کد خبر: ۵۳۰۶۶
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷

مومنی: جمعیت ایران با روند فعلی در ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون می‌رسد

وزیر کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود اگر روند کاهش جمعیت ادامه یابد، در سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید.
مومنی: جمعیت ایران با روند فعلی در ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون می‌رسد

مخاطب ۲۴- اسکندر مومنی وزیر کشور طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اجتماعی وزارت کشور به مسئله‌ی رشد جمعیت پرداخت و ضمن تأکید بر اهمیت پرداختن به این مسئله، گفت: اگر توجه و پیش‌بینی لازم و هم‌چنین پیشگیری‌های لازم را در زمینه‌ی جمعیت نداشته باشیم، این مسئله تبدیل به چاله جمعیتی شده و سپس تبدیل به چاه جمعیتی خواهد شد.

وی افزود: در صورت رسیدن به وضعیت چاه جمعیتی، حل مسئله ممکن نیست و کشور با افت شدید جمعیتی مواجه می‌شود.

بیشتر بخوانید

وزیر کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود اگر روند کاهش جمعیت ادامه یابد، در سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید و تعداد سالمندان افزایش شدیدی خواهند داشت.

مومنی اظهار داشت: در حوزه پیشگیری از این مسائل نیامند پیش‌بینی درست هستیم؛ متأسفانه پیشگیری همیشه مغفول بوده و با اینکه کار مهمی هم هست ولی، چون در همان لحظه به‌صورت محسوس و ملموس نیست، مورد دقت قرار نمی‌گیرد.

وی ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت عظیم آموزش و پرورش بیان کرد: آقای بطحایی در حوزه آموزش و پرورش خدمت کرده‌اند و آقای کاظمی هم پیام داده‌اند که با تمام توان آماده همکاری هستیم و این وزارتخانه برای خودتان است. وزارت آموزش و پرورش دریای عظیمی است و صرفاً پیشگیری از آسیب‌ها نیست بلکه اقدامات ایجابی و مهارت‌های اجتماعی که ما می‌توانیم در آموزش پرورش آنها را محقق کنیم، سرمایه بسیار عظیمی است.

وزیر کشور عنوان کرد: هر چقدر ما در وزارتخانه آموزش و پرورش هزینه کنیم در واقع هزینه‌ای نکرده‌ایم؛ سرمایه‌گذاری است و هر کشوری که در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کند نتیجه بسیار خوبی دریافت خواهد کرد. ما باید تلاش کنیم پدیده‌های اجتماعی به پدیده‌های امنیتی تبدیل نشوند، اظهار کرد: به این معنا که باید موضوعات اجتماعی را با و سازوکار‌های اجتماعی حل و فصل کنیم.

مومنی خاطر نشان کرد: ماهیت پدیده اجتماعی این است که تمایل دارد امنیتی شود، زیرا اگر امنیتی شود به سرعت حل خواهد شد، البته این حل شدن کوتاه مدت است، اما آثار منفی فراوانی خواهد داشت. اگر ما موضوعات و پدیده‌های اجتماعی را با سازوکار اجتماعی، ایجابی، فرهنگی و نرم حل کنیم، ماندگاری آن بسیار بیشتر و اثرگذارتر خواهد بود تا اینکه با امنیتی شدن آن بخواهیم سریع حل و فصل شود.

سید محمد بطحایی وزیر اسبق آموزش و پرورش، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور شد.

برچسب ها: اسکندر مومنی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر