کد خبر: ۵۲۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۱

بزرگترین ساختمان دنیا در ریاض

عربستان در جدیدترین جاه طلبی خود به سراغ ساخت یک سازه مکعبی شکل در پایتخت این کشور رفته که می‌تواند بزرگترین ساختمان دنیا لقب گیرد.

مخاطب ۲۴- به نظر می‌رسد که عربستان و ولیعهد جاه طلب این کشور یعنی محمد بن سلمان آل سعود پس از پروژه‌های جاه طلبانه شهر نئوم و شهر لاین که با هدف گسترش گردشگری و به واقعیت تبدیل کردن آینده رویایی بشر در حال ساخت و بهره برداری است، قصد دارد تا یک ساختمان مکعبی شکل غول پیکر را در شهر ریاض بسازد.

عربستان به تازگی در حوزه معماری و بنا‌ها سرمایه گذاری کلانی کرده است. این کشور قرار است تا سال ۲۰۳۰ میلادی این سازه که به‌عنوان بزرگترین ساختمان دنیا شناخته خواهد شد را با چشم اندازی اعجاب انگیز در قلب پایتخت این کشور احداث کند.

بیشتر بخوانید

شروع ساخت بزرگترین ساختمان دنیا در عربستان سعودی

 

بزرگترین ساختمان دنیا 

براساس اطلاعات منتشر شده، این سازه عظیم اولین و تنها ساختمان مکعبی جهان است که با کاربری های مختلف و مجموعه کاملی از تکنولوژی های پیشرفته ساخته می‌شود. این سازه ارتفاع بی‌نظیر ۴۰۰ متری خواهد داشت. با این‌حال طول و عرض این آسمان خراش نیز به سبب مکعب مربع بودن آن ۴۰۰ متر است. با این اوصاف مسافت فضای داخلی آن به حدود ۲ میلیون متر مکعب می‌رسد.

طبق اعلام صندوق سرمایه‌گذاران عمومی دولت عربستان سعودی، این سازه مکعبی به قدری بزرگ است که می‌توان ۲۰ برج امپایر استیت را درون خود جای دهد. برای درک بهتر باید گفت که این برج واقع در منهتن نیویورک کشور ایالات متحده آمریکا یکی از مهم‌ترین سازه های بشر در قرن بیستم و یکی از بلندترین ساختمان های آمریکا با ۱۰۲ طبقه مجزا و ۳۸۰ متر طول است.

 

بزرگترین ساختمان دنیا 

در طراحی این ساختمان پیشرفته از جدیدترین تکنولوژی ها در کنار معماری کهن اسلامی الهام گرفته شده است. این مکعب از نوعی سیستم هولوگرافیک واقعیت افزوده برای نمایش صحنه های زیر آب و مناظر عجیب و خاص درون ساختار مکعب بهره‌مند خواهد شد. قرار است این فناوری چیزی به مانند ساختمان Sphere در لاس‌وگاس را شبیه‌سازی کند.

ساختمان مکعب قرار است در بخش جدیدی از شهر ریاض به نام New Murabba ساخته شود که به‌نوعی قرار است مرکز تفریحی و تجاری این شهر در آینده باشد. گفته شده است که این بخش از شهر دارای بیش از 100 هزار واحد مسکونی، 980 هزار مترمربع مغازه، 1 میلیون و 400 هزار مترمربع فضای اداری به همراه هتل‌ها، مکان‌های فرهنگی، یک دانشگاه، یک تئاتر و یک موزه خواهد بود.

 

بزرگترین ساختمان دنیا 

از ابتدای ساخت پروژه تا به امروز حدود ۱۰ میلیون متر مکعب زمین جا به جا شده است. فرآیند حفاری نیازمند استفاده‌ی روزانه از حدود ۲۵۰ دستگاه بیل مکانیکی و بیش از ۴۰۰ قطعه تجهیزات برای مدیریت خاک بوده است. علاوه‌ بر‌این، پلی نیز درحال ساخت است تا امکان جابه‌جایی روان‌تر فراهم شود. در بیانیه جدید شرکت سازنده این ساختمان مکعبی با مشارکت صندوق سرمایه‌گذاران عمومی دولت عربستان سعودی آمده است که پل موقت عملیات ساخت و ساز را راحت‌تر می‌کند و راه را برای آغاز کارهای پی‌سازی مکعب در ماه‌های آینده هموار می‌کند.

انتظار می‌رود پل مذکور از تردد تقریبا ۸۰۰ هزار کامیون در جاده‌های عمومی که فقط برای کارهای خاک‌برداری انجام می‌شود، بکاهد و این امر تأثیر مثبتی بر زیرساخت‌های اطراف دارد. با تلاش حدود ۹۰۰ کارگر که تاکنون درمجموع حدود سه میلیون ساعت کار کرده‌اند، و هر روز در محل ساخت‌و‌ساز حضور دارند، کار ساخت مکعب به‌سرعت پیش می‌رود.

 

 

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر