مردم و نحوه ارتباطات آنان دارد.
ازدواج بازیگر ایرانی با اختلاف ۲۵ سال با شاگردش! ازدواج بازیگر ایرانی با اختلاف ۲۵ سال با شاگردش!
حسن معجونی در برنامه علی ضیا درمورد ازدواج با همسر جوانش گفت: خودمان حس نمی‌کنیم این فاصله سنی وجود دارد تا به حال همه چیز خیلی خوب بوده است.
شما هم از ایموجی استفاده می‌کنید این مطلب را از دست ندهید شما هم از ایموجی استفاده می‌کنید این مطلب را از دست ندهید
محققان می‌گویند کسانی که زیاد از ایموجی استفاده می‌کنند، از هوش هیجانی بالاتری برخوردارند و در درک، دریافت و مدیریت احساسات خود و دیگران بهتر عمل می‌کنند.
چرا با وجود میلیاردها ستاره آسمان شب تاریک است؟ چرا با وجود میلیاردها ستاره آسمان شب تاریک است؟
شاید بارها به آسمان خیره شده و از خود پرسیده‌اید که چرا با وجود میلیاردها ستاره آسمان شب تاریک است؟ این پرسش رازی بزرگ در دل کیهان نهفته دارد.
برگزیده
کنکور به قوت خود پابرجاست کنکور به قوت خود پابرجاست
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: مصوبه کنکور قطعا تا سه سال دیگر اجرا می شود و اگر قرار بر تغییر باشد از سه سال آینده است.
آلودگی هوا دلیل ۱۵ درصد از مرگ و میر‌ها آلودگی هوا دلیل ۱۵ درصد از مرگ و میر‌ها
معاون وزارت بهداشت و درمان و آموزش گفت: ۱۴ درصد مرگ‌هایی که به علت بیماری سکته قلبی است مربوط به آلودگی هوا است. یعنی از هر ۱۰۰ مرگ ۱۵ مرگ به علت آلودگی هوا رخ می‌دهد.
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
صفحه خبر بالای تصاویر