کد خبر: ۵۲۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۰

دلایل برکناری یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی

نخست وزیر رژیم اسرائیل: متاسفانه در چند ماه گذشته اعتماد بین من و وزیر جنگ شکسته شده است.
دلایل برکناری یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی

نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از برکنار کردن یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم اعلام کرد که شکاف‌های بزرگی در مدیریت جنگ میان وی و گالانت وجود داشت. 

به گزارش ایسنا، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: در بحبوحه جنگ، بیشتر از هر زمان دیگری، امر مطلوب این است که اعتماد کامل میان نخست وزیر و وزیر جنگ وجود داشته باشد.

وی افزود که اعتماد نخست وزیر و وزیر جنگ طی ماه‌های اخیر در هم شکسته بود و شکاف‌های بزرگی در مدیریت جنگ وجود داشت.

در همین راستا، وزیر تندروی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از اقدام نخست وزیر این رژیم در برکناری وزیر جنگ استقبال کرد. 

ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر به خاطر تصمیم برکناری یوآو گالانت تبریک می‌گویم؛ چراکه تحقق «پیروزی کامل» با گالانت ممکن نبود. 

اما بنی گانتز، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی گفت: برکناری گالانت، سیاستی به ضرر امنیت اسرائیل است.‌ 

هیئت خانواده اسیران اسرائیلی نیز تصریح کرد، برکناری گالانت به منزله ادامه تلاش‌های نتانیاهو برای ناکام گذاشتن تلاش‌های استرداد اسیران است.

یوآو گالانت نیز در واکنش به تصمیم نتانیاهو برای برکنار کردن وی گفت: امنیت اسرائیل رسالت من در زندگی بوده و خواهد ماند.

 

برکناری یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی

بر اساس بیانیه دفتر نخست‌وزیری اسرائیل، نتانیاهو «یسرائیل کاتس»، وزیر امور خارجه را به جای گالانت به عنوان وزیر دفاع منصوب کرد و «گیدئون ساعر» نیز به عنوان وزیر امور خارجه جدید این سمت را بر عهده خواهد گرفت.

اکسیوس: چرا نتانیاهو وزیر دفاع را برکنار کرد؟ 


قدام نتانیاهو در میانه‌ی جنگ چندجانبه عمدتاً ناشی از انگیزه‌های سیاسی داخلی و نیاز به تصویب قوانینی انجام می‌شود که به نفع دانش‌آموزان ارتدوکس افراطی است که در ارتش حضور پیدا نمی‌کنند. گالانت با این قوانین مخالف بود، در حالی که احزاب ارتدوکس افراطی در ائتلاف تهدید کرده‌اند که اگر این قوانین در روزهای آینده تصویب نشوند، دولت را سرنگون خواهند کرد

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
برگزیده
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
صفحه خبر بالای تصاویر