کد خبر: ۵۱۹۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸
در ۶ ماهه ابتدای سال حاصل شد:

درآمد ۴۷۲.۰۰۰ میلیارد ریالی بانک صادرات ایران از محل چهار سرفصل درآمدی

​بانک صادرات ایران از محل چهار سرفصل درآمدی خود در نیمه اول امسال، ۴۷۲.۴۵۸ میلیارد ریال درآمد در حساب‌های خود منظور کرد.
درآمد ۴۷۲.۰۰۰ میلیارد ریالی بانک صادرات ایران از محل چهار سرفصل درآمدی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :بانک صادرات ایران که با نماد «وبصادر» و سرمایه ثبتی ۲۱۵.۳۵۴ میلیارد ریال از نماد‌های بانکی پربیننده بازار سرمایه کشور محسوب می‌شود، در ۶ ماهه ابتدای امسال از محل اعطای تسهیلات ۳۷۳.۱۴۵ میلیارد ریال، از محل اوراق بدهی ۱۶.۵۷۹ میلیارد ریال، از محل سرمایه‌گذاری ۳۱.۹۷۹ میلیارد ریال و از محل دریافت کارمزد خدمات بانکی، ۵۰.۷۵۵ میلیارد ریال درآمد به دست آورده است.

بر اساس این گزارش، در بین سرفصل‌های تسهیلاتی، سرفصل مرابحه با تولید ۱۳۳.۲۸۴ میلیارد ریال درآمد، خرید دین با تولید ۸۰.۹۱۳ میلیارد ریال درآمد و فروش اقساطی با تولید ۴۲.۷۶۰ میلیارد ریال درآمد، در جایگاه‌های اول تا سوم بالاترین سرفصل‌های تسهیلاتی درآمدزای بانک صادرات ایران قرار گرفته‌اند.

بر این اساس، مانده تسهیلات اعطایی پایان دوره وبصادر در پایان شهریورماه امسال، ۶.۶۵۳.۶۱۸ میلیارد ریال گزارش شده است.

در همین حال، بانک صادرات ایران مانده سپرده‌های سرمایه‌گذاری‌اش را نیز در پایان دو فصل ابتدایی سال جاری، ۸.۲۰۳.۷۳۸ میلیارد ریال اعلام کرده است.

این گزارش حاکی است، در بین سپرده‌های سرمایه‌گذاری وبصادر، سپرده‌های سه ساله با مبلغ ۱.۷۶۹.۶۹۱ میلیارد ریال، جاری ریالی با مبلغ ۱.۷۶۱.۹۷۳ میلیارد ریال و کوتاه‌مدت با مبلغ ۱.۵۸۷.۵۱۴ میلیارد ریال بالاترین مانده‌ها را در پایان تابستان امسال از آن خود کرده‌اند.

بانک صادرات ایران به سپرده‌های سرمایه‌گذاری نزد خود در یک ماهه شهریورماه ۱۴۰۳ مبلغی حدود ۶۱.۲۳۹ میلیارد ریال و در کل ۶ ماهه مبلغی بیش از ۳۳۵.۳۷۲ میلیارد ریال سود پرداخت کرده است. ​

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر