کد خبر: ۵۱۷۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸

چرا بسته‌های اینترنتی زود تمام می‌شوند؟

«سید محمد امامی» سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات درباره اینکه چرا تجربه کاربران در برخی موارد حاکی از این است که اینترنت آنان زودتر تمام می‌شود، گفت: ممکن است در گوشی تلفن همراه نرم‌افزاری در حال به‌روزرسانی دستی یا خودکار باشد که کاربر از آن اطلاعی ندارد، یا شرایطی باشد که کاربر نرم‌افزار پرمصرفی را روشن کند؛ همه این موارد حتی با خاموش بودن صفحه تلفن همراه منجر به افزایش مصرف اینترنت می‌شود.
چرا بسته‌های اینترنتی زود تمام می‌شوند؟

مخاطب ۲۴- سرپرست معاونت امور پُستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات درباره وضعیت بررسی واقعی بودن بسته‌های اینترنت، گفت: این بررسی در حال انجام است و تاکنون نتایج حاصله تخلفی از سوی اپراتورها را نشان نداده است؛ هرچند اگر در هر مرحله تخلفی مشاهده کنیم با اپراتور برخورد خواهیم کرد.   پیشتر «سید ستار هاشمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده بود: گلایه برخی از کاربران درباره واقعی بودن حجم بسته‌های اینترنت و تمام شدن آنها بیش از موعد، در دست بررسی کارگروهی در سازمان تنظیم مقررات است و نتیجه آن به مردم اعلام می‌شود.

گلایه از این مساله البته به امروز برنمی‌گردد و از زمانی که استفاده از فیلترشکن‌ها به زیست در فضای مجازی باز شد و حجم استفاده از اینترنت را چند برابر کرد، این گلایه مطرح است. در کنار این مساله به‌روز رسانی اپلیکیشن‌های متعدد در تلفن همراه نیز می‌تواند منجر به استفاده بیشتر حجم اینترنت باشد که گلایه و سوال کاربران را به دنبال دارد.

در همین زمینه، «سید محمد امامی» سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات گفت: مطابق دستور وزیر ارتباطات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، یک تیم فنی را در ستاد و مناطق خود سازماندهی کرده تا با همراهی افراد فنی در حوزه نظارت با تمرکز بر حفاظت از حقوق مصرف‌کننده، این مورد را مجدد بررسی کنند.

بیشتر بخوانید


وی افزود: طبق رویه‌های سابق در بخش نظارت، این موضوعات رصد و پیگیری می‌شد و هر شکایتی در این حوزه باشد را پاسخ خواهیم داد؛ اما با توجه به تاکید وزیر ارتباطات و مواردی که به وی منتقل شده بود، مساله میزان مصرف اینترنت کاربران با اولویت بیشتر در دستور کار قرار گرفته است تا نتیجه بگیریم که این مصرف واقعی است یا خیر؟

سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات تصریح‌کرد: این بررسی در حوزه اینترنت ثابت و سیار در حال انجام است و نتایج بررسی تا کنون حاکی از این نبوده که اپراتور‌ها در این مساله تخلفی را انجام داده‌اند. اگر در هر مرحله از بررسی به این نتیجه برسیم که تخلفی انجام شده است، حتما برخورد خواهیم کرد و مطابق مواردی که در پروانه‌های فعالیت اپراتور‌ها وجود دارد، اخطار و جریمه را در نظر می‌گیریم.



امامی درباره اینکه چرا تجربه کاربران در برخی موارد حاکی از این است که اینترنت آنان زودتر تمام می‌شود، گفت: ممکن است در گوشی تلفن همراه نرم‌افزاری در حال به‌روزرسانی دستی یا خودکار باشد که کاربر از آن اطلاعی ندارد، یا شرایطی باشد که کاربر نرم‌افزار پرمصرفی را روشن کند؛ همه این موارد حتی با خاموش بودن صفحه تلفن همراه منجر به افزایش مصرف اینترنت می‌شود.

وی ادامه‌داد: تعرفه ترافیک داخلی و بین‌المللی با یکدیگر متفاوت است. در زمان استفاده از اپلیکیشن‌های بومی این تفاوت به یک سوم و یک دوم می‌رسد و اگر کسی به هر دلیلی از ابزار‌های دیگر که تعرفه اینترنت آنها بالاتر است استفاده کند همه حجم او بین‌الملل حساب می‌شود. عوامل مختلفی می‌تواند بر تجربه کاربری تاثیرگذار باشد. حساسیتی که وزیر ارتباطات بر این موضوع دارد بررسی واقعی بودن میزان مصرف اینترنت است.



این مسئول خاطرنشان‌کرد: در گذشته به اپراتور‌ها اعلام کرده‌ایم که در بخش فنی خود شاخص‌هایی برای ارزیابی میزان مصرف کاربران توسعه دهند. بررسی وضعیت میزان مصرف اینترنت در بستر هر کدام از اپراتور‌ها به وسیله اپلیکیشن و سایتی که دارند، قابل رصد است و کاربران می‌توانند با مراجعه به آن اپلیکیشن‌ها میزان مصرف خود را مدیریت کرده و ببینند میزان حجمی که خریداری کرده‌اند به چه شکلی استفاده شده است. تجهیزاتی که در داخل شبکه اپراتور‌ها وجود دارد حجم بسته‌ها را از نظر فنی و با یک استاندارد مشخص محاسبه می‌کنند.

سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات تاکید کرد: شمارنده‌هایی که حجم بسته‌ها را در اپراتور‌ها محاسبه می‌کند، استاندارد مورد تایید وندور‌های معروف دنیا (تامین کننده) را دارد و چیزی نیست که قابل دستکاری باشد. وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز اصرار دارد که کاربران هر بسته‌ای که خریداری کرده‌اند را دریافت کنند و میزان مصرف‌شان واقعی باشد.

وی در پایان گفت: کاربران هر شکایتی که در حوزه ارتباطات دارند را ابتدا از خود اپراتور و در مرحله بعد از طریق سامانه ۱۹۵ مطرح و پیگیری کنند.

برچسب ها: بسته اینترنت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
هدف قرار گرفتن میدان تجریش توسط موشک اسرائیلی هدف قرار گرفتن میدان تجریش توسط موشک اسرائیلی
در روز‌های گذشته ویدیویی از حمله اسرائیل و اصابت موشک به میدان تجریش در روز یکشنبه ۲۵ خرداد در رسانه‌ها منتشر شده است.
راه‌های درمان معده درد عصبی راه‌های درمان معده درد عصبی
با انتخاب مواد غذایی مناسب، می‌توانید علائم معده درد عصبی ناشی از استرس و اضطراب را کاهش دهید و به بهبود کیفیت زندگی خود کمک کنید. در این مطلب ۷ ماده غذایی موثر برای آرامش معده معرفی شده است.
دو آخوند به جان هم افتاده‌اند؟! دو آخوند به جان هم افتاده‌اند؟!
تولیت مسجد جامع یا مجتمع بزرگ امیرالمؤمنین در غرب تهران گفت: «نمی دانم درست است یا نه، اما شنیده‌ام به این آقایان گفته‌اند بروید جلو "بروید جلو تا محراب". امیدوارم آقای خاموشی این نقل قول‌ها و ادعا‌ها را تکذیب کند. کار به جایی رسیده که اینترنشنال می‌گفت دو آخوند به جان هم افتاده‌اند. (اشرفی اصفهانی و پناهیان). یعنی رفتارشان باعث سوء استفاده آنها شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر