کد خبر: ۵۹۰۸۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸

خبر خوش وزیر دفاع به سربازان نظام وظیفه

امیر نصیرزاده از تسریع روند اعطای تسهیلات به سربازان توسط قرارگاه مهارت‌آموزی نیرو‌های مسلح خبر داد.
خبر خوش وزیر دفاع به سربازان نظام وظیفه

مخاطب۲۴- به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع؛ امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با حضور در جمع کارکنان وظیفه این وزارتخانه در ضیافت افطاری با آنان شرکت کرد.

در این مراسم سربازان وظیفه فرصت یافتند تا مسائل و دغدغه‌های خود را با وزیر دفاع مطرح کنند.

همچنین امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در حاشیه این مراسم در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، به موضوع مهارت‌آموزی در سطح نیرو‌های مسلح پرداخت و اظهار داشت: جوانان آینده‌سازان کشور هستند؛ لذا زمان ورود آن‎ها به عرصه خدمت سربازی باید همراه با بیشترین بهره و فایده برای کشور و خودشان در جهت ورود به زندگی آینده باشد. بر همین اساس، ستاد کل نیرو‌های مسلح به همراه سازمان‌های مرتبط، برنامه‌ریزی‌های دقیقی را انجام داد و قرارگاهی دراین‌خصوص ایجاد شد که با دستگاه‌ها و نهاد‌های ذی‌ربط در ارتباط است.

امیر سرتیپ نصیرزاده با تأکید بر اینکه نواقص دوره‌های مهارت‌آموزی برای کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح شناسایی و برطرف شده است، ادامه داد: در قرارگاه مهارت‌آموزی نیرو‌های مسلح، تصمیم بر این گرفته شد تا نیرو‌های سرباز وظیفه ما در طی دوره خدمت عمومی، یک مهارت تخصصی بر اساس علایق و نیاز خودشان بیاموزند تا بعد از این دوران، در بازار کار مرتبط جذب شوند.

بیشتر بخوانید

وزیر دفاع درباره شرایط و پشتیبانی‌های پیش‌بینی شده این دوره‌ها گفت: هماهنگی‌های لازم با بانک‌ها صورت گرفته است تا درصورت ایجاد مشاغل تولیدی توسط این افراد، تسهیلات مورد نیاز به این عزیزان اعطا شود؛ منابع و بودجه هم برای این موضوع در نظر گرفته شده و هماهنگی‌های مورد نیاز با بانک مرکزی و دیگر بانک‌های عامل نیز انجام شده است تا در فرایند اعطای این وام‌ها تسریع شود.

امیر نصیرزاده خاطرنشان کرد: نیرو‌های مسلح با برنامه‌های تدوین‌شده در قرارگاه مهارت‌آموزی سعی می‌کنند که زمینه‌های مهارت‌آموزی را به بهترین شکل و به‌صورت تخصصی انجام دهند و بعد از ترخیص سربازان، حامی ایجاد شغل توسط آنان خواهند بود؛ لذا هماهنگی‌ها در این فرایند به‌صورت جدی دنبال می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کنایه رامین رضاییان به امیر قلعه نویی کنایه رامین رضاییان به امیر قلعه نویی
رامین رضاییان به دعوت نشدن به تیم ملی واکنش نشان داد.
حکم دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد حکم دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد
رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور و ابلاغ حکم دادگاه پرونده قتل مرحوم «امیرمحمد خالقی» دانشجوی دانشگاه تهران خبر داد.
تبریک تولد جالب وریا غفوری به رسول خادم تبریک تولد جالب وریا غفوری به رسول خادم
وریا غفوری کاپیتان پیشین استقلال عکسی از خودش در کنار رسول خادم منتشر کرد.
به اسامی کسانی که از چای دبش نوشیدن اضافه شد! به اسامی کسانی که از چای دبش نوشیدن اضافه شد!
اکبر رحیمی محکوم علیه ردیف اول پرونده چای دبش و شرکای وی، برای تحقق عملیات مجرمانه خود، از موضوع نفوذ در مدیران و کارکنان نظام بانکی کشور برای دریافت تسهیلات کلان بانکی استفاده می‌کردند.
زاکانی و شرکا در راه دادگاه؟! زاکانی و شرکا در راه دادگاه؟!
«مشکلی وجود ندارد. شهرزاد خیلی چیز خوبی است. شهریار هم به آن اضافه کردیم. شهرزاد مجموعه‌ای است که ما آن را خلق کردیم. افراد جوان و پرتلاش آن را خلق کردند و در ابتدا وقتی می‌خواستیم سامانه شهرزاد را بالا بیاوریم، به سوی خرید نرم‌افزار‌های موجود رفتیم. با یک حساب سرانگشتی متوجه شدیم که باید ۶۰ تا ۸۰ میلیارد هزینه کنیم و نرم‌افزار‌هایی را بگیریم که پایه اصلی آن را هم به ما نمی‌دهند.»
هدف‌گیری کلاهبرداران سایبری لینک‌های جعلی سود سهام عدالت هدف‌گیری کلاهبرداران سایبری لینک‌های جعلی سود سهام عدالت
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ هشدار داد که با توجه به اطلاع‌رسانی اخیر دولت درباره واریز سود سهام عدالت، مجرمان سایبری نیز فعالیت‌های خود را افزایش داده‌اند و با ارسال لینک‌هایی تحت عنوان ثبت‌نام برای دریافت سود سهام عدالت اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.
جزئیات جدید از ابهامات پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش جزئیات جدید از ابهامات پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش
بعد از اتمام تحقیقات دادسرا، شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز، اواخر سال گذشته در چند روز متوالی به اتهامات متهمان رسیدگی و در نهایت حکم به محکومیت یکی از آنان به ارتکاب دو فقره قتل عمدی و همچنین محکوم ساختن بقیه متهمان به واسطه جرایم دیگر از قبیل شروع به قتل، سرقت مسلحانه و... صادر شد. وکلای اولیای دم به رای صادره اعتراض کردند و در نتیجه پرونده برای رسیدگی فرجامی به دیوان عالی کشور فرستاده شد.
برگزیده
حکم دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد حکم دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد
رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور و ابلاغ حکم دادگاه پرونده قتل مرحوم «امیرمحمد خالقی» دانشجوی دانشگاه تهران خبر داد.
افتتاح ایستگاه مترو در میدان خراسان افتتاح ایستگاه مترو در میدان خراسان
امروز با حضور مسئولین شهری ایستگاه متروی میدان خراسان افتتاح شد.
دوربین‌های طرح ترافیک تهران کد پلیس گرفتند دوربین‌های طرح ترافیک تهران کد پلیس گرفتند
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از افتتاح ۴ ایستگاه مترو در بهار سال آینده خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر