کد خبر: ۵۲۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰

معرفی سامانه خدمات رسان هوشمند و فناور استان قزوین

دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان قزوین گفت: با راه اندازی شرکت قاصدک، خدمات فنآورانه و هوشمند در زمینه‌های گردشگری، خرید بلیت سفرها، ارسال و خرید کالا از داخل و خارج از کشور، سفارش اینترنتی غذا و کالا‌های خوراکی در استان قزوین مهیا شده است.
معرفی سامانه خدمات رسان هوشمند و فناور استان قزوین

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:در همایش هم اندیشی و هم افزایی توسعه اقتصادی دیجیتال در استان قزوین که روز سه شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳با همت مخابرات منطقه قزوین برگزار گردید، علیرضا خدابخش دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان قزوین گفت: در این سازمان کمیسیون‌های متعددی فعال شده که علاقمندان می‌توانند با عضویت در آن از ظرفیت‌های این مجموعه استفاده کنند.

وی بیان کرد: شرکت قاصدک در سال ۸۸ راه اندازی شد و امروز دو دفتر در تهران و قزوین و یک دفتر دراستانبول داریم و زمینه اشتغال ۱۰۷ نفر را در این عرصه فراهم کرده ایم.

خدابخش تصریح کرد: سامانه ارتباطات قاصدک یکی از پروژه‌هایی است که در سال ۹۴ ایجاد شد و سایت «قاصدک ۲۴» برای خرید اینترنتی بلیت قطار، اتوبوس و هواپیما و سفر و خدمات گردشگری است.

وی گفت: این سایت برای ارسال و دریافت و پردازش پیامک کوتاه هم در قزوین پیش بینی شده، اما بسیاری از مردم استان هنوز این سرویس را نمی‌شناسند و با معرفی آن انظتلر داریم در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان بومی از سیستم قاصدک ۲۴ استفاده بیشتری شود.

خدابخش یادآورشد: با سامانه‌ای که طراحی شده شما می‌توانید ضمن ارسال کالا برای خرید مستقیم کالا از کشور ترکیه با این سایت اقدام کنید.

این مدیر خلاق و کارآفرین در ادامه معرفی خدمات شرکت دانش بنیان خود اظهارداشت: «قزوین فود» شبکه دیگری است که برای سفارش اینترنتی غذا، نان، میوه، کالا و خدمات طراحی و فعال شده و در حال حاضر با ۶۰۰ رستوران و فروشگاه قرارداد داریم و خدمت رسانی می‌شود.

وی گفت: سایت قزوین ملک هم برای خرید و فروش و اجاره ملک طراحی شده و در کنار آن سایت «قزوین مارکت» هم در سال ۹۸ افتتاح شد که یک سوپرمارکت اینترنتی است و ۳۵۰۰ قلم کالا دارد و خرید آنلاین و سریع کالا را انجام می‌دهیم.

مدیر شرکت قاصدک بیان کرد: یک پبج اینستاگرام بنام «تهران زوم» هم داریم که برای معرفی جاذبه‌های گردشگری تهران است و یک فروشگاه فیزیکی عرضه کالای دیجیتال هم راه اندازی شده که خدمت رسانی می‌کنیم.

در ادامه احسان کریمیان مدیر عامل شرکت قاصدک در خصوص طراحی و پیاده سازی دیتا سنتر مجازی و استقرار راهکار‌های امنیتی و پشتیبان گیری بر پایه cloud و بررسی و اصلاح زیرساخت شبکه و پایش و نگهداری و تامین سخت افزار و نرم افزار مطالبی بیان کرد.

وی اضافه کرد: سایت «ایران بکاپ دات کام» برای پشتیبان گیری از اطلاعات شما راه اندازی شده و فضای امنی برای اطلاعات شهروندان است و مجموعه ایمن ارتباطات قاصدک نیز در زمینه امنیت فعالیت می‌کند و رویکرد ما در این مجموعه نگاهی نو در عرصه تامین و نگهداری زیرساخت‌های سازمانی است.

کریمیان یادآورشد: تهدیدات همیشه یک گام از ما جلو هستند و مطالعات زیادی شده تا در قالب یک شرکت جدید خدماتی قادر باشیم نیاز مردم را در این عرصه تامین کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر