کد خبر: ۵۱۲۲۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۸
وزیر ارتباطات در پاسخ به ایرنا مطرح کرد:

دستور رئیس‌جمهور برای بررسی وضعیت اینترنت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در جلسه شورای عالی فضای مجازی رئیس جمهور دستور بررسی وضعیت کلی اینترنت را صادر کرد. در این جلسه علاوه بر موضوع رفع فیلتر، درباره ساماندهی فیلترشکن‌ها که منجر به آلودگی در اینترنت می‌شود نیز صحبت شد.
دستور رئیس‌جمهور برای بررسی وضعیت اینترنت

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:«ستار هاشمی» در حاشیه آیین افتتاح هفته جهانی فضا در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار اقتصادی ایرنا درباره جلسه شورای عالی فضای مجازی افزود: در این جلسه رئیس جمهور اعلام کرد از وضعیت اینترنت ارزیابی جامعی انجام و گزارش شود، اما بحث مربوط به ساماندهی فیلترشکن‌ها بیش از بقیه موارد منعکس شد.

وی افزود: در این جلسه علاوه بر بررسی‌های مربوط به رفع فیلترینگ، درباره ساماندهی فیلترشکن‌ها که منجر به بروز مشکل و آلودگی در شبکه ملی اطلاعات می‌شود نیز صحبت‌هایی انجام شد.

هاشمی خاطرنشان‌کرد: بر این اساس، وضعیت موجود اینترنت و آلودگی‌هایی که در شبکه ملی اطلاعات وجود دارد باید بررسی شده و گزارش شود.

هاشمی درباره تکلیف این وزارتخانه مبنی بر «داده‌ها» و هوش مصنوعی گفت: تکلیف وزارت ارتباطات در این خصوص قانون اطلاعات داده‌های ملی است که دستگاه‌ها را مکلف کرده تا داده‌های خود را برای شکل‌گیری دولت هوشمند و دولت الکترونیک در اختیار دستگاه مربوطه قرار دهند؛ این اتفاق رخ داده، اما به دلایل مختلف با کندی مواجه شده است، اکنون برنامه سرعت گرفتن این فرایند مهم را در وزارت ارتباطات در دستور کار داریم و این داده‌ها مربوط به مردم است و با حفظ محرمانگی و حریم خصوصی آنها باید برای تسهیل و تسریع امور در اختیار خودشان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه موضوع مهمی در تحقق دولت هوشمند وجود دارد که باید به آن توجه ویژه کرد، گفت: حفظ محرمانگی مهم است، داده‌هایی که در سامانه‌ها، سکو‌های حاکمیتی و سایت‌های بخش خصوصی وجود دارد، باید با حفظ محرمانگی مورد استفاده قرار گیرد، پیش‌نویس این قانون در قالب یک لایحه در وزارت ارتباطات و با همکاری دستگاه‌های مختلف تهیه شده و در صحن دولت در حال بررسی نهایی است.

وزیر ارتباطات در خصوص دسترسی خانواده‌ها به فیبر نوری تا پایان سال، گفت: در زمینه فیبر نوری دو مفهوم مجزا در حوزه‌های پوشش و اقتصاد داریم که در برخی اوقات این دو مفهوم با یکدیگر تلفیق می‌شوند، قانون ایجاد ۲۰ میلیون پوشش برای خانوار‌ها تا پایان سال تکلیف کرده است که این به معنای اتصال خانوار‌ها به فیبر نوری نیست، اتصال زمانی برقرار می‌شود که درخواست از سمت خانوار به اپراتور داده شود.

هاشمی گفت: مباحث اقتصادی، فرهنگی و آموزشی در فضای مجازی، مطرح و به نوعی فضای زندگی در آن حاکم است، بنابراین از همه ذینفعان خواسته شده بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص اینکه باید حکمرانی قانونمند داشته باشیم، در حوزه‌های مختلف برنامه‌ای ترسیم و با محوریت مرکز ملی فضای مجازی تجمیع و نهایی شود، این طرح پس از تدوین نهایی در شورای عالی فضای مجازی ارائه و تصمیم نهایی برای آن گرفته خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر
استیضاح وزیر راه و شهرسازی بیش از آنکه تلاشی برای ارزیابی عملکرد و بهبود امور باشد، پروژه‌ای سیاسی با هدف تحت فشار قرار دادن دولت پزشکیان، آن هم در بزنگاهی حساس، و شاید تسویه حساب با تنها وزیر زن کابینه است.
حمید فرخ نژاد مرد بود حمید فرخ نژاد مرد بود
سامان صفاری گفت: :خیلی دلم برای حمید فرخ نژاد تنگ شده
با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید
یکی از شگفتی‌های تاریخ معاصر ایران، علی پاتریک پهلوی است، علی پاتریک پهلوی (زاده ۱ سپتامبر ۱۹۴۷، پاریس) فرزند علیرضا پهلوی، برادر محمدرضا شاه پهلوی، و کریستیان شولوسکی، زنی فرانسوی-لهستانی‌تبار است.
ثروت کاسبان فیلترینگ ثروت کاسبان فیلترینگ
طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در سال ۱۴۰۲، بیش از ۷۰ درصد کاربران ایرانی برای دسترسی به پلتفرم‌های مسدودشده از انواع وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند. این آمار نشان‌دهنده نیاز مردم به دسترسی آزاد به اطلاعات و خدمات آنلاین است.
ایران آمادگی بازسازی لبنان را دارد ایران آمادگی بازسازی لبنان را دارد
وزیر امور خارجه گفت: در خصوص بازسازی لبنان شرکت‌های ایرانی آمادگی دارند مشارکت داشته باشند و اگر دولت لبنان علاقمند باشد از طریق دولت لبنان انجام خواهد شد.
صادق:تامین مسکن برای محرومان مورد تاکید رئیس‌جمهور است صادق:تامین مسکن برای محرومان مورد تاکید رئیس‌جمهور است
وزیر راه و شهرسازی گفت: تامین مسکن برای محرومان و کارگران مورد تاکید رئیس‌جمهور است و اقدامات لازم با همکاری وزارت صمت آغاز شده است.
تهران هم به پویش عدم سگ گردانی پیوسته است؟ تهران هم به پویش عدم سگ گردانی پیوسته است؟
سخنگوی شهردار تهران با اشاره به نارضایتی فزاینده شهروندان از سگ‌گردانی در بوستان‌ها، بر لزوم ایجاد پلیس تخصصی شهری برای ساماندهی این پدیده و حفظ حقوق عمومی تاکید کرد و گفت: با وجود نصب تابلو‌های هشدار دهنده در اغلب بوستان‌های پایتخت مبنی بر ممنوعیت ورود حیوانات، اما روند سگ گردانی در فضای عمومی ادامه دارد و این موضوع در برخی مناطق شهری، دغدغه‌ای جدی برای خانواده‌ها است.
برگزیده
مزایای کارمندی، به شرط عملکرد مزایای کارمندی، به شرط عملکرد
بر اساس اعلام معاون رئیس جمهور، در طی یک دوره آزمایشی دو ماهه در سه سازمان دولتی اضافه‌کار و مزایا به‌صورت عملکردی پرداخت می‌شود.
معلمان در اعیاد پیش رو عیدی نمی‌گیرند معلمان در اعیاد پیش رو عیدی نمی‌گیرند
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، پرداخت عیدی به فرهنگیان در اعیاد پیش رو، که در فضای مجازی منتشر شده را تکذیب کرد.
با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید
یکی از شگفتی‌های تاریخ معاصر ایران، علی پاتریک پهلوی است، علی پاتریک پهلوی (زاده ۱ سپتامبر ۱۹۴۷، پاریس) فرزند علیرضا پهلوی، برادر محمدرضا شاه پهلوی، و کریستیان شولوسکی، زنی فرانسوی-لهستانی‌تبار است.
صفحه خبر بالای تصاویر