کد خبر: ۵۳۵۹۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۷

مولاوردی: خشونت علیه زنان طبقه اجتماعی نمی‌شناسد

شهیندخت مولاوردی معاون اسبق رییس جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: نهاد بین.المللی زنان از در دسترس بودن آمار خشونت در برخی از کشورها خبر داده و اعلام کرده مواردی مانند کمبود بهداشت و بحران‌های بشردوستانه به خشونت دامن می زند. زن کشی، خشونت علیه زنان در زندگی عمومی و خشونت علیه زنان از نظر اقتصادی در گزارش این کشورها آمده است و از هر سه زن، یک زن یکبار در زندگی خودش مورد خشونت فیزیکی و جنسی شریک جنسی خود قرار می‌گیرد.
مولاوردی: خشونت علیه زنان طبقه اجتماعی نمی‌شناسد

مخاطب۲۴- معاون اسبق رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: خشونت علیه زنان تمام مرز‌های تحصیلات، ثروت و طبقه اجتماعی کشور را در نوردیده است و معیار‌هایی مانند طبقه اجتماعی، سواد یا ثروت مصونیت در این زمینه ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید

نشست نه به خشونت علیه زنان با عنوان "زن کشی" به همت کمیسیون زنان بنیاد باران با حضور شهیندخت مولاوردی معاون اسبق رییس جمهور در امور زنان و خانواده، کامبیز نوروزی حقوقدان، شهناز سجادی دستیار حقوق شهروندی و معاون اسبق رئیس جمهور و الهه کولایی استاد تمام دانشگاه تهران برگزار شد.


در ابتدای این نشست شهیندخت مولاوردی معاون اسبق رییس جمهور در امور زنان و خانواده، گفت: ۱۶ روز نارنجی با هدف اطلاع رسانی و آگاهی‌دهی در خصوص منع خشونت علیه زنان توسط دبیرکل وقت سازمان پیشنهاد شد.



همان، عنوان منع خشونت بهتر است
وی ادامه داد: اوایل که این بحث‌ها در کشور ما مطرح شد روز جهانی منع خشونت را به عنوان محو خشونت علیه زنان یا ریشه‌کنی خشونت علی زنان ترجمه می‌کردیم و بعضا هم می‌گوییم نفی خشونت که به نظرم اشتباه است، چرا که اینگونه با کسانی که این خشونت را نادیده می‌گیرند، همدل می‌شویم؛ بنابراین همان منع خشونت ممکن است، بهتر باشد.



هیچ یک از ما از اختلالات روانی در امان نیستیم‌


وی با بیان اینکه باید بپذیریم که حال جهان و حال بشریت خوب نیست، تصریح کرد: در هفته‌های اخیر با دو قتل توسط همسر، قتل یک خواننده، خودکشی دو دانش آموز، قتل یک خبرنگار و خودکشی یک فعال سیاسی که روزنامه‌نگار هم بود، مواجه شدیم. به قول دکتر فیاض: «با اپیدمی خشونت در جامعه مواجه هستیم».

مولاوردی با بیان اینکه چندین عامل در خشونت باهم باعث بروز خشونت می‌شوند، گفت: انواع محدودیت‌هایی که داریم از نظر اقتصادی، اجتماعی و بین المللی در هم افزایی با هم منجر به وضعیتی می‌شود که در جامعه با آن مواجه هستیم. در بیانیه‌های اخیر که از روانشناسان مطرح شده، گفته شده است که هیچ یک از ما از اختلالات روانی در امان نیستیم. در زمانی که ما در دولت بودیم اعلام شده بود که بالای ۷۰ درصد از جامعه ما دارای درجاتی از اختلالات روانی هستند و ما نیاز به یک برنامه جدی و کاربردی در این زمینه داریم.


خشونت علیه زنان طبقه اجتماعی نمی‌شناسد
این حقوقدان با سابقه، گفت: اگر می‌خواهیم در کنترل و کاهش این وضعیت جامعه اثربخش باشیم، باید به همه این مجموعه عوامل توجه داشته باشیم. خشونت علیه زنان تمام مرز‌های تحصیلات، ثروت و طبقه اجتماعی کشور را در نوردیده است و معیار‌هایی مانند طبقه اجتماعی، سواد یا ثروت مصونیت در این زمینه ایجاد نمی‌کند


وی تصریح کرد: نهاد بین. المللی زنان از در دسترس بودن آمار خشونت در برخی از کشور‌ها خبر داده و اعلام کرده مواردی مانند کمبود بهداشت و بحران‌های بشردوستانه به خشونت دامن می‌زند. زن کشی، خشونت علیه زنان در زندگی عمومی و خشونت علیه زنان از نظر اقتصادی در گزارش این کشور‌ها آمده است و از هر سه زن، یک زن یکبار در زندگی خودش مورد خشونت فیزیکی و جنسی شریک جنسی خود قرار می‌گیرد. زنانی که خشونت را تجربه کرده‌اند بیشتر از افسردگی و سایر بیماری‌ها رنج می‌برند و این هزینه‌هایی را به بودجه خانوار و کشور تحمیل می‌کند. در گزارش سازمان بین‌المللی زنان آزار علیه روزنامه نگاران زن و نمایندگان زن بیشتر است. ۳۹ کشور قانونی دارند که آزار جنسی را در فضای عمومی ممنوع می‌کند.

مولاوردی در ادامه صحبت‌هایش گفت: وقتی بحث از قانون می‌کنیم یعنی به دنبال ضمانت اجرا هستیم. باور ما بر این بود که با لایحه منع خشونت می‌توانیم مجموعه تدابیر را برای زنان داشته باشیم.


وی ادامه داد: همین لایحه با همین شاکله تصویب شود و به درستی اجرا و نظارت شود هم باز می‌تواند اثرگذار باشد

برچسب ها: خشونت علیه زنان
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
بقائی: هیچ مذاکره‌ای با پیش داوری تحمیل شده به نتیجه نمی‌رسد بقائی: هیچ مذاکره‌ای با پیش داوری تحمیل شده به نتیجه نمی‌رسد
سخنگوی وزارت امور خارجه مبنی بر واکنش جمهوری اسلامی ایران به سخنان استیو ویتکاف که تلویحا خواهان تسلیم ایران به توافق مدنظر ایالات متحده شده بود، گفت: این نخستین بار نیست که ما با ادعا‌های ضد و نقیض مواجه می‌شویم؛ داوری را به مردم فهیم ایران، نخبگان سیاسی کشور تا خودشان درباره رویکرد مذاکراتی ایران و متقابلاً رویکرد مذاکراتی آمریکا قضاوت کنند. هیچ مذاکره‌ای که با بار و پیش‌داوری تحمیل‌شده آغاز شود، طبیعی است که به نتیجه نخواهد رسید
ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»