کد خبر: ۵۲۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم تحویل اولین سری خودرو شاهین پلاس:

تحویل شاهین پلاس سه ماه زودتر از موعد انجام شد

مراسم آغاز تولید انبوه و تحویل اولین سری از خودرو شاهین پلاس به مشتری با حضور مدیرعامل گروه خودرو سازی و جمعی از معاونان و مدیران گروه سایپا برگزار شد.
تحویل شاهین پلاس سه ماه زودتر از موعد انجام شد

مخاطب24:جواد توسلی مهر، مدیرعامل گروه خودرو سازی سایپا در حاشیه مراسم تولید انبوه و تحویل خودرو شاهین پلاس به مشتریان در جمع خبرنگاران گفـت: خودرو شاهین گروه سایپا جزء محصولات باکیفیت بازار است و با توجه به دریافت نظرات مشتریان در خصوص قوای محرکه شاهین، این موضوع در دستورکار متخصصان گروه سایپا قرار گرفت و در حال حاضر شاهد تولید شاهین پلاس با قوای محرکه ME۱۶ با آپشن‌های جدید و ارسال آن به بازار هستیم که مطمئنا باعث افزایش رضایت مشتریان خواهد شد. این محصول دارای آپشن‌های جدیدی همچون صندلی برقی، گرمکن صندلی و ... است و پیش بینی می‌کنیم که باعث افزایش رضایت مندی برای این خودرو باشیم.

وی تصریح کرد: خوشبختانه امروز تولید انبوه شاهین پلاس با ظرفیت تولید ساعتی ۲۰ دستگاه آغاز شده و تحویل آن نیز سه ماه زودتر از موعد انجام شد و تحویل بعدی این محصول نیز قطعا زودتر از موعد خواهد بود.

توسلی مهر در خصوص تعهدات سایر محصولات گروه سایپا گفت: ابتدای امسال حدود ۴۵ هزار دستگاه تعهدات معوق داشتیم که در حال حاضر به ۱۳ هزار دستگاه کاهش یافته و با وجود تمام مشکلات پیچیده‌ای که در صنعت خودرو وجود دارد انجام شده است. کمبود نقدینگی و تحریم‌های بین المللی شرایط را بسیار سخت کرده، با این حال گروه سایپا موفق شد همچون سال گذشته تولید را انجام دهد و تا اواسط آبان ماه از تولید سال قبل عبور خواهیم کرد.

مدیرعامل گروه سایپا در خصوص مشکلات موجود که باعث کاهش تولید شده، افزود: بخش عمده افت تولید به دلیل تصمیماتی است که از طرف متولیان این حوزه انجام شده چراکه تخصیص ارز با مشکل روبرو است و در دو ماه تابستان مشکلات قطعی برق باعث کاهش روند تولید شد. علاوه بر این مشکلات کمبود نقدینگی هم تاثیر زیادی داشته و تولید حدود ۲ درصد نسبت به سال قبل عقب‌تر هستیم، البته تا اواسط آبان ماه از تولید سال گذشته عبور خواهیم کرد و تا پایان سال رشد تولید مناسبی نسبت به سال قبل خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۴۷۵ هزار دستگاه تولید شده و برنامه هدف گزاری شده تولید امسال حدود ۵۶۰ هزار دستگاه است گفت: تا کنون حدود ۲۷۵ هزار دستگاه تولید شده و در مهرماه سال جاری رکورد ماهیانه تولید طی دو سال اخیر با تولید ۴۷ هزار و ۴۳۷ دستگاه شکسته شده است.

توسلی مهر در خصوص تغییر قیمت محصولات گروه سایپا گفت: متاسفانه یکی از مشکلات عمده برای دو خودروساز بزرگ کشور تغییر قیمت در نهاده‌های تولید است که باید به نحوی قیمت تمام شده مواد و قطعات کنترل شود چراکه با شرایط موجود قیمت تمام شده بسیار بالا خواهد بود و خودروسازان محصولات خود را با زیان عرضه می‌کنند و امیدواریم مسولین مربوطه در دولت و مجلس با تصمیم سازی درست به پایداری و شکوفایی صنعت خودرو کشور کمک کنند.

وی با بیان اینکه مجموع نیاز بازار و حوزه صادراتی، حدود ۱.۵ میلیون دستگاه خودرو در سال است، گفت: برنامه گروه سایپا تا سال ۱۴۰۷ تولید ۹۵۰ هزار دستگاه محصول خواهد بود که بخشی از این تعداد در حوزه صادرات است. در خصوص صادرات محصول، بازار‌های صادراتی نیاز به زیرساخت‌های صادراتی دارد تا بتوانیم به کشور‌های منطقه، کشور‌های آفریقایی و کشور‌های امریکای جنوبی محصول صادر کنیم.

مدیرعامل گروه سایپا در خصوص ارائه خدمات در شبکه نمایندگی‌ها گفت: به لحاظ کیفی سایپایدک رتبه اول شرکت ارائه دهنده خدمات خودرویی را از طرف سازمان بیرونی دریافت کرده که دلیل آن افزایش تامین قطعات و کیفیت خدمات در شبکه نمایندگی‌های سایپا است. کمبود قطعات در نمایندگی‌ها در سال جاری به نسبت سال قبل صد درصد کاهش یافته و نتیجه این تامین، ماندگاری کمتر خودرو در نمایندگی‌ها است.

وی در خصوص تولید خودرو نیسان زامیاد در سال جاری گفت: برای این خودرو تا پایان سال مجوز تولید دریافت کرده ایم و بعد از آن محصول جدید جایگزین و به تولید انبوه خواهد رسید و بر اساس پیش بینی تا اردیبهشت ماه سال آینده محصول جدید به بازار عرضه خواهد شد و تولید نیسان زامیاد صرفا برای بازار‌های صادراتی خواهد بود.

توسلی مهر گفت: محصولات جدیدی در دستورکار شرکت‌های گروه سایپا قرار دارد، محصول جدید C۳XR سیتروئن به زودی در سایپاکاشان تولید خواهد شد. همچنین محصولات شرکت سایک که از معتبرترین شرکت‌های خودروساز جهانی است به زودی در پارس خودرو تولید و عرضه خواهد شد. در حوزه خودرو‌های تجاری نیز در شرکت سایپادیزل چندین محصول جدید به تازگی تولید و در هفته گذشته به بازار عرضه شد. در شرکت زامیاد نیز محصولات جدید تجاری، سواری و مسافری طراحی و به زودی رونمایی خواهد شد.

گفتنی است در این مراسم به صورت نمادین به ۱۰ مشتری توسط مدیرعامل گروه سایپا خودرو شاهین پلاس تحویل داده شد.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر