کد خبر: ۵۳۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷

افتتاح چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه با هدف حمایت از دانشجویان مستعد

چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه در قالب اعطای گرنت به طرح‌ها و پایان‌نامه‌های دانشگاهی، به همت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول آغاز به کار کرد.
افتتاح چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه با هدف حمایت از دانشجویان مستعد

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:آیین افتتاح «چهارمین دوره طرح پژوهانه همراه» ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۳ با حضور جمشیدی معاونت برنامه ریزی و اقتصادی مرکز تحقیق و توسعه همراه اول و تعدادی از دانشجویان به صورت آنلاین برگزار شد.

جمشیدی ضمن معرفی طرح پژوهانه همراه برای دانشجویان حاضر در جلسه، آن را یکی از وظایف مرکز تحقیق و توسعه در حمایت از دانشگاه و تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت اعلام کرد.

به گفته وی، در سه دوره گذشته طرح پژوهانه همراه حدود ۹ میلیارد تومان حمایت از دانشجویان صورت گرفته است.

وی هدف از انجام این طرح را جهت دهی به نتایج پژوهش‌های دانشگاهی و برای رفع نیاز‌های پژوهشی همراه اول عنوان کرد و گفت: در همین راستا روی نتایج پژوهش‌هایی که به سمت تولید محصول برود، سرمایه گذاری خواهد شد و همچنین زمینه جذب و استخدام افراد مستعد در مجموعه همراه اول فراهم است.

همچنین در این رویداد، ضمن تشریح جزئیات این طرح برای دانشجویان حاضر در جلسه، هدف از اجرای آن نقش آفرینی در اکوسیستم پژوهشی، ارتقا کیفیت پایان نامه‌های دانشگاهی و بهره مندی از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حل مسائل پیش روی مرکز تحقیق و توسعه اپراتور اول تلفن همراه کشور بیان شد.

در این دوره حدود ۱۳۰ طرح پیشنهادی به مرکز تحقیق و توسعه ارسال شده که از این میان ۲۲ طرح، شامل ۲ طرح پسا دکتری، ۸ رساله دکتری و ۱۱ پایان نامه کارشناسی ارشد پذیرفته شده است.

به منظور تعامل بیشتر میان همراه اول و دانشجویان با اختصاص یک همراه پژوهش از محققان مرکز تحقیق و توسعه به هر دانشجو، در بازه‌های سه ماهه ضمن ارزیابی پژوهش ها، پرداخت پژوهانه به دانشجویان نیز صورت خواهد گرفت.

مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در راستای حمایت از پژوهش، فناوری و بهره مندی از ظرفیت دانشگاه‌های کشور به منظور رفع نیازمندی‌های فناورانه همراه اول اقدام به حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد، دکتری و طرح‌های پسادکتری می‌کند.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر