کد خبر: ۵۳۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۲

مربی‌های تیم ملی باید فکری به حال این معضل کنند

تیم ملی نیمه دوم بازی با قرقیزستان را هم مثل مسابقه قبلی ضعیف و پرانتقاد سپری کرد.

مخاطب ۲۴-  برتری دو گله در نیمه نخست، نوید یک مسابقه آسان برای تیم ملی در بیشکک را می‌داد، اما به محض شروع نیمه دوم، قرقیزستان توانست به گل برسد تا سومین گل تاریخش در جدال‌های رودر رو با ایران را به ثمر برساند. اما این تنها نکته عجیب بازی نبود و چند دقیقه بعد خطای ناشیانه سعید عزت الهی در مخوطه جریمه ایران، رقیب را به یک پنالتی و سپس گل دوم رساند. نکته قابل تامل اینکه در این بازی هم مثل جدال چند روز قبل برابر کره شمالی، با یک نقطه ضعف مشهود از سوی شاگردان امیر قلعه نویی مواجه بودیم.

بیشتر بخوانید

تیم ملی در بازی قبلی هم با سه گل برنده به رختکن رفت، اما به محض شروع نیمه دوم و با اخراج شجاع خلیل زاده، ورق برگشت و با دریافت دو گل پیاپی، علنا ایران به تیم منفعل میدان تبدیل شد که تا دقایق پایانی بازی مشغول دفاع کردن از اندوخته خود بود. اگر بازی قبلی بهانه کادرفنی تیم ملی ده نفره شدن بود، این بار با یازده بازیکن هم نتوانستیم در نیمه مربیان موفق شویم و جوئل کوجو در دقایق ۵۱ و ۶۴ دروازه ما را باز کرد تا به لطف امیرخان، برای اولین بار در تاریخ در یک مسابقه دو گل از قرقیزستان دریافت کنیم!

قصد تضعیف روحیه اعضای تیم ملی را نداریم که خدای ناکرده از سوی بزرگان آن متهم به سیاه نمایی نشویم؛ ایران هم فاصله‌ای تا رسیدن به جام جهانی ۲۰۲۶ ندارد، اما به امیر قلعه نویی و دستیارانش یادآوری می‌کنیم تیم ملی در هر دو بازی اخیر خود برابر رقبایی که رنکینگ آنها در فیفا رتبه‌های سه رقمی بوده،   نیمه دوم را با شکست سپری کرده؛ باخت دو بر صفر برابر کره شمالی و شکست دو بر یک مقابل قرقیزستان. این در حالی است که در فوتبال، نیمه دوم را به نام نیمه مربیان می‌شناسند و اکنون مربی‌های تیم ملی باید فکری به حال این معضل کنند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.