کد خبر: ۵۱۹۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹

تشویق رانندگان قانونمند

سردار حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، از اجرای طرح‌های جدیدی برای تشویق رانندگان قانونمند خبر داد.
پلیس راهور فراجا گفت: رانندگان قانونمند در طرح‌های جدید پلیس، تشویق می‌شوند.

سردار سیدتیمور حسینی با اشاره به رتبه‌بندی رانندگان، گفت: در بررسی های پلیس مشخص شد که برخی رانندگان بسیار قانونمند و ایمن رانندگی می کنند و تعداد کمی از رانندگان تخلفات سنگین انجام می دهند.

وی افزود: تکلیف ما با رانندگان متخلف مشخص است و طرح های برخوردی و اعمال قانون با آنها صورت می گیرد. اما ما قصد داریم طرح های جدیدی را ایجاد کنیم.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: طرح های جدید ما برای تشویق رانندگان قانونمند خواهد بود. به این صورت که این افراد نیز حس ارزشمندی داشته باشند و بیشتر و ایمن تر رانندگی کنند.

حسینی گفت: موضوع رتبه‌بندی رانندگان یکی از طرح های تشویقی ماست که بر اساس رفتاری که رانندگان از خود بروز می‌دهند و براساس شاخص‌های مبتنی بر قوانین این رتبه‌بندی انجام می‌شود و نهایتا رانندگانی که موفق به کسب رتبه یک، دو و سه شده‌اند از امتیازات بسیار ویژه‌ای باید برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید

وی افزود: برای مثال راننده‌ای که رتبه یک را دریافت کرده هنگام اخذ انواع بیمه‌ها باید با کسی که رتبه ندارد اختلاف بسیار زیادی داشته باشد و این مورد باید در عوارض، مالیات و... نیز دیده شود. هنگامی که فردی ببیند با انجام رفتار درست ترافیکی می‌تواند چنین امتیازاتی را دریافت می‌کند و اختلاف افراد قانونمند و قانون‌گریز بسیار زیاد می‌شود قطعا در روند اصلاح رفتار ترافیکی قرار خواهیم گرفت. انشالله پس از پایان مطالعات و اجرای آزمایشی این طرح، جزئیات بیشتری نیز منتشر می شود.

رئیس پلیس راهور فراجا در خاتمه با اشاره به کاربران ترافیکی که بی تفاوت هستند؛ اظهار کرد: امیدواریم با اجرای این طرح های تشویقی، رانندگان بی تفاوت نیز به سمت رعایت هرچه بیشتر قوانین راهنمایی و رانندگی تشویق شوند.

 
برچسب ها: پلیس راهور فراجا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر