کد خبر: ۵۳۰۹
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۶

محرومیت 6 جلسه‌ای یحیی از همراهی پرسپولیس

یحیی گل‌محمدی سرمربی سرخپوشان ۶ جلسه از همراهی تیم پرسپولیس در این فصل محروم شده است.
محرومیت 6 جلسه‌ای یحیی از همراهی پرسپولیس

مخاطب۲۴ -محرومیت پرسپولیس علنی شد. تیم فوتبال پرسپولیس 6 جلسه محروم شد. سرمربی پرسپولیس محروم شد. ماحرای محرومیت پرسپولیس مشخص شد. یحیی گل‌محمدی سرمربی سرخپوشان ۶ جلسه از همراهی تیم پرسپولیس در این فصل محروم شده است.

 

محرومیت 6 جلسه‌ای یحیی از همراهی پرسپولیس
جلسه مربوط به رسیدگی به اتفاقات شهرآورد پایتخت در حالی امروز در کمیته انضباطی برگزار خواهد شد که سرمربی پرسپولیس و مربی استقلال احضار شدگان اصلی به این جلسه هستند.

یحیی گل‌محمدی به‌خاطر برخورد با سیدمهدی سیدعلی و بهزاد غلامپور به دلیل درگیری در بین نیمه به کمیته انضباطی فراخوانده شده‌اند.


حال از راه‌رو‌های فدراسیون فوتبال به ما خبر رسیده که سرمربی پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی با محرومیت ۶ جلسه‌ای روبرو شده است. این خبر هنوز به صورت رسمی اعلام نشده و احتمال دارد محرومیت او کاهش یابد.

منبع: خبرورزشی

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده