کد خبر: ۱۰۴۳۹
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۵

برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده موسسه اعتباری ملل (سهامی عام)

برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده موسسه اعتباری ملل (سهامی عام)

برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده موسسه اعتباری ملل (سهامی عام)

به گزارش مخاطب24 به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل:مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده برای سال مالی منتهی به پایان اسفند سال ۱۴۰۰ با حضور ۸۴/ ۸۲ درصد سهامداران، پیرو دعوت قبلی در روز شنبه مورخ ۱۷ دی ماه سال ۱۴۰۱ در محل ساختمان اداره مرکزی موسسه برگزار گردید.

این جلسه که با حضور سهامداران و نمایندگان محترم سازمان بورس اوراق بهادار، بازرس و حسابرس قانونی و اعضای هیئت مدیره موسسه همراه بود، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، انتخاب هیئت رئیسه، رسمیت جلسه توسط ریاست مجمع اعلام و دستور جلسه توسط ایشان قرائت گردید و ابتداً گزارش هیئت مدیره به مجمع و در ادامه گزارش حسابرس و بازرس قانونی قرائت و پس از تبادل نظر، صورت‌های مالی منتهی به پایان سال مالی ۱۴۰۰ به تصویب رسید و شرکت حسابرسی فریوران راهبرد به عنوان بازرس اصلی و شرکت حسابرسی ایران مشهود به عنوان بازرس علی البدل برای سال مالی منتهی به ۱۴۰۱ انتخاب گردیدند، روزنامه دنیای اقتصاد نیز به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی تعیین گردید

روابط عمومی موسسه برای کلیه سهامداران محترم موسسه موفقیت، سلامتی و سربلندی آرزومند است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم عملیات ویژه پلیس برزیل با ۶۴ کشته+ فیلم
پلیس برزیل در بزرگ‌ترین عملیات تاریخ ریودوژانیرو علیه باند تبهکاری «فرمان سرخ» دست‌کم ۶۴ نفر را کشت و ۸۱ مظنون را پس از یک سال تحقیقات بازداشت کرد.
آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت آغاز توزیع کارت آزمون کارآموزی وکالت
سازمان سنجش اعلام کرد کارت ورود به جلسه آزمون کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ از ۱۲ آبان منتشر می‌شود و آزمون در روز ۱۵ آبان در ۳۶ شهرستان برگزار خواهد شد.
تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان تهدید وزیر دفاع پاکستان به افغانستان
وزیر دفاع پاکستان در واکنش تند به اظهارات مقامات کابل گفت، اگر افغانستان نگاه خصمانه‌ای به اسلام‌آباد داشته باشد، با پاسخ قاطع روبه‌رو خواهد شد.
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
فائزه هاشمی به‌دلیل طرح ادعا‌های غیرمستند درباره چگونگی درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تشکیل پرونده قضایی مواجه شده و به دادگاه احضار شده است.
انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم انتقاد پزشکیان از شیوه پرداخت حقوق+ فیلم
رئیس‌جمهور با انتقاد از نظام پرداخت حقوق در کشور گفت که مدیران بالادستی بیشتر به منافع خود توجه دارند و برای کارکنان زیرمجموعه موانع ایجاد می‌کنند.
خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است خروج از لیست سیاه FATF زمان‌بر است
سخنگوی دولت اعلام کرد با وجود تصویب CFT و پالرمو، فرآیند خروج ایران از فهرست سیاه FATF نیازمند زمان و طی مراحل فنی و بین‌المللی است.
آمریکا نیروهایش را از جبهه شرقی ناتو خارج می‌کند آمریکا نیروهایش را از جبهه شرقی ناتو خارج می‌کند
وزارت دفاع رومانی اعلام کرد ایالات متحده قصد دارد بخشی از نیرو‌های خود را از جبهه شرقی ناتو، از جمله پایگاه هوایی این کشور، خارج کند؛ تصمیمی که می‌تواند موازنه امنیتی اروپا را تحت‌تأثیر قرار دهد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر