کد خبر: ۵۳۴۹۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲

مخالفت با نام‌گذاری خیابانی به اسم یک خانم ورزشکار در شیراز

با وجود رایزنی‌های انجام شده، طرح نام‌گذاری خیابانی در شیراز به نام ملیکا محمدی منتفی شد.

مخاطب۲۴- جامعه فوتبال ایران در پی یک حادثه تراژیک و تلخ بود که سوم دی‌ماه سال گذشته عزادار از دست دادن ملیکا محمدی شد؛ ستاره ۲۳ ساله فوتبال زنان که در یک سانحه رانندگی در ورودی شهر بم از دار دنیا رفت و زهرا خواجوی و بهناز طاهرخانی، دیگر ستاره‌های فوتبال زنان هم در این سانحه دچار آسیب‌دیدگی شدید شدند که خوشبختانه توانستند با گذراندن دوره‌های درمانی به مستطیل سبز بازگردند و به مسیر حرفه‌ای خود در دنیای فوتبال ادامه بدهند.

ملیکا محمدی، ستاره فقید فوتبال زنان که شهر شیراز متولد شد اما در کشور آمریکا، دوران نوجوانی خود را گذراند و دوره‌های تکمیلی آموزش فوتبال خود را سپری کرد، یکی از مستعدترین بازیکنان فوتبال زنان ایران محسوب می‌شد که متاسفانه در یک حادثه تلخ از دنیا رفت. محمدی هم پدیده تیم ملی زنان ایران در مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس بود و برابر استرالیا عملکرد تحسین‌برانگیزی داشت و هم در ترکیب خاتون موفق شد در مسابقات آزمایشی جام باشگاه‌های آسیا بدرخشد.

بیشتر بخوانید

کارزاری برای نامگذاری خیابان به نام ملیکا تشکیل شد اما ...

زری فتحی، داور بین‌المللی فوتسال زنان ایران که او هم اصالتاً شیرازی است، بعد از فوت ملیکا محمدی و مراسم تشییع او در بم، شیراز و تهران و انتقال پیکرش به آمریکا، خواهان نامگذاری خیابانی در شیراز به نام ملیکا محمدی شد؛ آن‌هم در حالی‌که بعد از طرح این خواسته، کارزاری هم در زمینه نام‌گذاری خیابانی به نام ملیکا محمدی تشکیل شد و به نظر می‌رسید که قرار است ایده مطرح‌شده از سوی زری فتحی، به یک مصوبه در شورای اسلامی شهر شیراز تبدیل شود.

مخالفت شورای شهر با لایحه خیابان ملیکا

لایحه نام‌گذاری خیابان محل تولد ملیکا محمدی در شیراز به صحن شورای شهر هم رسید و به نظر می‌رسید که با موافقت اعضا، یکی از خیابان‌های ارم در شیراز به نام این ستاره فقید خواهد شد. با این وجود، در آستانه سالگرد فوت ملیکا محمدی و در حالی‌که ۱۱ ماه از فوت این ستاره فقید گذشته، پیگیری‌های بیشتر نشان می‌دهد با وجود شوآف‌های انجام شده از سوی برخی اعضای شورای شهر، پروژه نام‌گذاری خیابانی در شیراز به نام «ملیکا محمدی» با شکست مواجه شده و مخالفت اکثریت اعضای شورا باعث شده تا این پروژه به سرانجام نرسد تا در آستانه برگزاری مراسم سالگرد ستاره فقید فوتبال زنان، این خبر تلخ و البته ناامیدکننده مخابره شود.

گفتنی است با وجود وعده‌های داده‌شده از سوی ارگان‌های مختلف، فقط هفته هفتم لیگ برتر فوتبال زنان به نام «ملیکا محمدی» نامگذاری شده و خبری از اجرایی‌شدن سایر وعده‌ها نیست!

 
برچسب ها: ملیکا محمدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر