کد خبر: ۵۳۴۴۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷

موفقیت جدید بانک صادرات ایران در فروش املاک مازاد

​فروش املاک مازاد بانک صادرات ایران با برگزاری بیش از ۶۰ مزایده و پیگیری فروش قطعی ۱۱۵ ملک مازاد در هشت ماهه سال ۱۴۰۳ و استفاده از ظرفیت‌های قانونی، سرعت بیشتری به خود گرفت.
موفقیت جدید بانک صادرات ایران در فروش املاک مازاد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :این بانک در راستای عمل به قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر، بهبود و ارتقای وضعیت مالی، تخصیص بهینه منابع و حمایت از تولید و اشتغال در کشور، فروش املاک مازاد خود را در سال ۱۴۰۳ با سرعت بیشتری پیگیری کرده به طوری که با برگزاری بیش از ۶۰ مزایده از ابتدای سال جاری بیش از ۹۱ رقبه ملک مازاد به ارزش ثمن معامله بیش از ۵ هزار میلیارد ریال، فروخته است.

علاوه بر این، با قطعی شدن فروش ۲۴ رقبه ملک مازاد دیگر بانک در آینده نزدیک تعداد املاک مازاد فروش رفته بانک در هشت ماه ابتدای سال ۱۴۰۳ به ۱۱۵ رقبه خواهد رسید و ارزش ثمن معامله این املاک به بیش از ۱۵ هزار و ۴۳۵ میلیارد ریال خواهد رسید.

بانک صادرات ایران در سه ماه اخیر با استفاده از ظرفیت برخی مصوبات جهت رفع موانع فروش املاک، اصلاح آئین‌نامه معاملات برای تسری

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد
اسرائیل با اندونزی، سومالی‌لند، اوگاندا، سودان جنوبی و لیبی درباره پذیرش فلسطینیان غزه مذاکره می‌کند؛ اقدامی که با واکنش‌های تند روبه‌رو شده است.
طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین
تایمز فاش کرد روسیه و آمریکا مدلی شبیه اشغال کرانه باختری برای پایان جنگ اوکراین بررسی می‌کنند که کنترل مناطق اشغالی را به مسکو می‌سپارد.
بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد
سخنگوی دولت از نهایی شدن بسته حمایتی خبرنگاران شامل مسکن، معیشت و بیمه خبر داد و گفت این طرح با پیگیری مسئولان به‌زودی اجرایی می‌شود.
بازگشت جذاب، پاریس سن ژرمن فاتح سوپرجام اروپا شد بازگشت جذاب، پاریس سن ژرمن فاتح سوپرجام اروپا شد
در شبی هیجان‌انگیز برای فوتبال اروپا، تیم پاری سن ژرمن با یک کامبک دیدنی، تاتنهام را شکست دادند و عنوان قهرمانی سوپرکاپ اروپا را کسب کردند.
آلبوم جدید تیلور سوییفت در راه است آلبوم جدید تیلور سوییفت در راه است
تیلور سوئیفت در پادکست ترویس کلسی، از انتشار دوازدهمین آلبوم استودیویی خود خبر داد.
ایران آماده بازسازی لبنان شد ایران آماده بازسازی لبنان شد
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دیدار با رئیس‌جمهور لبنان از آمادگی تهران برای کمک به بازسازی و تقویت روابط دوستانه با بیروت خبر داد.
قتل دختر ۷ ساله در شاهرود قتل دختر ۷ ساله در شاهرود
پلیس شاهرود اعلام کرد نامادری ۲۵ ساله در پی مشاجره لفظی، دختر هفت‌ساله خود را به قتل رسانده و پس از یک ماه به این جرم اعتراف کرده است.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر