کد خبر: ۵۲۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۵

چکنو بکشید از بانک صادرات ایران تسهیلات جایزه بگیرید

​مشتریان حقیقی دارای دسته چک بانک صادرات ایران با مشارکت در طرح «طنین چکنو مشتریان حقیقی» به قید قرعه تسهیلات ویژه دریافت خواهند کرد.
چکنو بکشید از بانک صادرات ایران تسهیلات جایزه بگیرید

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :بانک صادرات ایران برای تسهیل مبادلات مالی و ترغیب مشتریان به استفاده از چک الکترونیک، طرح «طنین چکنو مشتریان حقیقی» را به مدت یکسال از آغاز پاییز کلید زد که بر اساس آن مشتریان حقیقی دارای حساب جاری با دسته چک فعال یا غیر فعال می‌توانند با فعال‌سازی چکنو (نخستین چک امن دیجیتال نظام بانکی)، صدور چکنو، نقد کردن چکنو از طریق درگاه‌های بانکداری غیرحضوری این بانک به ازای هر برگ چکنو و واگذاری چک‌های سایر بانک‌ها نزد بانک صادرات ایران در بازه یک ساله، امتیاز کسب کرده و از تسهیلات ویژه این طرح برخوردار خواهند شد.

طرح «طنین چکنو مشتریان حقیقی» که از پاییز سال جاری در سه دوره چهارماهه، فعالیت مشتریان در فعال‌سازی، صدور و کارسازی چکنو را رصد خواهد کرد، شرایط اعطای تسهیلات ۱۰۰ میلیون ریالی، ۵۰۰ میلیون ریالی، ۱.۵ میلیارد ریالی و ۳ میلیارد ریالی را در دوره اول، فراهم خواهد آورد.

در دوره‌های چهارماهه دوم این طرح تسهیلات اعطایی در چهار گروه مشتریان به ترتیب به ۱۵۰ میلیون ریال، ۵۵۰ میلیون ریال، یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال و ۴ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

دور سوم این طرح میزان تسهیلات به ۲۰۰ میلیون ریال، ۶۰۰ میلیون ریال، ۲ میلیارد ریال و ۵ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

امتیازات مشتریانی که در هر دوره قرعه‌کشی برنده نشده باشند، برای دوره‌های بعد ذخیره و محاسبه خواهد شد. در پایان این طرح نیز ۴ جایزه نقدی نیز به ترتیب به ارزش ۱۰۰ میلیون ریال، ۵۰۰ میلیون ریال، ۵ میلیارد ریال و ۱۰ میلیارد ریال به قید قرعه به ۴ مشتری بانک اعطا خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر