کد خبر: ۵۲۹۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
احمدی‌نژاد دستور داد رفسنجانی را به فساد متهم کنم!

نظر مسئولین در خصوص حرف های آقای پالیزدار چیست؟

شخص آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات ۱۳۸۸ خود به نحوه دریافت نامه عذرخواهی آقای پالیزدار که از زندان برای ایشان نوشته، اشاره می‌کند.
نظر مسئولین در خصوص حرف های آقای پالیزدار چیست؟

مخاطب۲۴- این روز‌ها سخنان عباس پالیزدار درباره مفاسدی که توسط عده‌ای از افراد بانفوذ در نظام جمهوری اسلامی به وجود آمد، به یکی از مهم‌ترین مباحث تبدیل شده است.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: آنچه در افشاگری پالیزدار از اهمیت ویژه برخوردار است، تلاشی است که برای وادار ساختن عباس پالیزدار که در دهه ۸۰ عضو هیأت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی بود صورت گرفت تا او آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را به فساد اقتصادی متهم کند. او هم این کار را کرد ولی بعد‌ها که پشیمان شد، درصدد عذرخواهی برآمد و از دو طریق اقدام به جبران نمودن این کار خلاف خود کرد، ارسال نامه و عذرخواهی حضوری.

شخص آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات ۱۳۸۸ خود به نحوه دریافت نامه عذرخواهی آقای پالیزدار که از زندان برای ایشان نوشته، اینگونه اشاره می‌کند:

مهدی خزعلی در سایت خود، نامه‌ای از پالیزدار از زندان، خطاب به من درج کرده که از من، به خاطر تهمت زدن، عذرخواهی نموده و از عدم شکایت من، تشکر کرده.

بیشتر بخوانید

آیت‌الله هاشمی همچنین به ملاقات حضوری و عذرخواهی آقای پالیزدار از ایشان، در خاطرات یکشنبه بیستم دی‌ماه سال ۱۳۸۸ اینگونه اشاره می‌کند:

آقای مهدی خزعلی آمد از فشار‌هایی که حکومت علیه او دارد شکایت کرد. آقای پالیزدار را هم، همراه خود آورده بود که از من عذرخواهی کرد.

متن نامه عذرخواهی آقای عباس پالیزدار به آقای هاشمی اینست:

حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دام عزه
ریاست محترم مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام

با سلام با توجه به تعبیر آن بزرگوار در نامه به رهبری به باند پالیزدار احتراماً موارد ذیل به استحضار می‌رسد:

۱- اینجانب یک بسیجی جانباز، معتقد به انقلاب اسلامی و ولایت فقیه می‌باشم. هیچ باندی ندارم و فقط به وظیفه خود در تحقیق و تفحص مجلس عمل کرده‌ام.

۲- در ۱۲۴ پرونده مورد بررسی تحقیق و تفحص مجلس، هیچ پرونده‌ای از حضرتعالی و فرزندان شما نبود و در گزارش تحقیق و تفحص هم مدعی وجود پرونده علیه شما نشده‌ام.

۳- متأسفانه در پایان سخنرانی در دانشگاه همدان، دانشجویی از خانواده شما سؤال کرد و اینجانب بدون هیچ مستنداتی به اتکای شنیده‌های غیرمستند از نزدیکان آقای احمدی‌نژاد، مطالبی گفتم و در سخنرانی‌ها هم گفته‌ام که هیچ پرونده‌ای راجع به حضرتعالی و خانواده شما ندیده‌ام؛ لذا بدین‌وسیله از محضر حضرتعالی عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم این مختصر را به عنوان جبران بپذیرید تا باری بر دوش من در صحرای محشر نباشد.

۴- پیشاپیش از صبر و بزرگواری شما که در طول این یک سال، هیچ شکایتی از اینجانب ننموده‌اید تشکر می‌کنم، به‌رغم اینکه تنها کسی که محق بر شکایت بود شما بودید. والسلام علیکم و رحمة‌الله – عباس پالیزدار/ ۲۰ خرداد ۱۳۸۸.

سخنان افشاگرانه اخیر آقای عباس پالیزدار حاوی نکات متعددی است که فعلاً درصدد مطرح کردن و چرائی آنها نیستم. آنچه به عنوان یک نتیجه‌گیری تاریخی بسیار مهم و پندآموز باید از این افشاگری در پرونده نظام جمهوری اسلامی به ثبت برسد اینست که در این نظام اسلامی افرادی به قدرت رسیدند که با تمام توان و امکاناتی که از بیت‌المال در اختیار داشتند درصدد تخریب بهترین، باسابقه‌ترین، انقلابی‌ترین و پاک‌ترین شخصیت‌های همین نظام برآمدند و متأسفانه مورد حمایت نیز قرار گرفتند.

از آنچه آقای پالیزدار در این زمینه گفته، همان زمان باخبر بودیم و کسانی که به او دستور داده بودند آیت‌الله هاشمی را متهم کند نیز به پاکی آیت‌الله اطمینان داشتند ولی متأسفانه برنامه این بود که این شخصیت بزرگ که شناسنامه انقلاب بود تخریب شود. در همان دوره از وزیر اطلاعات و قائم مقامش شنیدم که گفتند رئیس جمهور وقت به ما دستور داد علیه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اسناد و مدارک پیدا کنیم و ما هرچه گشتیم چیزی نیافتیم و این را به او گزارش دادیم و او عصبانی شد و با ما برخورد کرد.

این ماجرا نکته غمبار دیگری هم دارد که باید در پرونده نظام جمهوری اسلامی با حروف برجسته‌تر ثبت شود و آن این است که فردی [احمدی نژاد]با این سطح نازل از اخلاق و تعهد و وجدان برای احراز مقام و منصب ریاست جمهوری این نظام که محصول خون هزاران شهید مخلص و فداکاری آنهمه انسان مؤمن پاکباز است می‌رسد.

یکی از عوارض رجل سیاسی و مذهبی دانستن چنین افرادی، محروم شدن کشور و ملت از درایت، تدبیر و تجربه انسان‌های فداکای همچون آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بود که ظلم به نظام و کشور و ملت بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر