کد خبر: ۵۳۰۶۶
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷

مومنی: جمعیت ایران با روند فعلی در ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون می‌رسد

وزیر کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود اگر روند کاهش جمعیت ادامه یابد، در سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید.
مومنی: جمعیت ایران با روند فعلی در ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون می‌رسد

مخاطب ۲۴- اسکندر مومنی وزیر کشور طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اجتماعی وزارت کشور به مسئله‌ی رشد جمعیت پرداخت و ضمن تأکید بر اهمیت پرداختن به این مسئله، گفت: اگر توجه و پیش‌بینی لازم و هم‌چنین پیشگیری‌های لازم را در زمینه‌ی جمعیت نداشته باشیم، این مسئله تبدیل به چاله جمعیتی شده و سپس تبدیل به چاه جمعیتی خواهد شد.

وی افزود: در صورت رسیدن به وضعیت چاه جمعیتی، حل مسئله ممکن نیست و کشور با افت شدید جمعیتی مواجه می‌شود.

بیشتر بخوانید

وزیر کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود اگر روند کاهش جمعیت ادامه یابد، در سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید و تعداد سالمندان افزایش شدیدی خواهند داشت.

مومنی اظهار داشت: در حوزه پیشگیری از این مسائل نیامند پیش‌بینی درست هستیم؛ متأسفانه پیشگیری همیشه مغفول بوده و با اینکه کار مهمی هم هست ولی، چون در همان لحظه به‌صورت محسوس و ملموس نیست، مورد دقت قرار نمی‌گیرد.

وی ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت عظیم آموزش و پرورش بیان کرد: آقای بطحایی در حوزه آموزش و پرورش خدمت کرده‌اند و آقای کاظمی هم پیام داده‌اند که با تمام توان آماده همکاری هستیم و این وزارتخانه برای خودتان است. وزارت آموزش و پرورش دریای عظیمی است و صرفاً پیشگیری از آسیب‌ها نیست بلکه اقدامات ایجابی و مهارت‌های اجتماعی که ما می‌توانیم در آموزش پرورش آنها را محقق کنیم، سرمایه بسیار عظیمی است.

وزیر کشور عنوان کرد: هر چقدر ما در وزارتخانه آموزش و پرورش هزینه کنیم در واقع هزینه‌ای نکرده‌ایم؛ سرمایه‌گذاری است و هر کشوری که در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کند نتیجه بسیار خوبی دریافت خواهد کرد. ما باید تلاش کنیم پدیده‌های اجتماعی به پدیده‌های امنیتی تبدیل نشوند، اظهار کرد: به این معنا که باید موضوعات اجتماعی را با و سازوکار‌های اجتماعی حل و فصل کنیم.

مومنی خاطر نشان کرد: ماهیت پدیده اجتماعی این است که تمایل دارد امنیتی شود، زیرا اگر امنیتی شود به سرعت حل خواهد شد، البته این حل شدن کوتاه مدت است، اما آثار منفی فراوانی خواهد داشت. اگر ما موضوعات و پدیده‌های اجتماعی را با سازوکار اجتماعی، ایجابی، فرهنگی و نرم حل کنیم، ماندگاری آن بسیار بیشتر و اثرگذارتر خواهد بود تا اینکه با امنیتی شدن آن بخواهیم سریع حل و فصل شود.

سید محمد بطحایی وزیر اسبق آموزش و پرورش، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور شد.

برچسب ها: اسکندر مومنی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر