کد خبر: ۵۲۸۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸

افراد زیر ۴۰ سال و دارای ۴ فرزند خدمت سربازی شان بخشیده شده

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا با اشاره به اهمیت خدمت مقدس سربازی گفت: شرایط خدمت سربازی از گذشته تاکنون تفاوت‌های بسیاری دارد و حتی‌الامکان سربازان تحصیلکرده در رشته خودشان بکارگیری می‌شوند.

مخاطب۲۴- سردار تقی مهری گفت: موضوع خدمت مقدس سربازی یکی از مسائل مهم و اساسی در هر کشوری است. در کشور ما نیز هر فعالیتی نیاز به امنیت دارد و امنیت رکن اساسی هرگونه فعالیت فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و غیره است. بنابراین همه ما نیاز به امنیت داریم. امنیت مانند ظرفی است که همه ابعاد زندگی افراد در آن جای می‌گیرد.

وی افزود: نیروهای مسلح نقش مهمی را در برقراری امنیت در جامعه دارند. سربازان نقش کلیدی در برقراری نظم و امنیت در حوزه‌های مختلف دفاعی، امنیتی و انتظامی دارند و اولین جبهه در جنگ و صلح هستند؛ بنابراین خدمت سربازی خدمت بسیار مهمی در کشور ما است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا ادامه داد: کشور ما با ۱۵ کشور همسایه است و مرزهای خشکی، دریایی، کوهستانی و رودخانه‌ای داریم و موقعیت راهبردی جمهوری اسلامی، در غرب آسیا و جهان حساس بوده و مرکز تحولات و هرگونه امنیتی است.

مهری گفت: کشور ما از سوی تمام ملت‌های دنیا در مرکز توجه قرار دارد؛ خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور، این اهمیت راهبردی دو چندان شده است و از بدو پیروزی انقلاب، عرصه‌های سربازی نیز گسترش پیدا کرده است.

وی افزود: با تدبیر مقام فرمانده کل قوا، شاهد هستیم که سربازان در تمام عرصه‌های خدماتی کشور حضور دارند. به عنوان مثال برای کاهش کم سوادی و بی سوادی، سرباز معلم داریم و برای تقویت مسائل بهداشتی ما سربازان پیام آور بهداشت داریم.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا ادامه داد: برای نخبگان نیز شرایط ویژه ای در نظر گرفته شده است.این افراد تنها پس از یک ماه دوره آموزشی نظامی، می‌توانند در همه دستگاه های خصوصی و دولتی طرح‌ها و پروژه‌های خود را دنبال کنند. همچنین برخی سربازان، در شرکت‌های دانش بنیان فعالیت می‌کنند.

مهری درباره اهمیت تحصیل سربازان گفت: ما در حال حاضر سربازانی داریم که خدمت نظام وظیفه خود را در دانشگاه‌ها به عنوان استاد و هیئت علمی طی می‌کنند. همچنین برای عدم بازماندن سربازان از تحصیلات دانشگاهی، افراد می توانند خدمت خود را برای تحصیل به تعویق بیاندازند.

وی با اشاره به حقوق و مزایای سربازی اظهار کرد: در چند سال اخیر، توجه خاصی به حقوق و مزایای سربازان عزیز شده است.حقوق سربازان سه سال پیش ۲۰۰ هزار تومان بود؛ اما در حال حاضر کف حقوق سربازان حدود بیش از سه میلیون تومان است. همچنین سربازان متأهل بیش از ۵ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند و برای تعداد فرزندان نیز مبلغی به حقوق اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا خاطرنشان کرد: البته سربازان متأهل، کسری از خدمت نیز می‌گیرند که در مجموع ۲ ماه برای همسر، ۳ ماه برای فرزند اول، ۴ ماه برای فرزند دوم و ۵ ماه برای فرزند سوم از خدمت سربازی کاسته می‌شود. در واقع شرایط خوبی برای این سربازان ایجاد شده و در هفته فقط یک الی دو شب را در پادگان‌ها می گذرانند. همچنین این افراد می‌توانند در شهر خود یا شهر همسرشان خدمت کرده و بعد از ساعت اداری به سایر ابعاد زندگی خود بپردازند.

مهری با اشاره به معافیت‌های سربازان متأهل گفت: برای افرادی که دارای سه فرزند و بالای ۴۰ سال هستند و همچنین افرادی که زیر ۴۰ سال و دارای ۴ فرزند خدمت سربازی بخشیده شده است.

به گفته وی، شرایط خدمت سربازی از گذشته تاکنون تفاوت‌های بسیاری دارد و حتی الامکان سربازان تحصیل کرده در رشته خودشان به کارگیری می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: شرایط سربازی به قدری بهتر شده است که جوانان ما وقتی تصور می‌کنند به وجودشان نیاز است خودشان را به عرصه خدمت می‌رسانند. من از دوران کرونا خاطره‌ای دارم که هیچوقت فراموشم نمی‌شود. به خاطر دارم سال ۹۸ که کرونا در اسفند ماه در کشور ما شیوع پیدا کرد؛ ما برای سال ۹۹ نیاز داشتیم که تحصیلکرده‌های رشته‌های پزشکی، پرستاری و پیراپزشکی برای خدمت به بیماران کرونایی بیشتر از سال‌های قبل به سربازی اعزام شود.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا خاطرنشان کرد: ما شب عید این مسئله را اعلام کردیم و ششم فروردین ماه سال ۱۳۹۹، ۹۵ درصد دانشجویان رشته‌های پزشکی و پرستاری برای اعزام به خدمت سربازی حاضر شدند و به ما برای مهار این بیماری کمک کردند. ۵ درصد سایر نیز عمدتا بیمار بودند و یا دلیل خاصی برای نیامدن داشتند. در حالیکه تا بعد از سیزده بدر همه جا تعطیل است اما سربازان در اواسط عید خودشان را به ما رسانند.

مهری گفت: خدمت سربازی برای برقراری امنیت خودمان در خانواده و جامعه نقش پررنگی دارد. ایران ما امن ترین نقطه منطقه و دنیاست که آن هم به خاطر غیرت سربازان ماست و ان‌شاء الله ما خدمت گذار خوبی برای آنها باشیم.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر