کد خبر: ۵۳۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۸

تخلف بزرگ فدراسیون فوتبال در ماجرای بیرانوند

در ادامه اتفاقات عجیب در پرونده علیرضا بیرانوند و پرسپولیس، فدراسیون فوتبال تخلفی بزرگ و در عین حال غیر قابل باور انجام داده است.
تخلف بزرگ فدراسیون فوتبال در ماجرای بیرانوند

مخاطب ۲۴- پرونده اعتراض باشگاه پرسپولیس و علیرضا بیرانوند به رأی کمیته وضعیت، پس از حرف و حدیث فراوان به کمیته استیناف ارجاع شد تا این کمیته نظر نهایی خود درباره این پرونده را اعلام کند. پرونده‌ای که از ابتدا شاهد اتفاقات عجیبی بود و هر روز مدارک و اسناد جدیدی از سوی طرفین منتشر شد. رأی کمیته وضعیت مبنی بر جریمه ۲۰ میلیاردی بیرانوند و محرومیت ۴ ماهه تعلیقی او نیز نه تنها فضا را آرام نکرد، بلکه باعث ایجاد حاشیه‌های جدیدی در این پرونده شد.

در حالی که حرف و حدیث‌های زیادی پیرامون رأی کمیته وضعیت و پرونده علیرضا بیرانوند وجود دارد، در فرآیند ارجاع این پرونده به کمیته استیناف یک اتفاق عجیب و غیرمتعارف از سوی فدراسیون فوتبال رخ داده است. هفته گذشته اعلام شد با تصمیم فدراسیون، مقرر شد هزینه دادرسی یک میلیارد تومانی مربوط به اعتراض علیرضا بیرانوند از محل مطالبات و پاداش‌های این بازیکن پرداخت شود که این موضوع با واکنش بسیار زیادی همراه شد. موضوع، اما به همین جا ختم نمی‌شود.

اسناد جدیدی درباره این پرونده به دست رسیده که بر اساس آن، وحید فدایی خزانه‌دار فدراسیون فوتبال صراحتاً اعلام کرده بیرانوند طلبی از فدراسیون فوتبال ندارد و عدم پرداخت هزینه دادرسی غیرقانونی است.

بیشتر بخوانید

در این پروسه ابتدا حسابرس فدراسیون فوتبال در نامه‌ای به وحید فدایی خزانه‌دار اعلام کرده پاداش‌های تمام بازیکنان پرداخت شده و هیچ بازیکنی از این لحاظ از فدراسیون فوتبال طلبکار نیست.

وحید فدایی خزانه‌دار فدراسیون فوتبال در نامه‌ای به تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۹ درباره درخواست پرداخت هزینه دادرسی اعتراض علیرضا بیرانوند از محل پاداش‌های این بازیکن، به هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال نوشته است: «به استحضار می‌رساند نامبرده دارای پاداش معوقه نبوده و می‌بایست هزینه دادرسی پرونده به این فدراسیون واریز گردد. همچنین شایان ذکر است عدم واریز وجه هزینه دادرسی غیر قانونی می‌باشد.» (تصویر زیر)

تخلف بزرگ فدراسیون فوتبال در ماجرای بیرانوند

تخلف بزرگ فدراسیون فوتبال در ماجرای بیرانوند

در حالی که خزانه‌دار فدراسیون فوتبال صراحتاً در نامه خود به هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال اعلام کرده بیرانوند طلبی از محل پاداش‌های خود ندارد و باید هزینه دادرسی را پرداخت کند، ظاهراً پس از مذاکراتی که بین هدایت ممبینی و مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال انجام شده؛ قرار شده هزینه دادرسی مربوط به اعتراض بیرانوند از محل پاداش‌های آینده این بازیکن پرداخت شود.

پس از این اتفاق و موافقت مهدی تاج و ممبینی با پرداخت هزینه دادرسی بیرانوند از پاداش‌های آینده او، وحید فدایی خزانه‌دار فدراسیون در نامه‌ای مجدد در تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۶ با اشاره به این موضوع به دبیرکل اعلام کرده است: «با عنایت به مذاکره صورت گرفته با جنابعالی و ریاست محترم فدراسیون از آنجایی که موافقت جنابعالی و ریاست محترم فدراسیون طی مذاکره صورت گرفته پیرامون مکاتبه فوق اعلام شد، لذا خواهشمند است دستور فرمایید اقدام مقتضی در این خصوص صورت گیرد.» 

تخلف بزرگ فدراسیون فوتبال در ماجرای بیرانوند

مشخص نیست در حالی که خزانه‌دار فدراسیون فوتبال صراحتاً در نامه اول خود اعلام کرده عدم واریز وجه هزینه دادرسی از سوی بازیکن غیر قانونی است، چرا فدراسیون فوتبال دست به اقدام خلاف قانون زده و با پرداخت هزینه دادرسی از محل پاداش‌های آینده بازیکن موافقت کرده است. مگر می‌توان پرداخت هزینه دادرسی را به پاداش آینده که هنوز مشخص نیست چقدر و برای چه زمانی است، موکول کرد؟

کمیته استیناف در مرحله اول رسیدگی خود به پرونده اعتراض افراد، باید موضوع پرداخت هزینه دادرسی را مورد بررسی قرار دهد و به نظر می‌رسد اعتراض بیرانوند به این پرونده با توجه به عدم پرداخت هزینه دادرسی، خلاف قانون است و باید در همان مرحله اول رد شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
برگزیده
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
مجوز حضور ساپینتو صادر شد مجوز حضور ساپینتو صادر شد
باشگاه استقلال اعلام کرد: مجوز حضور سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان و دستیارانش در ایران صادر شد.
زنان دانمارکی به سربازی می‌روند زنان دانمارکی به سربازی می‌روند
کشور دانمارک قوانین خود درباره سربازی را تغییر داد و برای اولین بار زنانش را راهی سربازی اجباری می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر