کد خبر: ۵۲۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱

نامه ایران به شورای امنیت در پی شهادت دو ایرانی در لبنان

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در پی شهادت دو ایرانی در بیروت از سوی رژیم اسرائیل، در نامه‌ای به شورای امنیت گفت: شورای امنیت اقدامات قاطعانه برای پاسخگویی رژیم اسرائیل اتخاذ کند.
نامه ایران به شورای امنیت در پی شهادت دو ایرانی در لبنان

مخاطب ۲۴- امیر سعید ایروانی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل در پی شهادت ۲ شهروند ایرانی در لبنان در نامه‌ای از شورای امنیت خواست که این اعمال شنیع را به‌طور قاطع محکوم و اقدامات قاطعانه‌ای را برای پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی در قبال نقض‌های مداوم منشور و حقوق بین‌الملل اتخاذ کند.

متن نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

به دستور دولت متبوعم، با ارسال این مکاتبه توجه جنابعالی و شورای امنیت را به یکی دیگر از اقدامات وقیحانه و تروریستی رژیم صهیونیستی جلب می‌کنم. رژیم اسرائیل این بار دو تن از اتباع ایرانی را در لبنان هدف قرار داده و مرکتب نقض آشکار حقوق بین‌الملل، به ویژه حقوق بشردوستانه بین‌المللی، شده است.

در تاریخ ۱۹ اکتبر ۲۰۲۴، پهپاد رژیم صهیونیستی یک حمله موشکی به خودروی شخصی یک شهروند ایرانی به نام خانم معصومه کرباسی و همسر لبنانی ایشان در منطقه پرجمعیت جونیِه در بیروت انجام داد. پس از اینکه این زوج از موشک اول جان سالم به در بردند، به کنار خیابان پناه بردند، اما لحظاتی بعد هدف موشک دوم قرار گرفتند که منجر به شهادت ایشان شد.

بیشتر بخوانید

این حمله وحشیانه که توسط دوربین‌های مداربسته ثبت و از طریق رسانه‌ها منتشر شد، بی‌اعتنایی فاحش این رژیم به جان غیرنظامیان و اصول حقوق بین‌الملل را آشکار می‌کند.

در جنایتی دیگر و به همان اندازه شنیع، در تاریخ ۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، رژیم صهیونیستی به صورت عمدی و برنامه‌ریزی‌شده دکتر علی حیدری، پزشک و امدادگر ایرانی، را در بیروت ترور کرد. دکتر حیدری در حال انجام وظایف خود از جمله نجات جان انسان‌ها و ارائه مراقبت‌های پزشکی حیاتی به مجروحان و کمک به افراد نیازمند بود.

ترور ایشان نه تنها عملی خشونت‌آمیز و نفرت‌انگیز است، بلکه نقض آشکار کنوانسیون‌های ژنو ۱۹۴۹ محسوب می‌شود که به صراحت حمله به بیمارستان‌ها و پرسنل پزشکی را ممنوع کرده است. این اقدام بر اساس حقوق بین‌الملل جنایت جنگی محسوب می‌شود.

این جنایات نه تنها نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان است، بلکه تهاجم مستقیم به تلاش‌های جامعه بین‌المللی برای حمایت از اصول اساسی حقوق بشردوستانه بین‌المللی به شمار می‌آید. از زمان آغاز حملات نسل‌کشی در غزه و پس از آن تجاوزات و جنایات جنگی بی‌وقفه علیه لبنان، رژیم صهیونیستی بی‌رحمانه بیمارستان‌ها، تأسیسات پزشکی و پرسنل آنها را هدف قرار داده است. علاوه بر این، صد‌ها نفر از کادر درمان به دست این رژیم به‌صورت بی‌رحمانه به شهادت رسیده‌اند.

جمهوری اسلامی ایران از شورای امنیت می‌خواهد که این اعمال شنیع را به‌طور قاطع محکوم کند و طبق منشور سازمان ملل متحد، اقدامات قاطعانه‌ای را برای پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی در قبال نقض‌های مداوم منشور و حقوق بین‌الملل، از جمله حقوق بشردوستانه بین‌المللی، اتخاذ کند.

همچنین، جمهوری اسلامی ایران از دبیرکل سازمان ملل متحد می‌خواهد که اطمینان حاصل کند که تمامی این نقض‌ها به‌طور کامل در گزارش‌های مربوط به مجمع عمومی، شورای امنیت و شورای حقوق بشر مستند می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر