کد خبر: ۵۲۲۴۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۳

درگیری یک هوادار استقلال با سهراب بختیاری زاده

یک هوادار استقلال پس از بازگشت اعضای این تیم به فرودگاه مهرآباد با کادرفنی و تدارکات این تیم درگیر شد.
درگیری یک هوادار استقلال با سهراب بختیاری زاده

مخاطب۲۴- در حالیکه کاروان استقلال از خرم آباد با پروازی اختصاصی به تهران برگشته بود، در فرودگاه مهرآباد، هواداران معترض استقلال با تنی چند از اعضای کادرفنی و تدارکات استقلال درگیر شدند. در این میان یکی از هواداران رو به سهراب بختیاری زاده کرد و گفت باید به سوالات من پاسخ بدهی، به سینه او کوبید و با سهراب بختیاری زاده درگیری لفظی پیدا کرد که در نهایت تنی چند از عوامل تدارکات تیم به نشانه حمایت از بختیاری زاده با هوادار معترض استقلال درگیر شدند و بین آنها کتک کاری شکل گرفت.

بیشتر بخوانید

به دلیل افزایش وسعت درگیری بین هواداران و اعضای باشگاه، پلیس فرودگاه مهرآباد وارد عمل شد و به میانجی گری پرداخت. پلیس فرودگاه از هوادار کتک خورده استقلال خواست تا اگر شکایتی دارد آن را مطرح کند که هوادار گفت از کسی که عضو باشگاه استقلال باشد و لباس این تیم را بپوشد، شکایتی نمی‌کند و ماجرا با مصالحه طرفین ختم به خیر شد.

در نهایت بازیکنان و کادرفنی محل فرودگاه را ترک کردند. استقلالی‌ها قرار بود امشب در خرم آباد بمانند، اما به جهت بازشدن پروازها، توانستند به تهران بازگردند.

برچسب ها: استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر