کد خبر: ۵۱۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸

پیام تبریک مدیرعامل بیمه کوثر به مناسبت چهاردهمین سالروز تأسیس شرکت

دکتر آقادادی مدیرعامل بیمه کوثر به مناسبت چهاردهمین سالروز تأسیس شرکت، پیام تبریکی خطاب به همکاران، شبکه فروش، بیمه‌گزاران و ذی‌نفعان منتشر کرد.
پیام تبریک مدیرعامل بیمه کوثر به مناسبت چهاردهمین سالروز تأسیس شرکت

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط‌عمومی بیمه کوثر:مدیرعامل بیمه کوثر فرا رسیدن ۲۷ مهرماه سالروز تأسیس این شرکت را تبریک گفت و از همدلی و همراهی سرمایه‌های انسانی در تداوم خدمت و خاطره سازی برای مشتریان تقدیر کرد.

با نام و یاد خدا و به مدد نامی نام کوثر به چهاردهمین فصل رویش نور بیمه کوثر قدم نهاده و میلادی را جشن میگیریم از جوانه‌های تلاش و کوشش که ریشه‌های آن استوار است به رضایت ذینفعان و با امید به فردا‌های روشن‌تر، قدرتمندتر و با انگیزه‌تر از هر زمان، عزم راسخ خود را برای رسیدن به اهداف عالی شرکت بالاخص رضایتمندی ذینفعان به منصه ظهور می‌گذاریم.
خانواده بیمه کوثر با همدلی و همراهی همکاران و شبکه فروش ارزشمند خود توانست در سالی که گذشت لوحی زرین و درخشان از عملکرد خود را به یادگار بگذارد و برگی از دفتر افتخارات بیمه کوثر ورق خورد. بر خود می‌بالیم که کوثری هستیم و در فضای معطر به گل‌های یاس و زیر سایه چتر نام ارزشی کوثر می‌کوشیم با همت مضاعف و رفتار و اخلاق حرفه ای، تجربه و خاطره‌ای نیکو از کوثر بر جای گذاریم.
به همین مناسبت فرخنده، به عنوان عضو کوچکی از خانواده معظم کوثر، از همه عزیزانی که در رشد و بالندگی و سربلندی کوثر نقش داشته و دارند، قدردانی می‌کنم و از خداوند متعال حرکت در مسیر عزت و سربلندی هرچه بیشتر بیمه کوثر و خیرکثیر آن را برای همه هموطنان مسئلت دارم.

برچسب ها: بیمه کوثر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر