کد خبر: ۵۲۸۸۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳

ناسازگاری ترامپ با هیلی و پمپئو

رئیس جمهور منتخب آمریکا گفت: از مایک پمپئو وزیر خارجه پیشین و نیکی هیلی سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل در دولت جدید خود استفاده نخواهم کرد
src="/files/fa/news/justify;">مخاطب۲۴- به نقل از تارنمای خبری فرست اسپات، ترامپ در پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال با اظهار تشکر و قدردانی از خدمات وزیر خارجه پیشین و سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل در زمان دولت قبلی خود، نوشت: از پمپئو و هیلی در دولت جدید خودم استفاده نخواهم کرد.

به نوشته تارنمای خبری فرست اسپات، هیلی پیشتر به عنوان رقیب انتخاباتی ترامپ از حزب جمهوری‌خواه برای کسب عنوان نامزد نهایی این حزب برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا با رئیس جمهور سابق ایالات متحده به رقابت پرداخته بود.

بیشتر بخوانید

از سوی دیگر چند تن از حامیان ترامپ، پمپئو را متهم کرده‌اند که وی در طول رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری در سال جاری آن طور که باید و قاطعانه از رئیس جمهور سابق آمریکا حمایت نکرده است.

دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواهان و رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) این کشور بر رقیب دموکرات خود پیروز شد و توانست به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا پس از یک دوره غیرمتوالی دوباره به کاخ سفید راه یابد.

ترامپ که بر اساس آخرین اعلام رسمی خبرگزاری آسوشیتدپرس از نتایج انتخابات ریاست جمهوری با کسب بیشترین آرای مردمی و ۲۹۵ رای الکترال به عنوان رئیس‌جمهور منتخب برگزیده شد، در حالی که تیم او برای انتقال قدرت پیش از مراسم تحلیف در ژانویه سال ۲۰۲۵ آماده می‌شوند، بر اساس گزارش شبکه سی ان ان آمریکا، آرای الکترال ترامپ به ۳۰۱ رای رسیده است.

براساس آخرین نتایج شمارش آرای الکترال ریاست جمهوری، ترامپ تاکنون ۳۰۱ رای الکترال و هریس ۲۲۶ رای الکترال کسب کرده‌اند.

پس از شمارش آرا و تائید آنها در ایالت‌های مختلف، مجمع منتخبان در ۱۷ دسامبر (۲۷ آذر) دور هم جمع خواهند شد تا رسماً رای خود را به صندوق بیندازند و نتایج را به کنگره این کشور ارسال کنند. نامزدی که ۲۷۰ رای الکترال یا بیشتر به دست آورد، رئیس جمهور می‌شود.

این آرا رسماً توسط کنگره در ۶ ژانویه (۱۷ دی) جمع آوری می‌شود و رئیس جمهور جدید آمریکا در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی (اول بهمن ماه) سوگند یاد می‌کند.

برچسب ها: ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر