کد خبر: ۵۲۰۶۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱

تمدید مهلت وکالتی نمودن حساب در موسسه اعتباری ملل

مهلت وکالتی نمودن حساب برای خرید خودرو‌های وارداتی در موسسه اعتباری ملل تمدید شد
تمدید مهلت وکالتی نمودن حساب در موسسه اعتباری ملل

به گزارش مخاطب24 به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل:امکان وکالتی نمودن حساب در موسسه اعتباری ملل برای خرید خودرو‌های وارداتی که از روز سه شنبه ۲۴ مهر ماه شروع شده بود تا روز شنبه ۵ آبان ماه تمدید شد.
این گزارش می‌افزاید: مشتریان محترم می‌توانند به صورت حضوری با مراجعه به شعب موسسه اعتباری ملل و یا غیرحضوری از طریق متابانک به نشانی www.metabank۷۲۴.com نسبت به وکالتی نمودن حساب خود نزد موسسه اعتباری ملل برای ثبت درخواست در سامانه یکپارچه عرضه عمومی خودرو‌های وارداتی اقدام نموده و مبلغ ۵ میلیارد ریال را مسدود نمایند.
گفتنی است: موسسه اعتباری ملل در نظر دارد به برندگان طرح مذکور پس از گذشت حداقل ۶۰ روز از تاریخ افتتاح حساب بر اساس میانگین مانده حساب حداکثر تا ۳ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت نماید
متقاضیان محترم برای کسب اطلاعات بیشتر به شعب موسسه در سراسر کشور ویا سایت موسسه به نشانی www.melalbank.ir مراجعه نمایند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر