کد خبر: ۵۲۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷

وزیر دفاع: احتمال حمله از مرز‌های شمالی وجود ندارد

امیر نصیرزاده ورود جنگنده‌های اسرائیلی به آسمان ایران در جریان حمله اخیر رژیم صهیونیستی و همچنین شایعه حمله از مرز‌های شمالی را رد کرد.
وزیر دفاع: احتمال حمله از مرز‌های شمالی وجود ندارد

مخاطب۲۴- امیر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره حمله اسرائیل به کشورمان اظهار داشت: دشمن تلاش کرد هم به سامانه‌های پدافندی و هم به سامانه‌های آفندی ما آسیب وارد کند، اما به‌دلیل آنکه تمهدیدات پدافند غیرعامل رعایت شده بود آسیب چندانی نداشتیم و ملاحظه کردید در صنایع دفاعی کشته و زخمی نداشتیم، از سوی دیگر دانش این فناوری‌ها نیز بومی است و حتی یکی از سامانه‌های پدافندی را همان فردا جایگزین کردیم و لذا هیچ خللی در روند تولید سامانه‌های آفندی ما مثل موشک به‌وجود نیامده است.

وی افزود:، اما از یک منظر دیگر، رژیم صهیونیستی حتی یک تیر هم که به بیایان ما بزند باز هم جسارت کرده به یک کشور کهن و قوی و برای ما قابل گذشت نیست و پاسخ داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید

وزیر دفاع در ادامه با تکذیب ورود جنگنده‌های اسرائیلی به آسمان کشور گفت: بر اساس منشور ملل متحد هرگاه فضای کشوری مورد تعدی قرار بگیرد آن کشور حق دارد پاسخ آن تعدی و تجاوز را بدهد.

امیر نصیرزاده در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر تولید مشترک جنگنده‌های سوخو ۳۵ در ایران عنوان کرد: از این موضوع اطلاعی ندارم.

وزیر دفاع با اشاره به موضوع امنیت مرز‌های شرقی کشور گفت: برای تقویت امنیت مرز‌ها یک برنامه که به‌صورت جدی دنبال می‌شود ساخت دیوار مرزی است. برای این طرح اعتبارات لازم پیش‌بینی شده است و در زمینه مقابله با اقدامات تروریستی هم با پاکستان تفاهمنامه امنیتی داریم و در حال همکاری هستیم.

امیر نصیرزاده در پاسخ به سؤالی درباره آسیب دیدن یک مرکز در شاهرود و احتمال حمله از مرز‌های شمالی عنوان کرد: خیر، چنین چیزی وجود ندارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر