کد خبر: ۵۰۸۲۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲

مدرسه دولتی ویژه اتباع افغانستانی نداریم

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر هیچ مدرسه‌ای وجود ندارد که به‌طور اختصاصی برای ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع افغانستانی تأسیس شده باشد. به عبارت دیگر، هیچ مدرسه دولتی ویژه‌ای برای این دانش‌آموزان وجود ندارد.
مدرسه دولتی ویژه اتباع افغانستانی نداریم

مخاطب۲۴- حدود ۶۰۰ هزار دانش‌آموز اتباع در مدارس ایران مشغول تحصیل هستند. این دانش‌آموزان شامل مهاجران، پناهندگان و کودکان اتباع کشور‌های همسایه، عمدتاً افغانستانی، هستند که برخی به صورت قانونی و برخی دیگر به‌طور غیرقانونی در ایران سکونت دارند.

بر اساس سیاست‌های ایران، این دانش‌آموزان مجاز به ثبت‌نام در مدارس دولتی هستند. امسال، روند ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع از ۲۴ شهریور آغاز شده است. علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش، درباره ثبت‌نام این دانش‌آموزان اظهار کرد: دانش‌آموزان اتباع، مانند همیشه ثبت‌نام می‌شوند، اما با سیاست‌های دقیق‌تر و بهتر.
داشتن شناسه یکتا شرط ثبت‌نام در مدارس است و دانش‌آموزان اتباع برای ثبت‌نام باید به ادارات اتباع دفاتر کفالت مراجعه و برای دریافت شناسه یکتا اقدام کنند، کار برای آن دسته از دانش‌آموزانی که والدینشان شناسه یکتا دارند، آسانتر است.

علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع در مدارس گفت: تمام دانش‌آموزان اتباع دارای شناسه یکتا در مدارس ثبت‌نام می‌شوند.

وی افزود: در برخی مناطق کشور که تراکم حضور اتباع افغانستانی بیشتر باشد ممکن است جمعیت دانش‌آموزان ایرانی کمتر باشد، اما تلاش ما بر این است تا دانش‌آموزان اتباع افغانستانی را بین مدارس مختلف توزیع کنیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که در حال حاضر هیچ مدرسه‌ای وجود ندارد که به‌طور اختصاصی برای ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع افغانستانی تأسیس شده باشد. به عبارت دیگر، هیچ مدرسه دولتی ویژه‌ای برای این دانش‌آموزان وجود ندارد، اما برخی مدارس دارای تعداد زیادی از دانش‌آموزان افغانستانی هستند.

وی تأکید کرد: هدف اصلی این وزارتخانه، فراهم کردن شرایطی برای آموزش دانش‌آموزان افغانستانی در کنار دانش‌آموزان ایرانی است. این رویکرد به دنبال ایجاد تبادل فرهنگی و افزایش تعاملات مثبت میان این دو گروه است.

قابل ذکر است: ۲۲ مدرسه ویژه دانش‌آموزان اتباع در کشور وجود دارد که دانش‌آموزان اتباع می‌توانند به صورت مجزا به آن مدارس وارد شوند این مدارس با همکاری کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان به بهره‌برداری می‌رسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر