کد خبر: ۵۱۹۸۸
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷

دستمزد سرمربی خارجی استقلال را رسانه آفریقایی فاش کرد

مبلغ دستمزدی که قرار است پیتسو موسیمانه در باشگاه استقبال دریافت کند از سوی رسانه‌های آفریقایی فاش شد.
دستمزد سرمربی خارجی استقلال را رسانه آفریقایی فاش کرد

مخاطب۲۴- مدیران باشگاه استقلال هفته گذشته اعلام کردند که با موسیمانه برای قبول هدایت این تیم به توافق رسیدند و او آماده است تا روی نیمکت هفتمین تیمش در عرض دوازده سال گذشته بنشیند و امیدوار است که عملکرد خوبی در استقلال داشته باشد.

او پیش از این سابقه مربیگری در تیم‌هایی، چون الاهلی، الوحده و اب‌ها را داشت و تا حدی به فوتبال خاورمیانه هم آشناست و حالا بر اساس اطلاعاتی که از سوی Soccer Laduma منتشر شده، این مربی اهل آفریقای جنوبی قرار است حدودا دستمزدی به ارزش ۸۵۵ هزار دلار به صورت سالانه دریافت کند و به این ترتیب دستمزد ماهانه او حدودا ۷۲ هزار دلار خواهد بود. همچنین بند پاداش‌هایی در قرارداد او گنجانده شده است که مجموعا ۱۵۰ هزار دلار است

موسیمانه در گفتگو با iDiski Times اشتیاقش برای این چالش جدید را ابراز کرد: «استقلال یکی از غول‌های حاضر در کشور‌های حوزه خلیج فارس است که تاریخچه‌ای غنی دارد. آنها دو ستاره مربوط به قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا روی لوگوی پیراهن‌شان دارند که نشانگر جایگاه این باشگاه است.

آنها آخرین بار در سال ۲۰۲۲ قهرمان شدند و مشخص است که هواداران این تیم مشتاق یک موفقیت دیگر هستند. راهی که پیش‌رو داریم پر از چالش است، اما ما افتخار این را داریم که هدایت یک باشگاه را برای بازسازی آن بر عهده داشته باشیم. من مراتب قدردانی‌ام را نسبت به مدیریت این باشگاه به خاطر اعتماد به ما برای داشتن این مسئولیت ابراز می‌کنم. ما آماده هستیم که آستین‌هایمان را بالا بزنیم و کار را شروع کنیم.»

بیشتر بخوانید

استقلال در حال حاضر در جایگاه یازدهم جدول رده‌بندی رقابت‌های لیگ برتر ایران قرار دارد و هشت امتیاز از هفت بازی به دست آورده است. آنها فصل گذشته عنوان نایب قهرمانی را کسب کردند و تنها با یک امتیاز کمتر از پرسپولیس که قهرمان شد در رده دوم ایستادند. این تیم همچنین رکورد درخشان ۹ قهرمانی در لیگ ایران و هفت قهرمانی در جام حذفی را در اختیار دارد.

برچسب ها: باشگاه استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر