کد خبر: ۵۰۶۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۴

ایران خواستار تشکیل نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل شد

ایران در نامه به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت از این شورا خواست که نشست اضطراری برای رسیدگی به تجاوزات تروریستی رژیم اسرائیل و جنایات مداوم این رژیم جنگ طلب در لبنان و سراسر منطقه برگزار شود.
ایران خواستار تشکیل نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل شد

مخاطب۲۴- امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل روز شنبه به وقت محلی در نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل و «ساموئل زبوگار» رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل متحد نوشت: جمهوری اسلامی ایران این اقدامات بزدلانه تجاوزکارانه را به شدیدترین شکل ممکن محکوم می‌کند. با توجه به پیامد‌های وخیم این اقدامات بر صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، جمهوری اسلامی ایران از شورای امنیت درخواست می‌کند که اقدامات رژیم اسرائیل را به‌طور قاطع و شدید محکوم کند.

ایروانی تصریح کرد: علاوه بر این، جمهوری اسلامی ایران از شورای امنیت می‌خواهد که نشست اضطراری برای رسیدگی به تجاوزات تروریستی رژیم اسرائیل و جنایات مداوم این رژیم جنگ‌طلب در لبنان و سراسر منطقه برگزار کند.

متن کامل نامه امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، به شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل متحد پیرامون اقدام تروریستی رژیم اسرائیل در ترور شهید سید حسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

عالیجناب.

احتراماً؛ مکاتبه حاضر به‌منظور جلب توجه فوری جنابعالی و اعضای شورای امنیت به اقدامات بی‌رحمانه اخیر علیه لبنان نگاشته شده است. در تاریخ ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴، رژیم اسرائیل با انجام یک اقدام آشکار تروریستی و تجاوزکارانه علیه مناطق مسکونی بیروت، از بمب‌های سنگرشکن هزار پوندی که توسط ایالات متحده تأمین شده بود، برای ترور سید حسن نصرالله، رهبر حزب‌الله و نماد مقاومت در برابر اشغال و تجاوز رژیم اسرائیل در جنوب لبنان، استفاده کرد. این تجاوز وحشیانه منجر به شهادت بسیاری از افراد بی‌گناه، از جمله رهبر حزب‌الله و سردار ایرانی، عباس نیلفروشان شد. این حملات هولناک همچنین بسیاری از غیرنظامیان بی‌گناه را زخمی کرد. این اعمال تجاوزکارانه آشکار، پس از تهاجم وحشیانه این رژیم به لبنان در طول هفته گذشته، تهدیدی جدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی محسوب می‌شود و کل منطقه را به سوی فاجعه‌ای تمام‌عیار سوق می‌دهد.

بیش از یک سال است که رژیم اسرائیل با بی‌کیفرمانیِ تمام مرتکب نسل‌کشی، جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در غزه شده است؛ در حالی که شورای امنیت سازمان ملل به‌دلیل کارشکنی ایالات متحده در اتخاذ تصمیم مؤثر توسط این نهاد، فلج شده است. اکنون این رژیم یاغی در حال گسترش جنگ تجاوزکارانه خود به لبنان است. تردیدی نیست که رژیم اسرائیل با ارتکاب این اقدام تجاوزکارانه و جنایات جنگی، به‌طور آشکار منشور سازمان ملل، حقوق بین‌الملل، از جمله حقوق بین‌الملل بشردوستانه و حقوق بشر بین‌المللی را نقض کرده است. رژیم اسرائیل باید پاسخگو باشد و عواقب جنایات فجیع خود را بپذیرد.

جمهوری اسلامی ایران این اقدامات بزدلانه تجاوزکارانه را به شدیدترین شکل ممکن محکوم می‌کند. با توجه به پیامد‌های وخیم این اقدامات بر صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، جمهوری اسلامی ایران از شورای امنیت درخواست می‌کند که اقدامات رژیم اسرائیل را به‌طور قاطع و شدید محکوم کند. علاوه بر این، جمهوری اسلامی ایران از شورای امنیت می‌خواهد که نشست اضطراری برای رسیدگی به تجاوزات تروریستی رژیم اسرائیل و جنایات مداوم این رژیم جنگ‌طلب در لبنان و سراسر منطقه برگزار نماید.

علاوه بر این، جمهوری اسلامی ایران از شورای امنیت می‌خواهد که اقدامات فوری و قاطع برای متوقف کردن تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل اتخاذ کرده و از کشیده شدن منطقه به جنگی تمام‌عیار جلوگیری کند. شورای امنیت باید رژیم اسرائیل را مجبور کند تا فوراً به اقدامات تجاوزکارانه و جنایات فجیع خود در غزه و لبنان پایان دهد و به قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت سازمان ملل متحد عمل کند.

عالیجناب.

با عنایت به سابقه تاریک رژیم اسرائیل در تجاوزات تروریستی علیه اماکن دیپلماتیک، از جمله حمله هولناک به اماکن دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق، [پایتخت]جمهوری عربی سوریه در تاریخ ۱ آوریل ۲۰۲۴، ایران به‌شدت نسبت به هرگونه حمله به اماکن دیپلماتیک و نمایندگان خود هشدار می‌دهد. هرگونه حمله‌ای که اصول بنیادی مصونیت اماکن دیپلماتیک و کنسولی را نقض کند، غیرقابل‌تحمل خواهد بود. جمهوری اسلامی ایران در دفاع از منافع ملی و امنیتی حیاتی خود، طبق حقوق بین‌الملل، از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد.

موجب امتنان خواهد بود چنانچه مکاتبه حاضر به‌عنوان سند شورای امنیت ثبت و توزیع گردد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.