کد خبر: ۵۲۶۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱

چرخ صنعت ICT کشور با توسعه شرکت مخابرات متحول می‌شود

مهندس محمد جعفرپور در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: چرخ صنعت ICT کشور با توسعه شرکت مخابرات متحول می‌شود و امیدواریم با کمک همکاران، سهامداران و وزارت ارتباطات بتوانیم این تحول را در مجموعه شرکت مخابرات ایجاد کنیم.
چرخ صنعت ICT کشور با توسعه شرکت مخابرات متحول می‌شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس محمد جعفرپور، مدیرعامل جدید شرکت مخابرات ایران دراین مراسم با تأکید بر اینکه چرخ صنعت ICT کشور با توسعه شرکت مخابرات متحول خواهد شد تصریح کرد: اگر این شرکت در وضعیت سکون و سکوت باشد قطعاً صنعت ICT تکان نخواهد خورد، اما بنا داریم که با کمک همه عزیزان همکار در شرکت مخابرات ایران و سهامداران وزارت ارتباطات، این تحول را ایجاد کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید از یک اپراتور تلکام به اپراتور سرویس مهاجرت کنیم، گفت: با برنامه‌ریزی در برنامه‌های کوتاه‌مدت، بلندمدت و میان‌مدت، باید بتوانیم در بازار کسب‌وکار موفق و پیشرو باشیم.
مهندس جعفرپور از شرکت مخابرات ایران به عنوان غول تلکام غرب آسیا یاد کرد و گفت: این شرکت با حدود ۵۰ هزار پرسنل، ۲۸ میلیون تلفن ثابت، بیش از پنج میلیون مشترک باند پهن و حدود ۴۰۰ هزار کیلومتر پوشش فیبر نوری شهری و بین شهری، یکی از بزرگترین شرکت‌های تلکامی است که حجم قابل توجهی از دارایی‌ها و سرمایه‌های مخابراتی را در خود جا داده است.
وی افزود: در مجموعه مخابرات دنبال این هستیم که سرویس‌های جدید ایجاد کنیم و با کلیدواژه‌های کیفیت، مشتری‌مداری و ارائه خدمات نوین، کار را ادامه دهیم و به پیش ببریم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به اینکه راهبرد ما در توسعه شبکه منطبق با راهبرد وزارت ارتباطات خواهد بود، در تشریح جزئیات آن گفت: بنا داریم که یک‌سری مسائل عمده را در این راهبرد جلو ببریم.


وی ادامه داد: وضعیت شبکه.‌های انتقال IP استانی در وضعیت مناسبی نیست و یکی از راهبرد‌های اصلی ما، توسعه این بخش است تا مشکلات کندی کیفیت و کندی سرعت شبکه و مشکلات کیفیت کاربران را حل کنیم.
وی با بیان اینکه مشکلاتی که در بخش شبکه شرکت مخابرات وجود دارد موجب کیفیت نامطلوب شبکه در کل کشور و اختلال در اپراتور‌های مخابراتی است، اظهار داشت: راهکار حل مشکلات شبکه در کشور در گرو حل مشکلات شرکت مخابرات ایران و راهبرد دوم، توسعه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهاست که در دستور کار قرار خواهیم داد و بنا داریم که حجم زیادی از مشترکان خانگی و تجاری را به فیبر نوری متصل کنیم.
مهندس جعفرپور با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که در دستور کار خواهد بود مشارکت با سایر اپراتور‌های مخابراتی است، گفت: ما به‌عنوان بزرگترین شرکت تلکام کشور می‌توانیم از مجموعه‌های کوچک‌تر استفاده کنیم و با مشارکت و هم‌افزایی با هم بتوانیم درآمد متقابل را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه با ایجاد هماهنگی بین شرکت مخابرات و وزارت ارتباطات، ضروری است، اظهار داشت: یکی از اقدامات اولیه در برنامه کاری شرکت تا انتهای سال ۱۴۰۳ تحولات چشمگیری است که با همکاری و هماهنگی که بین صف و ستاد شرکت و وزارت ارتباطات صورت می‌گیرد که هم برای شرکت مخابرات هم برای سایر اپراتور‌های مخابراتی و هم برای مردم عزیز ایران اسلامی که ولی‌نعمتان ما هستند بهره‌مند خواهد شد.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، از مشترکان شرکت به عنوان ولیّ نعمت یاد کرد و گفت: در صنعت، گفته می‌شود که مشتری، پادشاه است ولی شعار ما این خواهد بود که مشتریان، ولیّ نعمت ما هستند.
مهندس جعفرپور با اشاره به این‌که متأسفانه در ارائه خدمات و سرویس‌ها، وضعیت مناسبی وجود ندارد، گفت: امیدواریم با همکاری هم، این مشکلات را مرتفع کنیم و سرویسی را که شایسته مردم عزیزمان هست ارائه دهیم.
وی از کارکنان شرکت مخابرات به عنوان سرمایه اصلی شرکت نام برد و تصریح کرد: ما می‌توانیم تعدد نیروی انسانی و کارکنان را که در حال حاضر، برخی از بخش‌های شرکت را دچار مشکل کرده، به یک فرصت طلایی تبدیل کنیم.
وی با بیان این‌که این موضوع، نیازمند همت مضاعف مدیران است، افزود: از همین‌جا به تمامی مدیران در سراسر کشور می‌گویم که کمربند‌ها را با خدمت و توسعه محکم ببندید که فرصت‌ها مثل ابر می‌گذرند و چشم‌برهم‌زدنی چهار سال می‌گذرد و باید پاسخگو باشیم.
مهندس جعفرپور در این مراسم با تشکر از هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران برای واگذاری مسؤولیت مدیر عاملی این شرکت، اظهار داشت: از سهامداران عمده شرکت مخابرات ایران و مجموعه شرکت توسعه اعتماد مبین و همچنین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و جناب آقای دکتر سید ستار هاشمی، مقام عالی وزارت نیز تشکر می‌کنم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
یاسر آسانی ترکاند! یاسر آسانی ترکاند!
یاسر آسانی، بازیکن محبوب تیم فوتبال استقلال، با انتشار یک استوری برای هواداران پرسپولیس کری خواند.
ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است
برجام درخشان‌ترین دستاورد دیپلماسی ایران بود که کشور را از فصل هفتم منشور سازمان ملل خارج کرد و زمینه‌ساز رشد اقتصادی شد، اما امروز همان مخالفان احیای آن با تکرار مسیر بابک زنجانی، کشور را دوباره گرفتار تحریم و فساد کرده‌اند؛ درحالی‌که چهره‌هایی، چون ظریف همچنان نماد سرمایه ملی و دیپلماسی عقلانی ایران‌اند.
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر