کد خبر: ۵۲۹۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵

نمایشگر‌ی که شبیه پنیر پیتزا است

ال جی روز گذشته از یک نمایشگر تاشو جدید رونمایی کرد که قادر است بیش از نیمی از طول خود کش بیاید. گوشی‌های تاشو آینده باید منتظر سورپرایزی شگفت‌انگیز از LG باشند.

مخاطب ۲۴- ال جی دیسپلی که یکی از کمپانی‌های پیشرو در بخش فناوری‌های صفحه نمایش در جهان به شمار می‌رود به‌تازگی از یک صفحه نمایش واقعا منعطف رونمایی کرده که قادر است تا سقف ۵۰ درصد اندازه طبیعی خود کشیده شود! به این ترتیب نمایشگر جدید ال جی با گذر از رکورد پیشین افزایش طول ۲۰ درصدی، رکورد بیشترین میزان کش آمدن یک نمایشگر را جابجا کرد. رونمایی از این پانل جذاب نمایشگر در پارک علمی ال جی در سئول و با حضور حدود صد نفر از سرمایه‌گذاران انجام شد.

نمایشگر جدید ال جی؛ کشسان مثل پیتزا!

توانمندی‌های نمایشگر جدید ال جی بسیار فراتر از صرفا کش آمدن است و می‌تواند بدون آسیب دیدن به آن پیچیده و لوله شده یا حتی کاملا تاشود. این ویژگی باعث می‌شود کاربری صفحه نمایش‌های جدید LG از دیوایس‌های مختلف اعم از گجت‌های پوشیدنی تا طراحی خودرو‌های الکتریکی هوشمند را شامل شود.

پانل جدید LG 

کره‌ای‌ها همچنین در این نمایشگر جدید از یک سیستم سیم‌کشی جدید بهره برده و از منبع نوری میکرو ال‌ای دی استفاده کرده‌اند. به این ترتیب این صفحه نمایش قادر خواهد بود بدون کوچکترین افت در کیفیت تصاویر بیش از ده هزار بار کشیده و مجددا بسته شود.

بد نیست بدانید که پروژه ساخت نمایشگر منعطف به‌طور مستقیم تحت نظارت وزارت تجارت، صنعت و انرژی کره جنوبی قرار دارد و به LG فرصت می‌دهد که بار دیگر نام خود را در میان مهم‌ترین تامین‌کنندگان پانل‌های منعطف برای دستگاه‌های مختلف سرزبان‌ها بیندازد. البته توسعه و ساخت این نمایشگر ال جی فقط به رشد ال جی منجر نخواهد شد؛ زیرا در فرآیند تحقیق و توسعه آن حدود ۱۹ شرکت داخلی کره نیز سهیم بوده‌اند. به این ترتیب پانل منعطف ال جی می‌تواند به رشد کلی اقتصاد این کشور نیز منجر شود.

ال جی نمایشگر جدید 

نبرد چین، آمریکا و کره جنوبی در صنعت گوشی‌های موبایل و تکنولوژی‌های مرتبط با آن اکنون به جدی‌ترین شرایط خود رسیده و هریک از این کشورها با سرمایه‌گذاری‌های سنگین دنبال غلبه بر رقبا هستند. باید منتظر ماند و دید سرنوشت این نبرد در نهایت چه خواهد شد.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: نمایشگر ال جی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر