کد خبر: ۵۲۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۵

چکنو بکشید از بانک صادرات ایران تسهیلات جایزه بگیرید

​مشتریان حقیقی دارای دسته چک بانک صادرات ایران با مشارکت در طرح «طنین چکنو مشتریان حقیقی» به قید قرعه تسهیلات ویژه دریافت خواهند کرد.
چکنو بکشید از بانک صادرات ایران تسهیلات جایزه بگیرید

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :بانک صادرات ایران برای تسهیل مبادلات مالی و ترغیب مشتریان به استفاده از چک الکترونیک، طرح «طنین چکنو مشتریان حقیقی» را به مدت یکسال از آغاز پاییز کلید زد که بر اساس آن مشتریان حقیقی دارای حساب جاری با دسته چک فعال یا غیر فعال می‌توانند با فعال‌سازی چکنو (نخستین چک امن دیجیتال نظام بانکی)، صدور چکنو، نقد کردن چکنو از طریق درگاه‌های بانکداری غیرحضوری این بانک به ازای هر برگ چکنو و واگذاری چک‌های سایر بانک‌ها نزد بانک صادرات ایران در بازه یک ساله، امتیاز کسب کرده و از تسهیلات ویژه این طرح برخوردار خواهند شد.

طرح «طنین چکنو مشتریان حقیقی» که از پاییز سال جاری در سه دوره چهارماهه، فعالیت مشتریان در فعال‌سازی، صدور و کارسازی چکنو را رصد خواهد کرد، شرایط اعطای تسهیلات ۱۰۰ میلیون ریالی، ۵۰۰ میلیون ریالی، ۱.۵ میلیارد ریالی و ۳ میلیارد ریالی را در دوره اول، فراهم خواهد آورد.

در دوره‌های چهارماهه دوم این طرح تسهیلات اعطایی در چهار گروه مشتریان به ترتیب به ۱۵۰ میلیون ریال، ۵۵۰ میلیون ریال، یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال و ۴ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

دور سوم این طرح میزان تسهیلات به ۲۰۰ میلیون ریال، ۶۰۰ میلیون ریال، ۲ میلیارد ریال و ۵ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

امتیازات مشتریانی که در هر دوره قرعه‌کشی برنده نشده باشند، برای دوره‌های بعد ذخیره و محاسبه خواهد شد. در پایان این طرح نیز ۴ جایزه نقدی نیز به ترتیب به ارزش ۱۰۰ میلیون ریال، ۵۰۰ میلیون ریال، ۵ میلیارد ریال و ۱۰ میلیارد ریال به قید قرعه به ۴ مشتری بانک اعطا خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر