کد خبر: ۵۲۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵

مصرف خودسرانه ویتامین ممنوع

عضو هیئت مدیره انجمن پزشکان عفونی کودکان ایران گفت: سرماخوردگی یکی از رایج‌ترین بیماری‌های ویروسی در کودکان و بزرگسالان است.
مصرف خودسرانه ویتامین ممنوع

مخاطب ۲۴- زمانی که هوا سرد می‌شود، ویروس‌هایی که باعث عفونت تنفسی می‌شوند، تشدید پیدا می‌کند؛ و احتمال سرماخوردگی در افراد مختلف را بالا می‌برد. همچنین این موضوع را نیز باید در نظر داشت که ما یک زندگی شهری، هوای به شدت آلوده، بارندگی خیلی کم، خشکسالی و خشکی هوا را داریم و به طور مداوم در این محیط زندگی می‌کنیم؛ احتمال سرماخوردگی در این فصل مخصوصاً در اطفال بالا می‌رود. با توجه به این مسئله خبرنگار حوزه سلامت خبرگزاری مهر گفت‌وگویی با فریبا شیروانی عضو هیئت مدیره انجمن پزشکان عفونی کودکان ایران داشته است.

بیشتر بخوانید

احتمال ابتلاء به سرماخوردگی

 شیروانی در پاسخ به این سوال که در فصل سرما رعایت چه نکاتی اولویت دارد گفت: زمانی که فرد در موقعیتی باشد که در مکان‌های شلوغ است احتمال سرماخوردگی بیشترمی‌شود. اگر فرد بتواند از ماسک در شلوغی استفاده کند، اینکه دچار بیماری نشود زیاد است.

وی افزود: اگر هم نمی‌تواند به صورت دائم از ماسک استفاده کند در زمانی که افرادی دچار سرماخوردگی هستند، از ماسک استفاده کند. همچنین زمانی که افراد در یک محیط بسته ساعات زیادی را کنار هم قرار دارند نیز، باعث تشدید سرماخوردگی می‌شود؛ و با بیان اینکه فردی که دچار سرماخوردگی شده است باید نکاتی را رعایت کند توضیح داد: در هنگام عطسه یا سرفه حتماً با دستمال جلوی دهان خود را گرفته و در نبود دستمال با آستین از انتقال ترشحات ویروسی به محیط اطراف جلوگیری کنند. همچنین دستمال بینی خود را دور انداخته و بعد از دو مرتبه استفاده دیگر از آن دستمال استفاده نکند. حتماً افراد دستان خود را به خوبی بشویند تا میکروبی به دیگران انتقال نیابد.

راهکار شما برای جلوگیری از بیماری

عضو هیئت مدیره انجمن پزشکان عفونی کودکان ایران اظهارداشت: در این فصل افراد با سبک زندگی درست می‌توانند از انواع بیماری جلوگیری کنند. یکی از مواردی که ما توصیه می‌کنیم این است که: افراد سعی کنند از سبزیجات استفاده کنند، غذا‌های ملین مانند سوپ و آش مصرف کنند، خواب درست و کافی داشته باشند و در ساعت مشخص وعده‌های غذایی را مصرف کنند. خوردن قرص ویتامین را به افراد توصیه نمی‌کنیم، زیرا با خوردن سبزیجات کافی بدن به طور خودکار ویتامین را تأمین کرده و دیگر به خوردن قرص ویتامین نیست.

وی در آخر خاطر نشان کرد: افراد حتماً در زدن واکسن آنفولانزا دقت کنند و زدن واکسن را جدی بگیرند تا در این فصل مقاومت بدنشان بالا رود و کمتر مریض شوند. همچنین در کنار زدن واکسن نکات متذکر شده را نیز عمل کنند، می‌توان گفت مریض نمی‌شوند؛ اگر هم دچار بیماری شوند خفیف است و سرعت بهبودی در بدن بالا می‌رود.

برچسب ها: سرماخوردگی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر