کد خبر: ۵۳۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳

دستیار قلعه نویی: مردم از تیم ملی کشورشان راضی هستند!

مشاور و عضو کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران گفت: ما مردم را در خیابان و فرودگاه می‌بینیم و آنها از تیم ملی کشورشان راضی هستند
دستیار قلعه نویی: مردم از تیم ملی کشورشان راضی هستند!

مخاطب۲۴- هومن افاضلی درباره برتری ۳ بر ۲ تیم ملی فوتبال ایران مقابل کره شمالی و انتقاد‌ها از عملکرد ایران اظهار داشت: بازی خارج از خانه بود و مسیری طولانی را طی کردیم که خوشبختانه با پرواز اختصاصی رفتیم. اگر این چیز‌ها نباشد در فوتبال امروز کار سخت می‌شود. در نیمه اول طبق برنامه‌ریزی که کرده بودیم، پیش رفتیم، اما در نیمه دوم به دلیل اخراجی که دادیم شرایط تغییر کرد و کمی طول کشید تا تیم در شرایط بهتری قرار بگیرد. یک پنالتی نیز از دست دادیم.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه افزود: وقتی شرایط بازی در این‌گونه شرایط تغییر می‌کند، خیلی مهم است که نتیجه را حفظ کنید. در مسابقات مقدماتی جام جهانی مسئله مهم جمع کردن امتیازهاست که در این بازی این اتفاق افتاد.

مشاور و عضو کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران در واکنش به اظهارات امروز جواد خیابانی علیه تیم ملی گفت: اول بگویم تیم ملی برای مردم است و خیابانی حق دارد نظرش را بدهد و انتقاد کند. من خیابانی را سال‌هاست می‌شناسم و برنامه‌های زیادی در تلویزیون داشتیم و می‌دانم در ذهن او چه می‌گذرد، اما نه برای خیابانی بلکه برای همه باید گفت تیم ملی در حال حاضر یکی از بخش‌های خوب فوتبال ماست، تیمی که بازی‌هایش را می‌برد. بازیکنان از جا‌های مختلف دنیا بدون ریکاوری می‌آیند و بازی می‌کنند. تیم ملی ما از بقیه بخش‌های فوتبال‌مان جداست.

افاضلی ادامه داد: ما مردم را در خیابان می‌بینیم، این مردم فقط در رسانه نیستند. ما مردم را در خیابان و فرودگاه می‌بینیم که از تیم ملی خوشحال هستند. تعداد آدم‌های راضی از تعداد آدم‌های ناراضی بیشتر است و هیچ وقت نمی‌توانید همه را راضی نگه دارید. تیم‌های باشگاهی ما شرایط خوبی ندارند و نتایج‌شان را در آسیا می‌بینید. ما شرایط سخت‌افزاری خوبی نداریم، اما با این حال، تیم ملی در سطح آسیا موفق است. در رنکینگ فیفا جایگاه خوبی دارد و به ندرت در رده نوزدهم بوده است. در آسیا تیم دوم هستیم و فکر نمی‌کنم در بقیه جا‌ها دوم باشیم. به چه علت باید اینها را از مردم بگیریم؟ بازیکنان از جا‌های مختلف دنیا می‌آیند و با افتخار برای مردم کشورشان بازی می‌کنند و منتی هم ندارند. چه اصراری داریم بگوییم این چیز‌ها خوب نیست؟

وی در واکنش به انتقاد‌ها از برخی از بازیکنان باتجربه تصریح کرد: اگر سؤال می‌پرسیدید که چرا طول کشید بازیکنان پس از اخراج خودشان را پیدا کنند، این سؤال فنی بود و جواب می‌دادم. تیم ما هجومی است و در دوره‌های قبلی تیم ملی فشرده دفاع می‌کرد و یک گل می‌زد و می‌برد. در حال حاضر، تیم ملی هجومی بازی می‌کند. ما در بازی‌های قبلی چهار گل به قطر و سه گل به کره زدیم. نتایج‌مان قابل قبول بوده است و بی‌جهت از تیم ملی انتقاد می‌شود. البته چیز جدیدی نیست. من از سال ۲۰۰۱ با تیم ملی بودم. خدا بلاژویچ را رحمت کند که در تلویزیون جواب همه را داد و محاکمه شد. آقای برانکو و علی دایی را نیز دیده‌ام. همیشه وقتی تیمی راه موفقیت را می‌رود این انتقاد‌ها هست و آن را پذیرفته‌ایم، اما باید یک چیز را بگویم، اجازه بدهید مردم خوشحال باشند. فوتبال خودش را از بقیه چیز‌ها جدا کرده است

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.