کد خبر: ۵۳۵۰۸
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷

سمیعی:خیلی از بدهی‌ها را دادیم

مجمع عمومی باشگاه استقلال امروز با حضور اعضای هیئت رئیسه و دیگر نمایندگان هلیدنگ خلیج فارس برگزار شد.

مخاطب۲۴- مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت باشگاه فرهنگی - ورزشی استقلال با نصاب قانونی، امروز (چهارشنبه) برگزار شد. در این مجمع، احمد شهریاری به‌عنوان رئیس مجمع، محمد شایگان نماینده پتروشیمی تندگویان به‌عنوان ناظر اول، سیروس منشداوی نماینده پتروشیمی بوعلی به‌عنوان ناظر دوم، فرشید سمیعی به‌عنوان مدیرعامل استقلال و دبیر مجمع، ظفری نماینده فرابورس، نیکزاد به‌عنوان بازرس قانونی و مهدی حیدرزاده به‌عنوان عضو مالی هیئت مدیره باشگاه استقلال حضور داشتند.

بیشتر بخوانید

اعلام دستور جلسه مجمع عمومی باشگاه استقلال

در ابتدای مجمع، فرشید سمیعی مدیرعامل باشگاه استقلال با ارائه گزارشی اهم فعالیت‌های صورت گرفته شده را به شرح زیر بیان کرد:

«باشگاه استقلال مبلغ سنگینی بدهی به بازیکنان خود داشت و این معضل باعث می‌شد تا بازیکنان از تمدید قرارداد خود یا بستن قرارداد جدید، خودداری کنند. خوشبختانه با کمک هیئت مدیره و هلدینگ خلیج فارس، مطالبات گذشته پرداخت شد و بیشتر بازیکنان مدنظر کادر فنی جذب شدند. مشکل دومی که با آن روبه‌رو بودیم، این بود که استقلال زمین تمرین خوبی نداشت. ما کمپ مرحوم حجازی را ترمیم کردیم، ولی نیاز به زمین دومی هم داشتیم. در اینجا زمین شماره دو ورزشگاه آزادی را اجاره کردیم و تمرینات خود را در آنجا هم پیگیری می‌کنیم. استقلال در این فصل خوشبختانه دغدغه زمین تمرین ندارد.

استقلال دو سال نتوانست مجوز حرفه‌ای بگیرد. امسال باشگاه در آخرین روزها بابت اخذ مجوز حرفه‌ای تحت شرایط سختی قرار گرفت که خدا را شکر با کمک اعضای باشگاه و فدراسیون فوتبال موضوع حل شد و باشگاه مجوز حرفه‌ای خود را گرفت. ما بدهی 277 میلیارد تومانی به سازمان مالیاتی داشتیم و حدود 15 سال اظهارنامه‌های مربوطه ارسال نشده بود و ما توانستیم این موضوع را هم حل کنیم.

یک مشکل دیگر، مسئله ایاب و ذهاب بود که امسال با تدبیر هیئت مدیره و هلدینگ خلیج فارس، از پرواز چارتر استفاده کردیم و با نظر سرمربی ساعت پرواز تیم را مشخص می‌کردیم. یکی دیگر از اقدامات ما، فعال کردن دوباره کمیته پیشکسوتان بود. ما در حال حاضر کمک‌های اندکی مانند اجاره زمین و ایاب و ذهاب و کمک هزینه‌های بیمارستانی داریم که کافی نیست و باید بودجه سالیانه برای کمیته پیشکسوتان اختصاص یابد. کمیته پیشکسوتان یک برنامه هم برای تأسیس مدرسه فوتبال ارائه داده است و دنبال یک کار جدید در این حوزه هستیم.

متأسفانه زنجیره تیم‌های پایه استقلال با بزرگسالان قطع شده بود، ولی با هماهنگی موسیمانه، چندین بازیکن پایه به تیم بزرگسالان پیوستند. این باعث می‌شود تا استعدادهای برتر به سمت استقلال کشیده شوند. با وجود مشکلات مالی، ما بخشی از بدهی‌ها را هم در این مدت کوتاه و چند ماهه پرداخت کرده‌ایم. در کمپ مرحوم ناصر حجازی ترمیم این مجموعه را در دستور کار قرار داده‌ایم و دنبال ایجاد نور برای تمرین در شب، ترمیم سکوها و ... در این مجموعه هستیم. البته برنامه ما ایجاد یک سالن بدنسازی در کمپ تا پایان فصل هم هست.

ما باید به سمت سودده شدن نیز برویم. طرح‌های خوبی برای درآمدزایی داریم و امیدواریم بتوانیم به این سمت برویم. متأسفانه ما مشکل حق پخش و تبلیغات محیطی داریم و این موضوع به ما لطمه می‌زند. یکی از برنامه‌های هلدینگ ایجاد ورزشگاه اختصاصی برای استقلال است که ما را به سمت درآمد پایدار سوق می‌دهد. ما در پی ایجاد تیم ب استقلال نیز هستیم که پشتوانه تیم بزرگسالان باشد.

الان باید ما تیم بانوان داشته باشیم و باید از باشگاهداری سنتی جدا شویم. باید کانون هواداران استقلال از همه اقشار تشکیل شود».

بعد از صحبت‌های فرشید سمیعی، صورت مالی باشگاه استقلال منتهی به سال مالی 1402 و سال مالی 1403 از سوی نماینده سازمان حسابرسی قرائت شد.

در ادامه نکاتی از سوی برخی سهامداران و نماینده فرابورس بیان شد و پس از آن، سازمان حسابرسی به‌عنوان حسابرس باشگاه استقلال در سال مالی 1404 و روزنامه اطلاعات برای نشر آگهی‌های رسمی باشگاه استقلال انتخاب شدند.

فوتبال , استقلال ,فوتبال , استقلال ,فوتبال , استقلال ,فوتبال , استقلال ,فوتبال , استقلال ,فوتبال , استقلال ,

 

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
برگزیده
آبروی ورزش ایران، زیر پای دونده‌ها آبروی ورزش ایران، زیر پای دونده‌ها
اطلاعات رسیده نشان می‌دهد حسین رسولی، پرتاپگر دیسک و مسعود کامران، دونده ایرانی، به همراه امیر مرادی، یکی از مربیان تیم ملی دوومیدانی ایران، سه ملی‌پوش یادشده هستند که در ادامه امیر زمانپور و مهدی هفت‌چشمه، دو دونده و پرتابگر چکش در کاروان ایران نیز به جمع بازداشتی‌ها اضافه شدند.
قائدی ۳ هفته از فوتبال جا ماند قائدی ۳ هفته از فوتبال جا ماند
مهدی قایدی، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران که در تمرینات مصدوم شده بود، از پای خود MRI گرفت و نتیجه ارزیابی اولیه پس از انجام MRI مورد تایید قرار گرفت. طول دوره بازگشت این بازیکن سه هفته پیش‌بینی می‌شود.
مدال‌های دوومیدانی ایران زیر تیغ اتهام و تجاوز مدال‌های دوومیدانی ایران زیر تیغ اتهام و تجاوز
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به فساد اخلاقی سه عضو تیم دوومیدانی ایران در کره جنوبی گفت که این رفتار‌ها اعتبار ملی کشور را زیر سوال برده است. او ضمن انتقاد از مدیریت فدراسیون‌ها، بر لزوم تجدید نظر در ساختار مدیریتی و برخورد قاطع با چنین اتفاقاتی تأکید کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر