کد خبر: ۵۲۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱

خارج کردن اتباع غیرمجاز از کشور و دیوارکشی در مرز

مهاجرانی گفت: انتصاب اولین استاندار عرب در خوزستان برای اولین بار صورت گرفت که نشان از وفاق و ایران یکپارچه است.
خارج کردن اتباع غیرمجاز از کشور و دیوارکشی در مرز

مخاطب۲۴- نشست خبری فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت با حضور اهالی رسانه امروز هشتم آبان‌ماه آغاز شد.

وی در ابتدای نشست خبری درباره تعدی رژیم صهیونی به آسمان کشورمان بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که این حمله نه بزرگ‌نمایی و نه کوچک‌نمایی شود و همه می‌دانند که شاهد شهادت ۵ تن از هموطنان عزیزمان بودیم که ان‌شاءالله روحشان در آرامش باشد و برای بازماندگان هم طلب صبر داریم.

مهاجرانی درباره حادثه تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان گفت: همچنین یک گروهک تروریستی در جنوب شرق کشور با یک اقدامی که بسیار به صورت اتفاقی یا شاید برنامه‌ریزی شده همزمان بود با تعرض رژیم صهیونیستی، ۱۰ نفر از مرزبانان و ۱۰ نفر از نیرو‌های امنیت ما را به شهادت رساند که جا دارد به همه اینها تسلیت عرض بکنیم و آرامش روحشان را از خداون بخواهیم. جا دارد که از قرارگاه پدافندمان نیز تشکر بکنیم که غیورانه جنگیدند تا مردم در آرامش بخوابند.

وی درباره بودجه آموزشی کشور بیان کرد: همانطور که اعلام شد بودجه کشور حالت دو مرحله‌ای دارد؛ یعنی در مرحله اول راجع به کلیات بودجه صحبت می‌شود و به تصویب می‌رسد. تمام تلاش برای این هست که ان‌شاءالله بتوانیم حداکثر آنچه را که در توان بودجه کشور هست برای آموزش و پرورش بذاریم و این را عرض بکنم که ما شاهد حضور تقریباً هفتگی رئیس‌جمهور در جلسات آموزش و پرورش به جهت رفع مسائل آموزش و پرورش هستیم؛ کما اینکه درخصوص ساخت مدارس برنامه‌های بسیار جدی را با انواع نهاد‌هایی که وجود دارد دنبال می‌کنند تا مشکل فضای فیزیکی حل شود. این نکته را باید گفت که در واقع قسمتی از مسئله آموزش و پرورش در بودجه نهفته است.

بیشتر بخوانید

مهاجرانی درباره انتصاب استانداران گفت: انتصاب اولین استاندار عرب در خوزستان برای اولین بار صورت گرفت که نشان از وفاق و ایران یکپارچه است که ذیل قومیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف است.

وی ادامه داد: انتصاب نخستین فرماندار زن در کردستان جای خوشحالی دارد همانگونه که تاکنون اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: تلاش می‌کنیم آنچه که در توان بودجه‌ای کشور است را برای آموزش و پرورش بگذاریم.

مهاجرانی در پاسخ به سوال خبرنگاران با بیان اینکه اتباع مجاز و قانونی و اتباع غیرمجاز باید شناسایی شوند، گفت: در بین اتباع مجاز افراد شریف، شاعر، محقق، مهندس و سرمایه‌گذار داریم

وی ادامه داد: نسبت اتباع غیرمجاز و مجاز با همدیگر نسبت معناداری نیست؛ یعنی الان نسبت اتباع غیر مجاز به مراتب از نسبت اتباع مجاز بیشتر هست و به همین خاطر وزیر کشور در حال ساماندهی افراد و به عبارتی خارج کردن اتباع غیرمجاز و دیوارکشی در مرز هستند.

وی با اشاره به وضعیت ساماندهی کارکنان گفت: کشور به این نتیجه رسیده که باید بدنه دولت را کوچک کند و در عین حال کارایی نیروی انسانی را بالا ببرد، اما این موضوع در حال حاضر با توجه به اینکه تعدادی از عزیزان هستند که سالهاست دارند با این روند کار می‌کنند، جزء موضوعاتی است که نه می‌شود به یکباره بگوییم همه جذب شوند و یا جذب نشوند به موضوعات اصولاً باید تمرین بکنیم که با نگاه سفید و سیاه نگاهشون نکنیم یعنی عادت بکنیم برای موضوع کار کارشناسی بکنیم برنامه‌ریزی بکنیم و بعد به نتیجه برسیم موضوع در حال کارشناسی است و طبیعتاً نکاتی هم که مجمع تشخیص مصلحت نظام داشتند راجع به بار مالی هست که بر دولت تحمیل خواهد شد.

مهاجرانی درباره بودجه دستگاه‌ها عنوان کرد: بودجه دستگاه‌ها معمولاً از دو قسمت تشکیل می‌شود: بودجه عمومی و درآمد اختصاصی. درآمد اختصاصی بودجه‌ای است که دستگاه کسب می‌کند و باید به دولت برگردانده شود.

سخنگوی دولت درباره بریکس گفت: بریکس یکی از پیمان‌هایی است که متشکل از برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است و ایران هم یکی از کشور‌هایی هست که به آن پیوسته است. البته برخی از کشور‌ها هم همچنان در سطح پیوستن هستند که باعث به وجود آن یک اتحاد می‌شود که هم توان مبادلات را افزایش می‌دهد و هم در واقع در نهایت منجر به افزایش قدرت می‌شود.

وی درخصوص دلارزدایی افزود: راجع به دلارزدایی می‌توانیم بگوییم که یک دانش انباشته خوبی در درون کشور داریم و تلاش بر این است که این به تجربه منجر شود. یک پلتفرم پرداخت طراحی شده و رونمایی هم شده ولی طبیعتا باید به سازمان‌های اجرایی برسد.

برچسب ها: سخنگوی دولت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر