کد خبر: ۵۳۳۲۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۴

پزشکیان: حفظ منابع طبیعی جزو خط قرمز‌های ماست

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.
پزشکیان:  حفظ منابع طبیعی جزو خط قرمز‌های ماست

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان در جلسه امروز - یکشنبه - هیئت دولت، با تاکید بر ضرورت حفظ محیط زیست و با بیان اینکه منابع طبیعی به هیچ عنوان نباید آسیب ببیند، اظهار کرد: حفظ منابع طبیعی جزو خط قرمز‌های ماست و مقامات دولت و استانداران در هر حالتی باید از حریم منابع طبیعی دفاع کنند. جنگل و فضای سبز جای کارخانه‌سازی نیست و اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها و فضا‌های سبز کارخانه‌سازی شود.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.

بیشتر بخوانید

پزشکیان با اشاره به انتخاب استانداران جدید اردبیل و گلستان در جلسه امروز هیئت دولت، بر ضرورت مردم‌داری استانداران و مقامات حکومت تاکید و تصریح کرد: ضمن آرزوی موفقیت برای استانداران جدید به آنها توصیه می‌کنم که در همه تصمیمات و اقدامات خود صلاح و منافع مردم را لحاظ کنند. هدف ما از تصدی این مسئولیت‌ها، خدمت به مردم و کسب رضایت آنهاست، لذا باید به گونه‌ای رفتار کنیم که مردم از اقدامات، اخلاق و گفتار ما رضایت داشته باشند.

پزشکیان با اشاره به موقعیت مرزی استان‌های اردبیل و گلستان، بر لزوم تسهیل در تبادلات و نیز رونق بخشیدن به بازارچه‌های مرزی تاکید کرد و گفت: این دو استان ظرفیت‌های زیادی برای توسعه اقتصادی دارند و لازم است به توسعه تجارت مرزی در استان‌های مرزی توجه ویژه شود.

در جلسه امروز هیئت دولت آقایان مسعود امامی و علی‌اصغر طهماسبی با معرفی وزیر کشور و رای اعتماد هیئت وزیران به ترتیب به عنوان استانداران اردبیل و گلستان منصوب شدند و رئیس جمهور در پایان جلسه ضمن قدردانی از استانداران قبلی، برای استانداران جدید آرزوی موفقیت کرد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر