کد خبر: ۵۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲

علی دایی تعطیلی تولیدی پوشاک اش را تکذیب کرد

در حالی که علی دایی پنج سال قبل تولیدی پوشاک خود را تعطیل کرده تا با برندی جدید به این عرصه بیاید، روز گذشته به اشتباه خبر تعطیلی تولیدی پوشاک علی دایی به دلیل بدهی مالیاتی منتشر شد!
علی دایی تعطیلی تولیدی پوشاک اش را تکذیب کرد

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از طرفداری، روز گذشته خبرگزاری صدا و سیما با انتشار متن کوتاهی از تعطیلی تولیدی پوشاک علی دایی خبر داد و مدعی شد در حاشیه مراسم تقدیر از تولید کنندگان پوشاک ورزشی، این خبر اعلام شده و این موضوع را به بدهی مالیاتی دایی ربط داد در حالی که سالهاست اداره مالیات در پایان هر سال از علی دایی به عنوان شهروند نمونه در پرداخت به موقع مالیات نام می‌برد. اصل ماجرا این است که علی دایی پنج سال قبل این تولیدی را تعطیل کرد و این تعطیلی هیچ ارتباطی به مالیات ندارد.

 

علی دایی عطیلی تولیدی پوشاک اش را تکذیب کرد

 


بیشتر بخوانید: تعطیلی تولیدی علی دایی



علی دایی در همین خصوص گفت: تولیدی پوشاک را پنج سال قبل تنها به این دلیل که در یک مکان تجاری، تولیدی پوشاک انجام می‌دادیم و از لحاظ اقتصادی انجام کار تولیدی در ملکی که کاربری تجاری دارد، به صرفه نیست، تعطیل کردم. نه بدهی مالیاتی داشتم و نه به شخص حقیقی یا حقوقی ریالی بدهکار بودم. در آن مقطع به همین دلیلی که گفتم و به واسطه فعالیت‌های دیگرم، تولیدی را تعطیل کردم و موضوع بدهی مالیاتی را تکذیب می‌کنم.

علی دایی تاکید کرد: اتفاقا در حال ارائه محصول جدیدی به بازار هستم تا آن را با کیفیتی به مراتب بهتر و بالاتر از برند قبلی به بازار عرضه می‌کنم. این برند جدید که از لحاظ کیفیت قابل قیاس با برند‌های معتبر جهانی است، بعد از عید نوروز به بازار می‌آید و برایم جالب است که در آستانه عرضه این برند، بحث تعطیلی پوشاک علی دایی آن هم به دلیل بدهی مالیاتی مطرح می‌شود. مطمئن باشید این یک دروغ بزرگ است و من برند قبلی پوشاکم را خودم پنج سال قبل تعطیل کردم و هرگز بدهی مالیاتی نداشتم. به این دروغ‌ها توجه نکنید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر