کد خبر: ۵۱۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲

استمرار جریان سود وبصادر با رشد ۸۱ درصد کارمزد‌ها

​بانک صادرات ایران در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ موفق شده به روند سودسازی خود ادامه دهد و به سود خالص ۷ هزار و ۲۴ میلیارد و ۸۸۳ میلیون ریالی دست یابد که ۸ درصد بیشتر از نیمه نخست سال گذشته برآورد شده است.
استمرار جریان سود وبصادر با رشد ۸۱ درصد کارمزد‌ها

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :سود خالص هر سهم وبصادر در ۶ ماهه ابتدای امسال ۳۳ ریال بوده که رشد ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کرده و نکته مهم اینکه سود عملیاتی هر سهم این بانک از ۱۱ ریال در نیمسال نخست سال گذشته با رشدی ۱۳۵۵ درصدی به ۱۶۰ ریال جهش کرده است.

بانک صادرات ایران با سرمایه ثبت‌شده ۲۱۵ هزار و ۳۵۳ میلیارد و ۹۷۲ میلیون ریالی، در حالی که تحت تاثیر سیاست کنترل نرخ تورم بانک مرکزی مانند همه بانک‌ها با رشد هزینه سود سپرده‌ها مواجه شده، اما درآمد مشاع بانک از محل سود تسهیلات پرداختی، سپرده‌گذاری و اوراق بدهی در نیمسال نخست امسال رشد ۵۶ درصدی در برابر نرخ رشد ۶۳ درصدی هزینه عملیاتی تجربه کرد.

بر این اساس، وبصادر در ۶ ماهه ابتدای امسال با تراز عملیاتی مثبت در جذب منابع و تخصیص اعتبارات به مشتریان کار خود را ادامه داد و به درآمد مشاع ۱۴۲ هزار و ۸۴۷ میلیارد و ۸۵۷ میلیون ریال از محل سود تسهیلات و سپرده‌گذاری دست یافت که ۴۲ درصد بیشتر از نیمه نخست سال گذشته بوده است.

موفقیت بانک صادرات ایران در بازار کارمزد

این گزارش می‌افزاید: خالص کارمزد بانک صادرات ایران به عنوان یک منبع درآمد اختصاصی بانک و پایدار در ۶ ماهه نخست سال جاری با رشد قابل توجه ۸۱ درصدی مواجه شده و بالغ بر ۴۵ هزار و ۳۸۶ میلیارد و ۱۱۸ میلیون ریال به درآمد‌های وبصادر افزوده است. انتظار می‌رود با بهبود روند شاخص بازار سهام در نیمه دوم سال، روند بازده سرمایه‌گذاری بانک صادرات ایران نیز تقویت شود. هرچند که با وجود کاهش ۳۸ درصدی سود خالص بانک از محل سرمایه‌گذاری‌ها، سرانجام وبصادر همچنان در حوزه سرمایه‌گذاری روند مثبتی را تجربه می‌کند و در نیمسال نخست امسال به درآمدی بالغ بر ۳۱ هزار و ۹۷۹ میلیارد و ۱۸۱ میلیون ریال دست یافته است.

رشد یک پله‌ای در بازار پول

بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های بزرگ بورسی ایران تصمیم دارد تا با افزایش سودآوری و بهبود نسبت کفایت سرمایه، سهم خود از بازار پول را افزایش داده و با تغییر در ترکیب منابع سپرده‌ها، قیمت تمام‌شده پول را کاهش دهد. از دیگر برنامه‌های بانک می‌توان به تلاش برای کاهش سهم مطالبات غیرجاری و افزایش کیفیت خدمات و تنوع محصولات، به ویژه در حوزه بانکداری دیجیتال، اشاره کرد که ثمره آن بهبود سطح خدمات به مشتریان و تضمین روند سودآوری بانک برای سهامداران خواهد بود. رشد منابع جذب‌شده وبصادر در سال ۱۴۰۲ که نتیجه اعتماد مردم و وفاداری مشتریان به اجرای طرح‌های بانک، به ویژه در نیمه دوم سال بود، باعث شد تا مانده سپرده‌ها نزد بانک رشد قابل توجهی را تجربه کند. این امر باعث شد تا بانک صادرات ایران با یک پله صعود در رتبه چهارم نظام بانکی از حیث منابع قرار گیرد و سهم بانک از بازار پول از ۸.۶ درصد سال ۱۴۰۰ به ۹ درصد در حال حاضر افزایش یابد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.