کد خبر: ۵۳۱۶۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵

همتی: ۲ هزار همت به نقدیندگی کشور بزودی اضافه می‌شود

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بر اساس تصمیم ستاد اقتصادی دولت قرار بر این شد که یک‌هزار و ۷۰۰ همت به نقدینگی کشور اضافه شود و علاوه بر آن ۳۰۰ همت نیز طبق مصوبه همین ستاد به زودی اضافه می‌شود تا گشایشی در تامین مالی بانک‌ها ایجاد شود
همتی: ۲ هزار همت به نقدیندگی کشور بزودی اضافه می‌شود

مخاطب۲۴- وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان شرقی در عمارت کاخ استانداری آذربایجان شرقی اظهار کرد: براساس نظر رئیس جمهور و سیاستی که تیم اقتصادی دولت دارد به دنبال برقراری توازن در بین استان‌ها از نظر توزیع منابع و تسهیلات بانکی هستیم.

بیشتر بخوانید

وی افزود: بر اساس تصمیم ستاد اقتصادی دولت قرار بر این شد که یک‌هزار و ۷۰۰ همت به نقدینگی کشور اضافه شود و علاوه بر آن ۳۰۰ همت نیز طبق مصوبه همین ستاد به زودی اضافه می‌شود تا گشایشی در تامین مالی بانک‌ها ایجاد شود.
وزارت اقتصاد، نفوذی در بانک‌های خصوصی ندارد

وی با اشاره به پیشنهاد استاندار آذربایجان شرقی مبنی بر تشکیل صندوق توسعه استان، گفت: لزومی ندارد که این صندوق دولتی باشد و می‌تواند با پذیره‌نویسی و سایر روش‌ها تامین مالی کند.
همتی با اشاره به اینکه وزارت اقتصاد، نفوذی در بانک‌های خصوصی ندارد و بانک مرکزی در این زمینه سیاست‌گذار است، ادامه داد: وظیفه بانک مرکزی ثبات ارزش پول ملی است و نمی‌توان گفت که در بازار ارز دخالت نکند که البته دخالت بانک مرکزی برای این است تا از پیشی گرفتن تقاضا بر عرضه جلوگیری کند.
وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر لزوم تاسیس صندوق توسعه برای استان گفت: این اقدام بسیار خوبی است، اما مدیریت آن از اهم واجبات است.
وی گفت: برخی تجربه‌هایی داشتیم که سرمایه گذاری در شرکت‌هایی انجام شده، اما مدیریت ضعیف دولتی باعث شده منابع از بین برود.

وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر لزوم تاسیس صندوق توسعه برای استان گفت: این اقدام بسیار خوبی است، اما مدیریت آن از اهم واجبات است.
وی گفت: برخی تجربه‌هایی داشتیم که سرمایه گذاری در شرکت‌هایی انجام شده، اما مدیریت ضعیف دولتی باعث شده منابع از بین برود.
وزیر امور اقتصاد و دارایی یادآور شد: به نظر من این شرکت دولتی تأسیس نشود بلکه یک صندوق توسعه تأسیس شود که هر صادرکننده بخشی از منابع را تأمین کند و حتی از بانک‌های خصوصی و شرکت‌های سرمایه گذاری نیز بخواهید مشارکت کنند، که این اقدام می‌تواند قطب خوبی برای توسعه ایجاد کند.

همتی ادامه داد: امروز در سفر خود به تبریز بحث‌های مفصلی مطرح شد، مهم‌ترین بحث‌ها پروژه‌هایی بود که در دولت گذشته تفاهم شده و بخشی از آنها شروع شده بود که قرار شد پشتیبانی مالی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه یکی از مطالبات، بحث ارز صادرکننده‌ها و تعهدات ارزی که مربوط بانک مرکزی بوده، اما بنده سیاست‌های دولت را عرض کردم، افزود: ان‌شاالله با حل مسائل ارز و نزدیک شدن ارز واردکننده‌ها به صادرکننده‌ها بخش مهمی از دغدغه صادرکننده‌ها رفع شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
برگزیده
رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر