کد خبر: ۵۳۰۶۶
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷

مومنی: جمعیت ایران با روند فعلی در ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون می‌رسد

وزیر کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود اگر روند کاهش جمعیت ادامه یابد، در سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید.
مومنی: جمعیت ایران با روند فعلی در ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون می‌رسد

مخاطب ۲۴- اسکندر مومنی وزیر کشور طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اجتماعی وزارت کشور به مسئله‌ی رشد جمعیت پرداخت و ضمن تأکید بر اهمیت پرداختن به این مسئله، گفت: اگر توجه و پیش‌بینی لازم و هم‌چنین پیشگیری‌های لازم را در زمینه‌ی جمعیت نداشته باشیم، این مسئله تبدیل به چاله جمعیتی شده و سپس تبدیل به چاه جمعیتی خواهد شد.

وی افزود: در صورت رسیدن به وضعیت چاه جمعیتی، حل مسئله ممکن نیست و کشور با افت شدید جمعیتی مواجه می‌شود.

بیشتر بخوانید

وزیر کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود اگر روند کاهش جمعیت ادامه یابد، در سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید و تعداد سالمندان افزایش شدیدی خواهند داشت.

مومنی اظهار داشت: در حوزه پیشگیری از این مسائل نیامند پیش‌بینی درست هستیم؛ متأسفانه پیشگیری همیشه مغفول بوده و با اینکه کار مهمی هم هست ولی، چون در همان لحظه به‌صورت محسوس و ملموس نیست، مورد دقت قرار نمی‌گیرد.

وی ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت عظیم آموزش و پرورش بیان کرد: آقای بطحایی در حوزه آموزش و پرورش خدمت کرده‌اند و آقای کاظمی هم پیام داده‌اند که با تمام توان آماده همکاری هستیم و این وزارتخانه برای خودتان است. وزارت آموزش و پرورش دریای عظیمی است و صرفاً پیشگیری از آسیب‌ها نیست بلکه اقدامات ایجابی و مهارت‌های اجتماعی که ما می‌توانیم در آموزش پرورش آنها را محقق کنیم، سرمایه بسیار عظیمی است.

وزیر کشور عنوان کرد: هر چقدر ما در وزارتخانه آموزش و پرورش هزینه کنیم در واقع هزینه‌ای نکرده‌ایم؛ سرمایه‌گذاری است و هر کشوری که در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کند نتیجه بسیار خوبی دریافت خواهد کرد. ما باید تلاش کنیم پدیده‌های اجتماعی به پدیده‌های امنیتی تبدیل نشوند، اظهار کرد: به این معنا که باید موضوعات اجتماعی را با و سازوکار‌های اجتماعی حل و فصل کنیم.

مومنی خاطر نشان کرد: ماهیت پدیده اجتماعی این است که تمایل دارد امنیتی شود، زیرا اگر امنیتی شود به سرعت حل خواهد شد، البته این حل شدن کوتاه مدت است، اما آثار منفی فراوانی خواهد داشت. اگر ما موضوعات و پدیده‌های اجتماعی را با سازوکار اجتماعی، ایجابی، فرهنگی و نرم حل کنیم، ماندگاری آن بسیار بیشتر و اثرگذارتر خواهد بود تا اینکه با امنیتی شدن آن بخواهیم سریع حل و فصل شود.

سید محمد بطحایی وزیر اسبق آموزش و پرورش، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور شد.

برچسب ها: اسکندر مومنی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت