کد خبر: ۵۳۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷

افتتاح چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه با هدف حمایت از دانشجویان مستعد

چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه در قالب اعطای گرنت به طرح‌ها و پایان‌نامه‌های دانشگاهی، به همت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول آغاز به کار کرد.
افتتاح چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه با هدف حمایت از دانشجویان مستعد

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:آیین افتتاح «چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه» ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۳ با حضور جمشیدی معاونت برنامه ریزی و اقتصادی مرکز تحقیق و توسعه همراه اول و تعدادی از دانشجویان به صورت آنلاین برگزار شد.

جمشیدی ضمن معرفی طرح پژوهانه همراه برای دانشجویان حاضر در جلسه، آن را یکی از وظایف مرکز تحقیق و توسعه در حمایت از دانشگاه و تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت اعلام کرد.

به گفته وی، در سه دوره گذشته طرح پژوهانه همراه حدود ۹ میلیارد تومان حمایت از دانشجویان صورت گرفته است.

وی هدف از انجام این طرح را جهت دهی به نتایج پژوهش‌های دانشگاهی و برای رفع نیاز‌های پژوهشی همراه اول عنوان کرد و گفت: در همین راستا روی نتایج پژوهش‌هایی که به سمت تولید محصول برود، سرمایه گذاری خواهد شد و همچنین زمینه جذب و استخدام افراد مستعد در مجموعه همراه اول فراهم است.

همچنین در این رویداد، ضمن تشریح جزئیات این طرح برای دانشجویان حاضر در جلسه، هدف از اجرای آن نقش آفرینی در اکوسیستم پژوهشی، ارتقا کیفیت پایان نامه‌های دانشگاهی و بهره مندی از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حل مسائل پیش روی مرکز تحقیق و توسعه اپراتور اول تلفن همراه کشور بیان شد.

در این دوره حدود ۱۳۰ طرح پیشنهادی به مرکز تحقیق و توسعه ارسال شده که از این میان ۲۲ طرح، شامل ۲ طرح پسا دکتری، ۸ رساله دکتری و ۱۱ پایان نامه کارشناسی ارشد پذیرفته شده است.

به منظور تعامل بیشتر میان همراه اول و دانشجویان با اختصاص یک همراه پژوهش از محققان مرکز تحقیق و توسعه به هر دانشجو، در بازه‌های سه ماهه ضمن ارزیابی پژوهش ها، پرداخت پژوهانه به دانشجویان نیز صورت خواهد گرفت.

مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در راستای حمایت از پژوهش، فناوری و بهره مندی از ظرفیت دانشگاه‌های کشور به منظور رفع نیازمندی‌های فناورانه همراه اول اقدام به حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد، دکتری و طرح‌های پسادکتری می‌کند.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عطسه مضر عطسه مضر
به گفته یک پزشک متخصص فیزیولوژی، جلوگیری از عطسه به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود مگر عطسه بیش از حد و آسیب‌رسان باشد.
پرواز زیبای فلامینگو‌ها بر فراز دریاچه مهارلو پرواز زیبای فلامینگو‌ها بر فراز دریاچه مهارلو
مهارلو دریاچه‌ای فصلی است که در اواخر تابستان، بخش عمده آن خشک و دوباره با بارش باران در فصل پاییز و زمستان آبگیری می‌شود. این دریاچه در جنوب کشور یکی از زیستگاه‌های اصلی فلامینگو و گونه‌های مختلف پرندگان است.
بازیگری که از ایران خارج شدنش پشیمان است بازیگری که از ایران خارج شدنش پشیمان است
حمید فرخ نژاد: از ایران اومدم بیرون، مخاطبام و درآمدم از دست رفت، ایران شاهانه زندگی می‌کردم
چرا زندان صیدنایا از مخوفترین زندان‌های خاورمیانه شناخته می‌شود؟ چرا زندان صیدنایا از مخوفترین زندان‌های خاورمیانه شناخته می‌شود؟
زندان صیدنایا، واقع در ۳۰ کیلومتری شمال دمشق، پایتخت سوریه، در منطقه ریف، از زمان آغاز جنگ داخلی در این کشور به یکی از بدنام‌ترین و مخوف‌ترین زندان‌های جهان تبدیل شده است.
درآمد ماهیانه ۴۰۰ میلیونی یک فیلترشکن‌فروش در کرج واقعیت دارد؟ درآمد ماهیانه ۴۰۰ میلیونی یک فیلترشکن‌فروش در کرج واقعیت دارد؟
فیلترینگ اینترنت در ایران یکی از موضوعات بحث‌برانگیز روز است که تأثیرات عمیقی بر زندگی روزمره مردم و نحوه ارتباطات آنان دارد.
ازدواج بازیگر ایرانی با اختلاف ۲۵ سال با شاگردش! ازدواج بازیگر ایرانی با اختلاف ۲۵ سال با شاگردش!
حسن معجونی در برنامه علی ضیا درمورد ازدواج با همسر جوانش گفت: خودمان حس نمی‌کنیم این فاصله سنی وجود دارد تا به حال همه چیز خیلی خوب بوده است.
شما هم از ایموجی استفاده می‌کنید این مطلب را از دست ندهید شما هم از ایموجی استفاده می‌کنید این مطلب را از دست ندهید
محققان می‌گویند کسانی که زیاد از ایموجی استفاده می‌کنند، از هوش هیجانی بالاتری برخوردارند و در درک، دریافت و مدیریت احساسات خود و دیگران بهتر عمل می‌کنند.
برگزیده
کنکور به قوت خود پابرجاست کنکور به قوت خود پابرجاست
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: مصوبه کنکور قطعا تا سه سال دیگر اجرا می شود و اگر قرار بر تغییر باشد از سه سال آینده است.
آلودگی هوا دلیل ۱۵ درصد از مرگ و میر‌ها آلودگی هوا دلیل ۱۵ درصد از مرگ و میر‌ها
معاون وزارت بهداشت و درمان و آموزش گفت: ۱۴ درصد مرگ‌هایی که به علت بیماری سکته قلبی است مربوط به آلودگی هوا است. یعنی از هر ۱۰۰ مرگ ۱۵ مرگ به علت آلودگی هوا رخ می‌دهد.
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
صفحه خبر بالای تصاویر