کد خبر: ۵۲۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۵

چکنو بکشید از بانک صادرات ایران تسهیلات جایزه بگیرید

​مشتریان حقیقی دارای دسته چک بانک صادرات ایران با مشارکت در طرح «طنین چکنو مشتریان حقیقی» به قید قرعه تسهیلات ویژه دریافت خواهند کرد.
چکنو بکشید از بانک صادرات ایران تسهیلات جایزه بگیرید

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :بانک صادرات ایران برای تسهیل مبادلات مالی و ترغیب مشتریان به استفاده از چک الکترونیک، طرح «طنین چکنو مشتریان حقیقی» را به مدت یکسال از آغاز پاییز کلید زد که بر اساس آن مشتریان حقیقی دارای حساب جاری با دسته چک فعال یا غیر فعال می‌توانند با فعال‌سازی چکنو (نخستین چک امن دیجیتال نظام بانکی)، صدور چکنو، نقد کردن چکنو از طریق درگاه‌های بانکداری غیرحضوری این بانک به ازای هر برگ چکنو و واگذاری چک‌های سایر بانک‌ها نزد بانک صادرات ایران در بازه یک ساله، امتیاز کسب کرده و از تسهیلات ویژه این طرح برخوردار خواهند شد.

طرح «طنین چکنو مشتریان حقیقی» که از پاییز سال جاری در سه دوره چهارماهه، فعالیت مشتریان در فعال‌سازی، صدور و کارسازی چکنو را رصد خواهد کرد، شرایط اعطای تسهیلات ۱۰۰ میلیون ریالی، ۵۰۰ میلیون ریالی، ۱.۵ میلیارد ریالی و ۳ میلیارد ریالی را در دوره اول، فراهم خواهد آورد.

در دوره‌های چهارماهه دوم این طرح تسهیلات اعطایی در چهار گروه مشتریان به ترتیب به ۱۵۰ میلیون ریال، ۵۵۰ میلیون ریال، یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال و ۴ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

دور سوم این طرح میزان تسهیلات به ۲۰۰ میلیون ریال، ۶۰۰ میلیون ریال، ۲ میلیارد ریال و ۵ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

امتیازات مشتریانی که در هر دوره قرعه‌کشی برنده نشده باشند، برای دوره‌های بعد ذخیره و محاسبه خواهد شد. در پایان این طرح نیز ۴ جایزه نقدی نیز به ترتیب به ارزش ۱۰۰ میلیون ریال، ۵۰۰ میلیون ریال، ۵ میلیارد ریال و ۱۰ میلیارد ریال به قید قرعه به ۴ مشتری بانک اعطا خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟ رابطه ترامپ با ایران احساسی است؟
رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: «من ضرب‌الاجلی تعیین کرده‌ام، اما این ضرب‌الاجل بر اساس احساس من است، نه زمان مشخص. اگر حس کنم دیگر وقتش رسیده، اقدام خواهیم کرد»!
از نوشیدن آب داغ غافل نشوید! از نوشیدن آب داغ غافل نشوید!
نوشیدن آب داغ می‌تواند راه‌حل بسیاری از مشکلات باشد؛ مانند سینوزیت، استرس و کاهش وزن. بسیاری از کسانی که به سلامت‌شان اهمیت می‌دهند، عادت دارند هر روز صبح یا قبل از خواب آب گرم بنوشند. اما نظر علم درباره این عادت چیست؟
افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟! افغانستان اتباع خود را گردن نمی‌گیرد؟!
نادر یار احمدی مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت: مهاجرت امروز به یک پدیده دائمی تبدیل شده است در حالیکه تا قبل از این ما این اعتقاد را نداشتیم.
امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟ امسال سال مار باید مارکشی راه بیندازیم؟
یک متخصص حیات وحش با اشاره به اینکه نام‌گذاری سال‌ها به نام حیوانات، فرصت مناسبی را در سال ۱۴۰۴ برای تاکید بر اهمیت فرهنگی و زیست‌محیطی مار‌ها فراهم کرده است گفت: اگرچه از نظر نمادین، مار‌ها به عنوان نماد شفا شناخته می‌شوند، اما در عمل، برخورد انسان با مار‌ها متفاوت است چرا که ترس از این مار‌های سمی موجب ترس از سایر مار‌ها نیز شده است. این امر باعث می‌شود مار‌ها در معرض خطر قتل عام ناشی از تصور اشتباه از مار‌های سمی قرار بگیرند.
دشت سوسن دشت سوسن
دشت «سوسن»، یکی از جاذبه‌های طبیعی استان خوزستان، در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهرستان ایذه قرار دارد. این منطقه از دو دهستان دشت «سوسن شرقی» با مرکزیت «جنگه» و دشت «سوسن غربی» با مرکزیت «ترشک» تشکیل شده و در مجاورت استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. عبور رودخانه کارون از میان دشت شرایط مناسبی برای گردشگری و فعالیت‌های طبیعت‌گردی فراهم کرده است.
اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش! اگر با هوش مصنوعی سر و کار داری به دنبال نصب این ۱۰ اپلیکیشن باش!
سال ۲۰۲۵، سالی است که هوش مصنوعی همه‌چیز را تغییر می‌دهد. از بهبود بهره‌وری در محیط‌های کاری تا انقلاب در دنیای خلاقیت، این ۱۰ اپلیکیشن هوش مصنوعی با قابلیت‌های نوآورانه، مسیر جدیدی را در زندگی روزمره و حرفه‌ای ما ترسیم خواهند کرد.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر