کد خبر: ۵۲۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸

افراد زیر ۴۰ سال و دارای ۴ فرزند خدمت سربازی شان بخشیده شده

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا با اشاره به اهمیت خدمت مقدس سربازی گفت: شرایط خدمت سربازی از گذشته تاکنون تفاوت‌های بسیاری دارد و حتی‌الامکان سربازان تحصیلکرده در رشته خودشان بکارگیری می‌شوند.

مخاطب۲۴- سردار تقی مهری گفت: موضوع خدمت مقدس سربازی یکی از مسائل مهم و اساسی در هر کشوری است. در کشور ما نیز هر فعالیتی نیاز به امنیت دارد و امنیت رکن اساسی هرگونه فعالیت فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و غیره است. بنابراین همه ما نیاز به امنیت داریم. امنیت مانند ظرفی است که همه ابعاد زندگی افراد در آن جای می‌گیرد.

وی افزود: نیروهای مسلح نقش مهمی را در برقراری امنیت در جامعه دارند. سربازان نقش کلیدی در برقراری نظم و امنیت در حوزه‌های مختلف دفاعی، امنیتی و انتظامی دارند و اولین جبهه در جنگ و صلح هستند؛ بنابراین خدمت سربازی خدمت بسیار مهمی در کشور ما است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا ادامه داد: کشور ما با ۱۵ کشور همسایه است و مرزهای خشکی، دریایی، کوهستانی و رودخانه‌ای داریم و موقعیت راهبردی جمهوری اسلامی، در غرب آسیا و جهان حساس بوده و مرکز تحولات و هرگونه امنیتی است.

مهری گفت: کشور ما از سوی تمام ملت‌های دنیا در مرکز توجه قرار دارد؛ خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور، این اهمیت راهبردی دو چندان شده است و از بدو پیروزی انقلاب، عرصه‌های سربازی نیز گسترش پیدا کرده است.

وی افزود: با تدبیر مقام فرمانده کل قوا، شاهد هستیم که سربازان در تمام عرصه‌های خدماتی کشور حضور دارند. به عنوان مثال برای کاهش کم سوادی و بی سوادی، سرباز معلم داریم و برای تقویت مسائل بهداشتی ما سربازان پیام آور بهداشت داریم.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا ادامه داد: برای نخبگان نیز شرایط ویژه ای در نظر گرفته شده است.این افراد تنها پس از یک ماه دوره آموزشی نظامی، می‌توانند در همه دستگاه های خصوصی و دولتی طرح‌ها و پروژه‌های خود را دنبال کنند. همچنین برخی سربازان، در شرکت‌های دانش بنیان فعالیت می‌کنند.

مهری درباره اهمیت تحصیل سربازان گفت: ما در حال حاضر سربازانی داریم که خدمت نظام وظیفه خود را در دانشگاه‌ها به عنوان استاد و هیئت علمی طی می‌کنند. همچنین برای عدم بازماندن سربازان از تحصیلات دانشگاهی، افراد می توانند خدمت خود را برای تحصیل به تعویق بیاندازند.

وی با اشاره به حقوق و مزایای سربازی اظهار کرد: در چند سال اخیر، توجه خاصی به حقوق و مزایای سربازان عزیز شده است.حقوق سربازان سه سال پیش ۲۰۰ هزار تومان بود؛ اما در حال حاضر کف حقوق سربازان حدود بیش از سه میلیون تومان است. همچنین سربازان متأهل بیش از ۵ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند و برای تعداد فرزندان نیز مبلغی به حقوق اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا خاطرنشان کرد: البته سربازان متأهل، کسری از خدمت نیز می‌گیرند که در مجموع ۲ ماه برای همسر، ۳ ماه برای فرزند اول، ۴ ماه برای فرزند دوم و ۵ ماه برای فرزند سوم از خدمت سربازی کاسته می‌شود. در واقع شرایط خوبی برای این سربازان ایجاد شده و در هفته فقط یک الی دو شب را در پادگان‌ها می گذرانند. همچنین این افراد می‌توانند در شهر خود یا شهر همسرشان خدمت کرده و بعد از ساعت اداری به سایر ابعاد زندگی خود بپردازند.

مهری با اشاره به معافیت‌های سربازان متأهل گفت: برای افرادی که دارای سه فرزند و بالای ۴۰ سال هستند و همچنین افرادی که زیر ۴۰ سال و دارای ۴ فرزند خدمت سربازی بخشیده شده است.

