کد خبر: ۵۲۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱

خارج کردن اتباع غیرمجاز از کشور و دیوارکشی در مرز

مهاجرانی گفت: انتصاب اولین استاندار عرب در خوزستان برای اولین بار صورت گرفت که نشان از وفاق و ایران یکپارچه است.
خارج کردن اتباع غیرمجاز از کشور و دیوارکشی در مرز

مخاطب۲۴- نشست خبری فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت با حضور اهالی رسانه امروز هشتم آبان‌ماه آغاز شد.

وی در ابتدای نشست خبری درباره تعدی رژیم صهیونی به آسمان کشورمان بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که این حمله نه بزرگ‌نمایی و نه کوچک‌نمایی شود و همه می‌دانند که شاهد شهادت ۵ تن از هموطنان عزیزمان بودیم که ان‌شاءالله روحشان در آرامش باشد و برای بازماندگان هم طلب صبر داریم.

مهاجرانی درباره حادثه تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان گفت: همچنین یک گروهک تروریستی در جنوب شرق کشور با یک اقدامی که بسیار به صورت اتفاقی یا شاید برنامه‌ریزی شده همزمان بود با تعرض رژیم صهیونیستی، ۱۰ نفر از مرزبانان و ۱۰ نفر از نیرو‌های امنیت ما را به شهادت رساند که جا دارد به همه اینها تسلیت عرض بکنیم و آرامش روحشان را از خداون بخواهیم. جا دارد که از قرارگاه پدافندمان نیز تشکر بکنیم که غیورانه جنگیدند تا مردم در آرامش بخوابند.

وی درباره بودجه آموزشی کشور بیان کرد: همانطور که اعلام شد بودجه کشور حالت دو مرحله‌ای دارد؛ یعنی در مرحله اول راجع به کلیات بودجه صحبت می‌شود و به تصویب می‌رسد. تمام تلاش برای این هست که ان‌شاءالله بتوانیم حداکثر آنچه را که در توان بودجه کشور هست برای آموزش و پرورش بذاریم و این را عرض بکنم که ما شاهد حضور تقریباً هفتگی رئیس‌جمهور در جلسات آموزش و پرورش به جهت رفع مسائل آموزش و پرورش هستیم؛ کما اینکه درخصوص ساخت مدارس برنامه‌های بسیار جدی را با انواع نهاد‌هایی که وجود دارد دنبال می‌کنند تا مشکل فضای فیزیکی حل شود. این نکته را باید گفت که در واقع قسمتی از مسئله آموزش و پرورش در بودجه نهفته است.

بیشتر بخوانید

مهاجرانی درباره انتصاب استانداران گفت: انتصاب اولین استاندار عرب در خوزستان برای اولین بار صورت گرفت که نشان از وفاق و ایران یکپارچه است که ذیل قومیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف است.

وی ادامه داد: انتصاب نخستین فرماندار زن در کردستان جای خوشحالی دارد همانگونه که تاکنون اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: تلاش می‌کنیم آنچه که در توان بودجه‌ای کشور است را برای آموزش و پرورش بگذاریم.

مهاجرانی در پاسخ به سوال خبرنگاران با بیان اینکه اتباع مجاز و قانونی و اتباع غیرمجاز باید شناسایی شوند، گفت: در بین اتباع مجاز افراد شریف، شاعر، محقق، مهندس و سرمایه‌گذار داریم

وی ادامه داد: نسبت اتباع غیرمجاز و مجاز با همدیگر نسبت معناداری نیست؛ یعنی الان نسبت اتباع غیر مجاز به مراتب از نسبت اتباع مجاز بیشتر هست و به همین خاطر وزیر کشور در حال ساماندهی افراد و به عبارتی خارج کردن اتباع غیرمجاز و دیوارکشی در مرز هستند.

وی با اشاره به وضعیت ساماندهی کارکنان گفت: کشور به این نتیجه رسیده که باید بدنه دولت را کوچک کند و در عین حال کارایی نیروی انسانی را بالا ببرد، اما این موضوع در حال حاضر با توجه به اینکه تعدادی از عزیزان هستند که سالهاست دارند با این روند کار می‌کنند، جزء موضوعاتی است که نه می‌شود به یکباره بگوییم همه جذب شوند و یا جذب نشوند به موضوعات اصولاً باید تمرین بکنیم که با نگاه سفید و سیاه نگاهشون نکنیم یعنی عادت بکنیم برای موضوع کار کارشناسی بکنیم برنامه‌ریزی بکنیم و بعد به نتیجه برسیم موضوع در حال کارشناسی است و طبیعتاً نکاتی هم که مجمع تشخیص مصلحت نظام داشتند راجع به بار مالی هست که بر دولت تحمیل خواهد شد.

مهاجرانی درباره بودجه دستگاه‌ها عنوان کرد: بودجه دستگاه‌ها معمولاً از دو قسمت تشکیل می‌شود: بودجه عمومی و درآمد اختصاصی. درآمد اختصاصی بودجه‌ای است که دستگاه کسب می‌کند و باید به دولت برگردانده شود.

سخنگوی دولت درباره بریکس گفت: بریکس یکی از پیمان‌هایی است که متشکل از برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است و ایران هم یکی از کشور‌هایی هست که به آن پیوسته است. البته برخی از کشور‌ها هم همچنان در سطح پیوستن هستند که باعث به وجود آن یک اتحاد می‌شود که هم توان مبادلات را افزایش می‌دهد و هم در واقع در نهایت منجر به افزایش قدرت می‌شود.

وی درخصوص دلارزدایی افزود: راجع به دلارزدایی می‌توانیم بگوییم که یک دانش انباشته خوبی در درون کشور داریم و تلاش بر این است که این به تجربه منجر شود. یک پلتفرم پرداخت طراحی شده و رونمایی هم شده ولی طبیعتا باید به سازمان‌های اجرایی برسد.

برچسب ها: سخنگوی دولت
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت