کد خبر: ۴۰۳۰۱
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۵

موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند؟

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم، ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.
موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند؟

مخاطب ۲۴- عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم، ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم، ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخورد‌ها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تن‌ها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد، اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم، ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود، چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد، چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

برچسب ها: نماینده مجلس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسطوره هالیوود در ۹۵ سالگی اسطوره هالیوود در ۹۵ سالگی
"هیچ دلیلی وجود ندارد که انسان با افزایش سن، بهتر نشود. تجربه‌های بیشتری دارم. البته کارگردان‌هایی هم هستند که با بالا رفتن سن، از دست می‌روند، اما من یکی از آنها نیستم. من می‌خواهم هر روز بهتر از دیروز باشم و سن در این رابطه مهم نیست. "
ماهسون به ایران می‌آید؟ ماهسون به ایران می‌آید؟
ماهسون: مردم ایران را دوست دارم و مشتاق دیدار شما هستم.
۵ استیضاح در راه بهارستان ۵ استیضاح در راه بهارستان
استیضاح وزرا در مجلس دوازدهم با استیضاح عبدالناصر همتی آغاز شد و اگرچه هنوز جایگزینی برای او از سوی دولت به مجلس معرفی نشده، برخی نمایندگان به دنبال استیضاح وزرای دیگر دولت هستند. رویکردی که به نظر می‌رسد بیش از آنکه به دلیل عدم کارآیی وزرا باشد به دلیل نگاه سیاسی نمایندگان پارلمان است.
ایلان ماسک درگیر اعتیاد ایلان ماسک درگیر اعتیاد
نیویورک تایمز: با ورود ایلان ماسک به حلقه رئیس‌جمهور ترامپ، زندگی خصوصی‌اش به‌طور فزاینده‌ای آشوبناک شد و مصرف مواد مخدرش بیش از آنچه قبلاً شناخته شده بود، شدت گرفت. مصرف مواد مخدر ایلان ماسک فراتر از استفاده گاه‌به‌گاه بود. او به دیگران گفته بود که آن‌قدر کتامین مصرف می‌کند که روی مثانه‌اش تأثیر گذاشته است، عارضه‌ای شناخته‌شده برای مصرف مزمن.
توصیه به فغانی برای قهرمانی تراکتور! توصیه به فغانی برای قهرمانی تراکتور!
علی کفاشیان پرده از اتفاقات دیگری برداشته است، از جمله موضوع آمدن و رفتن علی دایی، بقای کارلوس کی‌روش و همچنین توصیه به علیرضا فغانی برای قهرمانی تراکتور.
اسامی بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی منتشر شد اسامی بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی منتشر شد
فهرست بزرگ‌ترین بدهکاران مشکوک‌الوصول بانک‌ها تنها یک آمار ساده نیست؛ این اسامی، بخشی از بحران ناترازی نظام بانکی را عیان می‌کند. شرکت‌هایی که هزاران میلیارد وام گرفته‌اند و حالا بازپرداختی در کار نیست.
دوومیدانی ایران در رده هفتم آسیا دوومیدانی ایران در رده هفتم آسیا
تیم ملی دومیدانی ایران با کسب دو مدال طلا و یک نقره در رده هفتم جدول توزیع مدال‌ها در مسابقات قهرمانی آسیا ایستاد.
برگزیده
پیام واشنگتن به تهران تحویل داده شد پیام واشنگتن به تهران تحویل داده شد
وزیر امور خارجه از سفر همتای عمانی خود به ایران برای ارائه پیشنهاد طرف آمریکایی خبر داد.
۵ استیضاح در راه بهارستان ۵ استیضاح در راه بهارستان
استیضاح وزرا در مجلس دوازدهم با استیضاح عبدالناصر همتی آغاز شد و اگرچه هنوز جایگزینی برای او از سوی دولت به مجلس معرفی نشده، برخی نمایندگان به دنبال استیضاح وزرای دیگر دولت هستند. رویکردی که به نظر می‌رسد بیش از آنکه به دلیل عدم کارآیی وزرا باشد به دلیل نگاه سیاسی نمایندگان پارلمان است.
رییسی مرا نوازش می‌کرد رییسی مرا نوازش می‌کرد
کاظم صدیقی با اشاره به جنجال باغ ازگل تأکید کرد: در آن شرایطی که برای ما حوادثی پیش آمد، خود ایشان از اولین کسانی بود که پس از آن حادثه در نمازجمعه ما حضور پیدا کرد، نوازش می‌کرد و می‌ترسید که ما از صحنه عقب کشیده باشیم و عقب‌نشینی کنیم.
صفحه خبر بالای تصاویر