به گفته وی، شرایط خدمت سربازی از گذشته تاکنون تفاوت‌های بسیاری دارد و حتی الامکان سربازان تحصیل کرده در رشته خودشان به کارگیری می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: شرایط سربازی به قدری بهتر شده است که جوانان ما وقتی تصور می‌کنند به وجودشان نیاز است خودشان را به عرصه خدمت می‌رسانند. من از دوران کرونا خاطره‌ای دارم که هیچوقت فراموشم نمی‌شود. به خاطر دارم سال ۹۸ که کرونا در اسفند ماه در کشور ما شیوع پیدا کرد؛ ما برای سال ۹۹ نیاز داشتیم که تحصیلکرده‌های رشته‌های پزشکی، پرستاری و پیراپزشکی برای خدمت به بیماران کرونایی بیشتر از سال‌های قبل به سربازی اعزام شود.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا خاطرنشان کرد: ما شب عید این مسئله را اعلام کردیم و ششم فروردین ماه سال ۱۳۹۹، ۹۵ درصد دانشجویان رشته‌های پزشکی و پرستاری برای اعزام به خدمت سربازی حاضر شدند و به ما برای مهار این بیماری کمک کردند. ۵ درصد سایر نیز عمدتا بیمار بودند و یا دلیل خاصی برای نیامدن داشتند. در حالیکه تا بعد از سیزده بدر همه جا تعطیل است اما سربازان در اواسط عید خودشان را به ما رسانند.

مهری گفت: خدمت سربازی برای برقراری امنیت خودمان در خانواده و جامعه نقش پررنگی دارد. ایران ما امن ترین نقطه منطقه و دنیاست که آن هم به خاطر غیرت سربازان ماست و ان‌شاء الله ما خدمت گذار خوبی برای آنها باشیم.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شیوه ارتباطی موثر با بیماران مبتلا به آلزایمر شیوه ارتباطی موثر با بیماران مبتلا به آلزایمر
مشاهده وخامت حال یکی از عزیزان مبتلا به آلزایمر یا نوع دیگری از زوال عقل دردناک است. زیرا بیمار به تدریج توانایی خود را برای به خاطر سپردن و تفکر از دست می‌دهد و به طور فزاینده‌ای به اطرافیانش وابسته می‌شود.
راست و دروغ داستان کاترین راست و دروغ داستان کاترین
داستان کاترین شکدم راست یا دروغ، هر چه باشد نافی موضوع نفوذ در عالی‌ترین سطوح و شکننده بودن امنیت در کلیت ساختار کشور نیست.
چت‌جی‌پی‌تی با رازهای ما چه می کند؟ چت‌جی‌پی‌تی با رازهای ما چه می کند؟
سم آلتمن هشدار داد که هنگام استفاده از «چت‌جی‌پی‌تی» به عنوان درمانگر، هیچ گونه محرمانگی قانونی وجود ندارد و کاربران نباید راز‌های خود را با این چت‌بات هوش مصنوعی در میان بگذارند.
برنامه کامل فصل ۲۵ لیگ برتر فوتبال برنامه کامل فصل ۲۵ لیگ برتر فوتبال
قرعه‌کشی رقابت‌های فصل بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال انجام شد.
تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده
یافته‌های جدید نشان می‌دهد افزایش جزئی دمای بدن می‌تواند نشانه افسردگی باشد. این کشف ساده اما مهم، راهی کم‌هزینه برای شناسایی زودهنگام این اختلال ارائه می‌کند.
قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران برگزار شد قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران برگزار شد
جدول بازیهای لیگ برتر فوتبال مشخص شد،مراسم قرعه‌کشی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران (یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۴) در هتل المپیک تهران برگزار و تیم ها رقبای خود را شناختند.
پر آبی سد‌های تهران شایعه است پر آبی سد‌های تهران شایعه است
شرکت آب منطقه‌ای آب تهران اعلام کرد: با توجه به کاهش نزولات آسمانی و پشت سرگذاشتن ۵ سال خشکسالی، حجم سد‌های تهران از جمله امیرکبیر و لتیان به عنوان ۲ سد مهم تامین آب تهران به حدود نصف سال گذشته رسیده است.
برگزیده
شیوه ارتباطی موثر با بیماران مبتلا به آلزایمر شیوه ارتباطی موثر با بیماران مبتلا به آلزایمر
مشاهده وخامت حال یکی از عزیزان مبتلا به آلزایمر یا نوع دیگری از زوال عقل دردناک است. زیرا بیمار به تدریج توانایی خود را برای به خاطر سپردن و تفکر از دست می‌دهد و به طور فزاینده‌ای به اطرافیانش وابسته می‌شود.
تاکید دوباره رییس جمهور بر انتقال پایتخت به جنوب تاکید دوباره رییس جمهور بر انتقال پایتخت به جنوب
رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت انتقال پایتخت به جنوب کشور گفت: از وقتی آمدم بر انتقال پایتخت به جنوب تأکید داشتم و اگر منابع داشتیم همین امروز پایتخت را انتقال می‌دادیم.
چت‌جی‌پی‌تی با رازهای ما چه می کند؟ چت‌جی‌پی‌تی با رازهای ما چه می کند؟
سم آلتمن هشدار داد که هنگام استفاده از «چت‌جی‌پی‌تی» به عنوان درمانگر، هیچ گونه محرمانگی قانونی وجود ندارد و کاربران نباید راز‌های خود را با این چت‌بات هوش مصنوعی در میان بگذارند.
صفحه خبر بالای تصاویر