کد خبر: ۵۲۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۶

خوشحالم پیشنهاد استقلال را نپذیرفتم

مدافع تیم فوتبال تراکتور گفت: با وجود شرایط حال حاضر استقلال، خوشحالم که پیشنهاد این تیم را نپذیرفتم.
src="/files/fa/news/justify;">مخاطب ۲۴-عارف آقاسی پس از پیروزی ۲ بر صفر تراکتور مقابل استقلال اظهار داشت: جا دارد یک خسته نباشید به همه بازیکنان تیم تراکتور بگویم. بازی خوبی بود و سه امتیاز خیلی مهمی را کسب کردیم و امیدوارم در ادامه راه هم خوب بازی کنیم و نتیجه بگیریم.

وی درباره حضورش در استقلال  و جدایی‌اش از این تیم گفت: با توجه به  آن مقطع کوتاهی که در این تیم بودم، باشگاه استقلال فقط هوادار دارد و الان هم به خاطر هوادارانش سرپاست. در آن زمانی که من بودم یکی دو بازیکن دیگر هم می‌خواستند اضافه شوند و به من گفتند که در این تیم همه چیز کم است. من هم کمبود‌ها را احساس کردم و شرایط مهیا نبود که در استقلال بمانم، در آن زمان درباره جدایی‌ام به من گفتند طوری بگو که جو هواداری آرام شود. من خودم درخواست جدایی دادم، چون کمبود امکانات داشتیم و فقط قول و وعده گرفتیم. سال گذشته جواد نکونام به من پیشنهاد داد که دوباره با استقلال همکاری کنم و من احساس می‌کردم با توجه به توانایی که داشت می‌توانست تیم را جمع کند، اما به تنهایی نمی‌توان کار کرد و از جواد نکونام حمایت نشد. ما امروز با کفش سالنی هم می‌توانستیم در زمین بازی کنیم.

مدافع تیم فوتبال تراکتور در پاسخ به این سؤال که خوشحال هست که پیشنهاد دوباره استقلال را نپذیرفت، اظهار داشت: بله، ولی من در تراکتور بازی می‌کنم، بهترین جو را داریم و نباید درباره استقلال صحبت کنم، اما حیف است که هواداران استقلال این شرایط را دارند.

آقاسی راجع به خوشحالی نکردنش پس از گلزنی به استقلال تصریح کرد: بله با توجه به مقطعی که در استقلال بودم و دوستانی که اینجا داشتم، احساس مسئولیت داشتم و خوشحالی نکردم، من خوشحالم که هواداران خودمان را شاد کردم، اما از ناراحتی هواداران استقلال هم ناراحتم.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر