کد خبر: ۵۳۰۰۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵

انتقاد نماینده تهران از خاموشی برق در کشور

زهره سادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ در تذکری با انتقاد از اعمال خاموشی برق در سطح کشور گفت: اعلام جدول خاموشی برق در همه استان‌ها در این فصل از سال که هنوز هوا در بسیاری از شهرها متعادل است صدای مردم را درآورده و معترض هستند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نسبت به اعمال خاموشی برق در سطح کشور انتقاد و اظهار کرد: اگر وزارت نیرو به موقع در خصوص ذخیره سازی و افزایش راندمان نیروگاه‌ها و کیفی‌سازی سوخت پالایشگاه اقدامات لازم را انجام می‌داد، امروز احتیاجی به این خاموشی‌های دو ساعته نبود.
 
زهره سادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ در تذکری با انتقاد از اعمال خاموشی برق در سطح کشور گفت: اعلام جدول خاموشی برق در همه استان‌ها در این فصل از سال که هنوز هوا در بسیاری از شهرها متعادل است صدای مردم را درآورده و معترض هستند.
 
وی افزود: اینکه به بهانه حذف مازوت و آلودگی و کاهش آلودگی اقدام به قطع برق کنیم کار درستی نیست؛ اگر وزارت نیرو به موقع در خصوص ذخیره سازی و افزایش راندمان نیروگاه‌ها و کیفی‌سازی سوخت پالایشگاه اقدامات لازم را انجام می‌داد، امروز احتیاجی به این خاموشی‌های دو ساعته نبود. 
 
این نماینده مجلس در تذکری به وزیر اقتصاد اظهار کرد:  موج گرانی‌ها برای مردم دردسر ایجاد کرده و مردم متوقع هستند که دولت برای مقابله با این گرانی‌ها کاری انجام دهند؛ وزیر اقتصاد بداند که با تصمیمات بعضاً غیر کارشناسی و عجولانه‌ای که می‌گیرند، موجبات گران شدن چند باره کالاهای اساسی مردم را فراهم کرده‌اند.
 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟ ویروس مِرس چه عوارضی دارد؟
ویروس مِرس از خانواده کروناهاست که نرخ مرگ و میر بالاتری دارد، اما قدرت سرایت و انتقال آن به کووید نمی‌رسد.
بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟ بازیکنان سرباز ایران چه کسانی هستند؟
با پایان لیگ برتر و آغاز گمانه‌زنی‌ها درباره مقصد فصل آینده ستاره‌های فوتبال ایران، یک عامل مهم و تعیین‌کننده در سایه باقی مانده که حالا توجه بیشتری را به خود جلب کرده است: مشمول بودن حدود ۲۰ بازیکن شاخص فوتبال ایران برای خدمت سربازی.
چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟ چرا تزریق واکسنی که در دستور وزارت بهداشت نیست مهم شده است؟
اوایل دهه ۸۰ شمسی، رسانه و صدا و سیما به یکباره به سمت اطلاع‌رسانی درباره ویروس اچ‌آی‌وی و ایدز رفت، آن زمان ابتلا به این ویروس یک گناه نابخشوده بود، حالا که بیش از ۲۰ سال از آن روز‌ها می‌گذرد، رسانه و جامعه دست روی یک ویروس دیگر گذاشته است که کمی شبیه به ویروس اچ‌آی‌وی است، تابو‌ها درباره این ویروس هم وجود دارد و یکی از راه‌های ابتلایش هم با ویروس اچ‌آی‌وی مشترک است
رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟ رامینا ترابی ایرانی که جشنواره کن را به هم ریخت کیست؟
امسال که حضور یک چهره ایرانی با لباسی خاص، حاوی نماد‌هایی از هویت تاریخی کشور، موجی از واکنش‌ها را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به راه انداخت
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
برگزیده
توقف غنی‌سازی اورانیوم در ایران، مطرح نشده است توقف غنی‌سازی اورانیوم در ایران، مطرح نشده است
در ادامه گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر فشار برخی میانجی‌های منطقه‌ای بر ایران برای کاهش یا توقف فعالیت‌های غنی‌سازی، مجید تخت‌روانچی، معاون وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگویی صراحتاً ادعای مطرح‌شده در روزنامه گاردین را رد کرد.
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
ترامپ به پوتین گفت: پس از پایان حمام خون فاجعه‌بار، تجارت گسترده‌ای با ایالات متحده داشته باشد ترامپ به پوتین گفت: پس از پایان حمام خون فاجعه‌بار، تجارت گسترده‌ای با ایالات متحده داشته باشد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که مذاکرات آتش‌بس میان روسیه و اوکراین «بلافاصله» پس از تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، آغاز خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر