کد خبر: ۵۲۶۵۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵

مهندس سلطانی: مخابرات در چهار سال گذشته به بالاترین رشد عملیاتی رسید

مهندس سلطانی در مراسم تودیع خود با بیان اینکه این شرکت از سخت‌ترین شرایط چهارسال گذشته به رشد ۴۰ درصدی درآمد عملیاتی حال حاضر رسیده است، اظهارداشت:مخابرات در چهار سال گذشته به بالاترین رشد عملیاتی رسیدکه حاصل زحمات شبانه روزی و هماهنگی همه‌جانبه مدیران و کارکنان مخابرات بود.
مهندس سلطانی: مخابرات در چهار سال گذشته به بالاترین رشد عملیاتی رسید

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس مجید سلطانی، مدیرعامل سابق شرکت مخابرات ایران در مراسمی که به مناسبت تکریم وی و معارفه مهندس جعفرپور برگزارشد، اعلام کرد: در آغاز کار با مشکلات عدیده‌ای مواجه بودیم که حتی موجودیت شرکت را تهدید می‌کرد، اما با تلاش و همدلی در این قریب چهارسال به وضعیتی رسیدیم که شرکت مخابرات توان خود را بازیافته و آماده جهش‌های سریع در حوزه‌های جدید و درآمدزای مخابرات و اقتصاد دیجیتال است.

وی افزود: در سال ۹۹ بیش از ۸۰ درصد کل درآمد صرف منابع انسانی می‌شد، اما اکنون با بازنشستگی کارکنان و برنامه‌های مدون، به مرور این درصد به کمتر از ۷۰ رسیده است.

مهندس سلطانی، مدیرعامل سابق مخابرات که در مراسم تکریم و معارفه‌ای که امروز دوشنبه ۱۴آبان ۱۴۰۳ برگزار شد، سخن می‌گفت، تشریح کرد: در چهار سال مدیریت این مجموعه عظیم، همواره تلاش در توسعه و پیشرفت مخابرات، علی رغم تمام ناملایمات، با توسل به علم و فناوری‌های روز برقرار بود و اکنون شرکت مخابرات به افق‌های آینده چشم دوخته است.

وی با بیان اینکه نیرو‌های مخابرات حقیقتا صبور و خدوم هستند، یادآور شد: در این مدت مخابرات از مراحل سختی با کمک و همدلی و همراهی مادی و معنوی کارکنان عبور کرد.

وی با تشریح طرح نجما گفت: نهضت جهادی فیبرنوری، نمونه‌ای موفق از برنامه ریزی با اهداف عملیاتی بود که ۹۵ درصد به صورت میانگین به اجرا رسید و پایه آینده ارتباطی کشور را با زیرساخت فیبر نوری ایجاد و مهیا کرد.

مهندس سلطانی تصریح کرد: اکنون با طرح دیجیتما، پایه‌ای برای شرکت مخابرات و کل بازار ارتباطات ایجاد کرده ایم که در آن، فعالان این حوزه، اقتصاد دیجیتال را به معنی واقعی کلمه معنا بخشند.

وی با اشاره به زحمات جهادی کارکنان و مدیران مخابرات، بیان کرد:مهم‌ترین پیشران رسیدن به اقتصاد دیجیتال در شرایط حاضر، توسعه صنعت ارتباطی مبتنی بر دسترسی فیبرنوری است.

مهندس سلطانی: مخابرات در چهار سال گذشته به بالاترین رشد عملیاتی رسید


مهندس سلطانی گفت: مخابرات باید به نقطه سر به سر برسد و حتی از این نقطه عبور کند تا ارتباطات کشور سامان یابد و ما پروردگار را شاهد می‌گیریم که در مدت خدمت برای رسیدن به این هدف تمام تلاش خود را به کار بستیم.

وی با حلالیت طلبیدن از مجموعه عظیم مخابرات ایران و کارکنان برای نقص‌های احتمالی خاطرنشان ساخت: هیچ فکر و اندیشه‌ای خالی از اشتباه نیست و مهم این است که از نقص‌ها درس گرفته و به سمت موفقیت با تعامل و همدلی به ویژه با وزارت ارتباطات به عنوان رکن اصلی حوزه ارتباطات کشور حرکت کنیم.

در پایان، لوح‌های تقدیری از سمت ریاست و اعضای هیات مدیره شرکت مخابرات، شرکت توسعه اعتماد مبین، لوح تقدیر همکاران مخابرات ایران به نمایندگی از مهندس دهناد، لوح تقدیر و یادبود از سوی شرکت همراه اول و همچنین لوح‌های تقدیر و یادبودی از سوی معاونین و مدیران ارشد ستادی شرکت مخابرات و همکاران و مدیران مخابرات منطقه تهران به نمایندگی از سوی مهندس سیدعلی ملک جعفریان، به مهندس مجید سلطانی تقدیم شد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.