کد خبر: ۵۱۵۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۱

آیلان ماسک پوتین را تهدید کرد

ایلان ماسک ۵۰ ساله که زاده آفریقای جنوبی است، پیش‌تر حمایت خود را از کی‌یف نشان داده بود.
آیلان ماسک پوتین را تهدید کرد

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از اقتصادنیوز، روز دوشنبه، ۱۴ مارس، ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، را به نبردی تن به تن بر سر اوکراین فراخواند.

 

آیلان ماسک پوتین را تهدید کرد

 


بیشتر بخوانید: آمریکا به روسیه هم مانند ایران التماس می‌کند



به گزارش فرانس ۲۴، این کار‌آفرین میلیاردر که بنیانگذار شرکت هوافضای اسپیس ایکس است، از رهبر روسیه خواست به جای آن که سربازانش را به جنگ در آن سوی مرز‌ها بفرستد، خود پا به صحنه نبرد بگذارد.

 


او با مخاطب قرار دادن صفحه رسمی انگلیسی ولادیمیر پوتین، نوشت: «من بدین وسیله ولادیمیر پوتین را به مبارزه‌ای تن به تن دعوت می‌کنم.» و به روسی افزود: «آیا این مبارزه را می‌پذیرید؟»

او در پاسخ به یکی از ۷۷ میلیون دنبال کننده‌اش در توییتر درباره آن که چقدر جدی است، نوشت: «کاملا جدی»، و افزود: «اگر پوتین می‌توانست به راحتی غرب را تحقیر کند، این دعوت به مبارزه را می‌پذیرفت. اما نمی‌تواند.»

کرملین تاکنون هیچ واکنشی به این توییت ایلان ماسک نشان نداده است.

ایلان ماسک ۵۰ ساله که زاده آفریقای جنوبی است، پیش‌تر حمایت خود را از کی‌یف نشان داده بود. او همچنین به درخواست کی‌یف برای فعال کردن سرویس اینترنتی ماهواره‌ای استارلینک در اوکراین و ارسال تجهیزات برای اتصال در مناطقی که ارتش روسیه به آن‌ها حمله کرده است، پاسخ مثبت داد.

ایلان ماسک در توییتر بسیار فعال است. در ماه فوریه و زمانی که تنظیم‌گر بازار سهام ایالات متحده، او و شرکت تسلا را جریمه و محدود کرد، آن نهاد را به نقض آزادی بیان خود متهم کرد.

آقای ماسک که علاقه زیادی به ابراز وجود در فضای رسانه‌ای دارد، در پیامی نیز از معترضان کانادایی که مخالف محدودیت‌های کرونایی دولت بودند، حمایت کرد و جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا، را با آدولف هیتلر مقایسه کرد، اما کمی بعد آن را حذف کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است ترامپ: گام بعدی ما صلح با ایران و برقراری آرامش در خاورمیانه است
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ اعلام کرد در صورت بازگشت به کاخ سفید، برنامه بعدی دولتش تحقق صلح با ایران و برقراری آرامش پایدار در خاورمیانه خواهد بود.
هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم هواپیمای ترامپ در فلسطین اشغالی فرود آمد+ فیلم
هواپیمای رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، دقایقی پیش در فلسطین اشغالی فرود آمد؛ این سفر در ادامه تحرکات اخیر واشنگتن برای پیگیری روند آزادی گروگان‌ها و بررسی اوضاع منطقه انجام می‌شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر