کد خبر: ۵۲۳۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۴

دستور عارف برای افزایش ارزش افزوده اموال دولتی

معاون اول رئیس جمهور در جلسه مولدسازی دارایی‌های دولت گفت: باید از تمام فرصت‌ها و امکاناتی که قانون برای ارزش‌افزایی دارایی‌های مازاد دولتی در اختیارمان گذاشته به بهترین نحو استفاده کنیم تا حداکثر عایدی نصیب دولت شود.
دستور عارف برای افزایش ارزش افزوده اموال دولتی

مخاطب ۲۴- محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در نخستین جلسه «هیات عالی مولدسازی دارایی‌ها در دولت جدید» با بیان اینکه همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها موظفند قبل از واگذاری دارایی‌های مازاد، برای «ایجاد بیشترین ارزش افزوده» این دارایی‌ها تلاش کنند گفت: ما باید از تمام فرصت‌ها و امکاناتی که قانون برای ارزش‌افزایی دارایی‌های مازاد دولتی در اختیارمان گذاشته به بهترین نحو استفاده کنیم تا حداکثر عایدی نصیب دولت شود و درآمد حاصله از این دارایی‌های بلااستفاده و غیرمولد، در مسیر پیشرفت کشور به‌کار گرفته شود.

در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور و با حضور اعضای «هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت» و تعدادی از وزرا برگزار شد، پرونده مربوط به تعدادی از املاک مازاد وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیرو، ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت نفت در جلسه مطرح شده و درباره فروش و شرایط واگذاری آنها تصمیم‌گیری شد.

بیشتر بخوانید

در نخستین جلسه مولدسازی دارایی‌های دولت، عارف با بیان اینکه به تمامی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌هایی که دارایی‌های مازاد خود را عرضه می‌کنند، با قاطعیت اعلام کرده‌ایم در هنگام واگذاری، باید به دقت روش‌های قانونی ارزش‌افزایی این دارایی‌ها را بررسی کنند گفت: مسئولان و متخصصان هر دستگاه و وزارتخانه باید در این حوزه سختگیرانه عمل کنند تا درآمد بیشتری برای کمک به برنامه‌ها و طرح‌های توسعه کشور جمع شود و این درآمد‌ها نیز در مسیر قانونی آن صرف شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در هفته‌های آینده، جلسات هیات مولدسازی دارایی‌ها با فاصله زمانی کمتری برگزار خواهد شد، گفت: باید با سرعت این املاک را تعیین تکلیف کنیم و از درآمد حاصل از مولدسازی، برای سرمایه‌گذاری در طرح‌هایی که جامعه به‌شدت به آنها نیاز دارد و از جمله در رفع مشکلات و تنگنا‌های مربوط به مدارس، هنرستان‌ها و توسعه بیمارستان‌ها و... استفاده کنیم تا اموال راکد وارد چرخه اقتصادی کشور شوند.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
برگزیده
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
تصمیمات مجلس در مورد کامیون داران تصمیمات مجلس در مورد کامیون داران
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: مقرر گردید که سازمان تأمین اجتماعی به بررسی و بازنگری در نحوه محاسبه و پرداخت حق بیمه رانندگان کامیون بپردازد.
یگان مستعربین، اسرائیل چطور بین فلسطینی‌ها نفوذ کرد؟ یگان مستعربین، اسرائیل چطور بین فلسطینی‌ها نفوذ کرد؟
حضور یگان مستعربین در میان جامعه فلسطینی، به دنبال افزایش بی‌اعتمادی و ترس در میان فلسطینی‌ها بوده است. زیرا آنها نمی‌دانند که چه کسی ممکن است عضو این یگان باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر