کد خبر: ۵۲۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷

وزیر دفاع: احتمال حمله از مرز‌های شمالی وجود ندارد

امیر نصیرزاده ورود جنگنده‌های اسرائیلی به آسمان ایران در جریان حمله اخیر رژیم صهیونیستی و همچنین شایعه حمله از مرز‌های شمالی را رد کرد.
وزیر دفاع: احتمال حمله از مرز‌های شمالی وجود ندارد

مخاطب۲۴- امیر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره حمله اسرائیل به کشورمان اظهار داشت: دشمن تلاش کرد هم به سامانه‌های پدافندی و هم به سامانه‌های آفندی ما آسیب وارد کند، اما به‌دلیل آنکه تمهدیدات پدافند غیرعامل رعایت شده بود آسیب چندانی نداشتیم و ملاحظه کردید در صنایع دفاعی کشته و زخمی نداشتیم، از سوی دیگر دانش این فناوری‌ها نیز بومی است و حتی یکی از سامانه‌های پدافندی را همان فردا جایگزین کردیم و لذا هیچ خللی در روند تولید سامانه‌های آفندی ما مثل موشک به‌وجود نیامده است.

وی افزود:، اما از یک منظر دیگر، رژیم صهیونیستی حتی یک تیر هم که به بیایان ما بزند باز هم جسارت کرده به یک کشور کهن و قوی و برای ما قابل گذشت نیست و پاسخ داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید

وزیر دفاع در ادامه با تکذیب ورود جنگنده‌های اسرائیلی به آسمان کشور گفت: بر اساس منشور ملل متحد هرگاه فضای کشوری مورد تعدی قرار بگیرد آن کشور حق دارد پاسخ آن تعدی و تجاوز را بدهد.

امیر نصیرزاده در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر تولید مشترک جنگنده‌های سوخو ۳۵ در ایران عنوان کرد: از این موضوع اطلاعی ندارم.

وزیر دفاع با اشاره به موضوع امنیت مرز‌های شرقی کشور گفت: برای تقویت امنیت مرز‌ها یک برنامه که به‌صورت جدی دنبال می‌شود ساخت دیوار مرزی است. برای این طرح اعتبارات لازم پیش‌بینی شده است و در زمینه مقابله با اقدامات تروریستی هم با پاکستان تفاهمنامه امنیتی داریم و در حال همکاری هستیم.

امیر نصیرزاده در پاسخ به سؤالی درباره آسیب دیدن یک مرکز در شاهرود و احتمال حمله از مرز‌های شمالی عنوان کرد: خیر، چنین چیزی وجود ندارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
انتقاد تند بایدن از ترامپ؛ «توپ ویرانگر به سمت دموکراسی نشانه گرفته است» انتقاد تند بایدن از ترامپ؛ «توپ ویرانگر به سمت دموکراسی نشانه گرفته است»
جو بایدن در مراسم گالا حزب دموکرات در اوما‌ها با انتقاد شدید از ترامپ هشدار داد که اقدامات او تهدیدی جدی برای دموکراسی و ثبات سیاسی آمریکا است.
بارورسازی ابر‌ها راه‌حل خشکسالی نیست بارورسازی ابر‌ها راه‌حل خشکسالی نیست
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی هوا تأکید کرد بارورسازی ابر‌ها تنها در مناطق محدود موثر است و ایران برای مقابله با خشکسالی باید مدیریت منابع آب و الگوی کشت را اصلاح کند.
هشدار گسترش تب دنگی در جنوب کشور هشدار گسترش تب دنگی در جنوب کشور
متخصصان بیماری‌های عفونی نسبت به گسترش پشه آئدس و شیوع تب دنگی در چابهار، بندرعباس و جزایر جنوبی با شروع بارش‌های پاییزی هشدار دادند.
ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد! ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد!
با وجود هشدار صریح فائو درباره سویه مهاجم تب برفکی، وزارت جهاد و سازمان دامپزشکی اقدام مؤثری انجام ندادند؛ کوتاهی‌ای که به تلفات گسترده دام، خسارت‌های سنگین و بحران شیر و گوشت انجامیده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر