کد خبر: ۵۲۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۷

شرکت مخابرات، توسعه ICT کشور را سرعت می‌بخشد

مهندس محمد جعفرپور عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در جمع مدیران و روسای مراکز مخابراتی تهران، با اشاره به نقش و جایگاه شرکت مخابرات ایران در ارتقای سطح فناوری اطلاعات کشور، شرکت مخابرات را موجب افزایش سرعت توسعه ICT دانست.
شرکت مخابرات، توسعه ICT کشور را سرعت می‌بخشد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس جعفرپور عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران، چهارشنبه دوم آبان ماه به همراه مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران، معاونان، مشاوران و تعدادی از مدیران کل ستادی در جمع مدیران و روسای مراکز مخابراتی اداره کل منطقه دو تهران حضور یافت.

مهندس جعفرپور در این جلسه، ضمن تشکر از تلاش‌ها و اقدامات مثبت انجام شده در استان تهران، گفت: مخابرات استان تهران سرلوحه و مدل پیشرانه مجموعه مخابرات کشور است و از منظر توسعه و ارائه سرویس به مشتریان باید پیشتاز سایر استان‌ها باشد.

عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران افزود: سطح هدف گذاری و برنامه ریزی توسعه فیبرنوری را باید بالا ببریم و برای جذب و نگهداری تک تک مشتریان، حتی یک مشترک خانگی هم باید تلاش کنیم. همچنین سرعت عمل در اجرای پروژه‌های مخابراتی خیلی مهم است و به همین منظور افزایش تعداد پیمانکاران و تقویت آنها باید در دستور کار قرار گیرد و شرکت‌های پیمانکار نیز با افزایش نیروی انسانی متخصص و تشکیل تیم‌های اجرایی متعدد و آموزش دوره‌های منظم مشتری مداری به کارکنان خود، روند توسعه شبکه فیبرنوری را تسریع نمایند.

وی در ادامه تاکید کرد: توجه به نیازمندی مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است و اگر مخابرات نتواند نیاز ارتباطی مردم را تامین کند، قطعا مشتری برای تامین نیاز خود به سمت رقبا و سایر روش‌ها خواهد رفت؛ لذا جلوگیری از مهاجرت مشتریان و از دست ندادن بازار، نیاز به تلاش و پیگیری شبانه روزی همه مدیران و همکاران دارد؛ بنابراین با تهیه و تدوین یک دستورالعمل ثابت و استاندارد برای رفع موانع و مشکلات موجود در مسیر توسعه شبکه فیبرنوری از لحاظ اجرایی و دسترسی همه شهروندان به اینترنت باکیفیت و سرعت خوب و پشتیبانی مناسب، به مدیران مجتمع‌های تجاری و مسکونی اطمینان دهیم تا برای اجرا و پیشبرد پروژه‌های توسعه فیبر نوری مشارکت و همکاری کنند.

عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران خاطر نشان کرد: پوشش کامل و صددرصدی فیبرنوری در سطح مناطق ۲ و ۸ مخابرات تهران از لحاظ تجاری و درآمدی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و مدیران و روسای مراکز مخابراتی با هدف گذاری و تمرکز در این مناطق و بهره گیری از توان و استعداد مدیریتی، فنی و تجاری همه همکاران و حضور میدانی در مراکز تجاری و مجتمع‌های مسکونی و ساختمان‌های انبوه ساز، نسبت به ایجاد و توسعه کامل شبکه فیبرنوری و تامین نیاز‌های ارتباطی و همچنین حفظ و نگهداری مشتریان اقدام کنند.

مهندس جعفرپور همچنین اذعان داشت: شرکت مخابرات ایران از لحاظ وسعت شبکه، گستردگی کار، منابع انسانی و دارایی ها، بزرگ‌ترین اپراتور منطقه غرب آسیاست و هیچ شرکت یا اپراتوری قابلیت رقابت با شرکت مخابرات ایران را در منطقه ندارد؛ لذا مجموعه مدیران و همکاران در ستاد شرکت و مناطق مخابراتی کشور، باید در جهت توسعه و تقویت برند شرکت، ارتقای اعتماد مشتریان، افزایش درآمد و ارزش سهام شرکت در بازار سرمایه تلاش کنند.

عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در پایان اشاره کرد: در آینده جلساتی با حضور مدیران سایر استان‌ها و مدیران مخابرات استان تهران برای انتقال تجربیات و تسریع در اجرای پروژه‌های توسعه فیبرنوری و بهبود کیفیت سرویس دهی به شهروندان در همه نقاط کشور، برگزار خواهیم کرد.

همچنین در ابتدای جلسه، مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران، ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور مجدد مهندس جعفرپور در مخابرات تهران، گفت: منطقه ۲ مخابرات تهران از لحاظ ارایه خدمات به همراه منطقه ۸ برای ما از اولویت بالایی برخوردار است و هدف گذاری و برنامه ریزی برای بسترسازی و توسعه شبکه و ارایه سرویس FTTH به همه ساکنان این مناطق برای ما اهمیت زیادی دارد.

در ادامه، ولی زاده مدیرکل مخابرات منطقه ۲، گزارشی از موقعیت جغرافیایی، وضعیت موجود شبکه و دایری سرویس‌های مخابراتی در سطح این منطقه ارائه کرد.

همچنین نظری معاون مالی و پشتیبانی مخابرات تهران گزارشی از وضعیت هزینه و درآمد مخابرات منطقه تهران طی شش ماه اول سال جاری و مقایسه آن با زمان مشابه سال قبل بیان کرد و پس از آن متقی معاون تجاری و امور مشتریان، گزارشی از تحلیل داده‌ها در حوزه بازاریابی و فروش سرویس در سطح منطقه تهران ارائه کرد.

بازدید از دو مجتمع مسکونی که به تازگی سرویس فیبرنوری مخابرات تهران در آنها دایر شد، بخش پایانی برنامه مهندس جعفرپور به همراه مهندس ملک جعفریان و سایر مدیران مخابرات تهران بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر